Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

монтажи за сом
Модератор: sapuna
Re: монтажи за сом
В монтажа с подвижната единица виждам логика и не го критикувам.Доста го използват.Аз обаче да си призная единичната е връзвам,как е връзвам само аз знам.Патент.Някой,някъде из форума беше теглил мерджан,аз тегля краз
!Както и да е.Темата е, който иска да сподели нещо за монтаж,друг да крадне идея и т.н.Но не и да се налагаме.
Троли,когато цитираш някой го прави както трябва.Ето така

Троли,когато цитираш някой го прави както трябва.Ето така
Любо от 10-ти съм една седмица отпуск,ако искаш за три дена да пробваме да вземем генералски пагони.А,бе Кроки!А,бе Кроки!
Цитатът е на Диман!
Аз връзвам единичната,а май и ти!Кво се стегаш?
Знаеме,кои са най-добрите просто си лафиме!Не прибързвай толко,щот утре може некой от нас да се класира напред!
![]()
Що па,да не съм аз?
![]()
![]()
Еле,па ти!
Не,не по-добре аз!
![]()
![]()

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- krokibg
- учете се от него
Троли,хич не се вързвам ами ти си като фурнаджийска лопата и плазмодий на едно място,все се хлъзгаш на някъде.Вземи се в ръце и дори и да цитираш Диман,уточнявай или прави така че да се разбере че цитата е за определен човек
Постоянно правиш някакви интриги и не може човек да те разбере
Що се отнася до пъри,втори и трети места,просто ви ги отстъпвам и нямам желание да гоня никакво място,просто съм си на мойто и ще си хвана само тези риби които съдбата е отредила за мен а не за теб или друг
Големите днес са при теб,утре ще са при мен или друг,такъв е живота.Когато обаче те хване нулата,тогава ще видиш че никакви места неса важни

Франко,както кажеш колега,просто се приготвяй за няколко дневно-нощен набег,но ти кажи къде !!!

Франко,както кажеш колега,просто се приготвяй за няколко дневно-нощен набег,но ти кажи къде !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Троли,батка напиши поне два реда по темата пък тогава се отклонявай.В събота откриват лова на прасетата,тях ли почваш или нещо друго.Ако е риболова на сом ние сме го почнали от месец и нещо.
Четеш ли сега къв крив пост се получава при тема"монтаж за сом"
е твоите са на 80% такива.Замисли се.
Четеш ли сега къв крив пост се получава при тема"монтаж за сом"
е твоите са на 80% такива.Замисли се.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Благодаря на всички за това, че се включихте! Получи се това, което исках- откровен разговор. Мисля, че идеален монтаж няма, но има добри монтажи. Има компромисно решение и в неговото изпълнение всяко нещо е за сметка на друго. Ще се чупят куки и ще се късат влакна, това е част от тази игра. Мисли ли Кроки, че какъвто и монтаж да ми покаже, ще се изненадам дотолкова, че да ме е срам повече да пиша тук? Най-много да науча нещо и да се доближа до относителната истина. Иначе- ловят го всякак, даже и с ръце. Успех на Кроки и Франко в предстоящия тур. Аз ще се включа малко по-късно на едно вирче, за да изпитам новите монтажи след известен update.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря на Диман и "себе си",защото само "ние" показахме монтажи,без празни приказки или лични нападки!
Приготвил съм още по-класически монтаж и се надявам скоро да покажа резултатът!
Аре! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Комши,цъкни на "снимки" и ще видиш монтажа,сома и откачането му НА БРЕГА!
Кво повече му треба на човека?
Требва му сом,добре ще фанете.Тръгнете от простото,което гарантира успех и после залитайте към ФЕШЪНА!
Това е моята градивна критика,не само към Диман!А и за всички начинаещи,като мен!
Едрите са твърде малко на брой и си избират да ударят на най-упоритите-те го заслужават!
Казах вече,че такъма е последна грижа!За доказателство сравних Телето и Краси!
Коренна разлика в такъма,значи друго е по-важно!
Който се интересува от сом,знае кои са най-добрите и е добре да има уважение пред тях!
А,бе нема значка! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо става!
Сега ще стане още по-интересно! 

Troli, твоят монтаж да не е произведен по технологията "Стелт", много невидим.....Marco Polo написа:Абе аз ли ептен окьоравях, или...Troli Rapala написа:...защото само "ние" показахМЕ монтажи...Troli Rapala написа:Знаеме,кои са най-добрите, просто си лафиме!

Димане,не ми харесва монтажа ти.Срува ми се несериозен за риболов на кльонк.Особенно единицата и лепилата.Това,че има лепило какво изразяваш.Може би е мярка за здравина.
И защо конеца на тройката минава по този начин(с допълнителен шлаух-той какво предпазва) през ухото.А термо шлауха какво пречи да е върху всичко направено от теб.Примерно така:

Последно промяна от Emo-83 на Чет Окт 02, 2008 11:15 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не се бъзикай,Димчо-коминчо!
Единичката беше закачена в ляво на горната устна!
Защо?
Нема да те мъча,там беше рибката!
Мога да кажа всичко за единичката,ма напънете се и вие!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Теле,нарушаваш правило №1!
Нека да изкажат вижданията си за единичката и после да обсъдим.
Жокер-размерът има значение!
Теле,остави теорията на мен и бегай обратно,да не одим аз!

- krokibg
- учете се от него

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кроки,престани и кажи нещо за единичката,като цяло или специално при монтажа на Диман!
Това е важно,но ми писна и ще качвам сомове без коментар.Говори,слушам те! 

Емо, лепилото освен че е критерий за здравина и сома трудно ще притрие възела, е гаранция, че възела е запечатан и водата не му влияе по никакъв начин. Червения термошлаух не може да се постави върху възела, защото е 300градусов и отдолу всичко прегаря, а този шлаух на мен ми е нужен по други причини. Ушите на куките са зони с повишено триене, затова избегнах единица с ухо и слагам термошлаух на тройката. Това е относно здравината. На мен не ми пречи да чета с часове, как Троли се прави на отворко и Кроки на голям рибар. За мен по-важно беше да чуя мнения за този вид монтаж, с единична кука без възел(свободна) и да преценя ще работи ли, или не.
- krokibg
- учете се от него
Ето ти няколко снимки та да мирясаш
Аз и друг път съм качвал,но няма кой да гледа

Това са новите ми простотий дето искам да пробвам !!!

Това е възела който правя на горната кука за стръвта !!!

Това е възела който правя на тройката.умишленно го показвам със монофил за да се вижда по-добре от колегите.Имам готовност да сложа винаги готов дюзен, направен със корда и със брейд от различни дебелини и издръжливост.Слагам разни флинтифлюшки,защото проверката и висша степен на доверие,нали така

Това са новите ми простотий дето искам да пробвам !!!

Това е възела който правя на горната кука за стръвта !!!

Това е възела който правя на тройката.умишленно го показвам със монофил за да се вижда по-добре от колегите.Имам готовност да сложа винаги готов дюзен, направен със корда и със брейд от различни дебелини и издръжливост.Слагам разни флинтифлюшки,защото проверката и висша степен на доверие,нали така