Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нека бъдем доволни от това,което имаме!
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Нека бъдем доволни от това,което имаме!
Винаги съм се кефел на това с какъв хъс всеки гледа в паничката на другият ама ногу !!!alcora написа:http://opasnite.eu/jaws/2-shtrak/9-korv ... v-parvanov
Има една поговорка - "Имаш крава , пиеш уиски ! Немаш крава , пиеш млеко !" . В случая имаш връзки и познания изкарваш кинти и то много ! Немаш такива , пишеш тъпи статии и тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- учете се от него
Що ли ми се върти в главата крилатата мисъл на един бивш премиер : " За Бога , братя- не купувайте....." 

Естествено.Аз за какво си казах мнението.Нека ония дето нали,си блъскат главите,ама съм почти сигурен,че няма да вдянат,щото така и не разбраха,че чужда политика тук не върви.Българина не само че не е толкова прост,ами на всичкото отгоре е и изобретателен.Груба грешка.
-
- кандидат преподавател
Тъй-тъй,ама точно онези не четат мисли от форумите,ами изпълняват издиктуваната им по правителствената връзка поредна "братска"повеля и кво-а,ми то поскъпнало "парното",ей-ми тя и газта,дееба мааму,с 20% нагоре,лаш-горивата,въх - тока!,олеле-мазнините,лябът-ба си,цигарите и ракията....И да не се задоволяваш с това,дет го имаш,кой в действителност се интересува?Трай си там и се радвай,че все пак не си в Бангладеш,Уганда или Бурунди.Наистина,винаги има и по-лошо.