Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

durumov поздравява fixer-а и ВСИЧКИ за Коледа
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
durumov поздравява fixer-а и ВСИЧКИ за Коледа
FIXER , ей тука пред всички ти казвам БЛАГОДАРЯ за новия ми домейн.
- Тя, страничката ми е малка още...бързо се изстрелва на сървъра ти
качих няколко малки нещица още...
едното е само за теб - моят Коледен поздрав
http://durumov.nariba.com/fun/xmas-za-fixxer.htm
нека авторът му не ми се сърди, че го слагам така...обаче е страхотна изработка на флаш.
- Тя, страничката ми е малка още...бързо се изстрелва на сървъра ти

качих няколко малки нещица още...
едното е само за теб - моят Коледен поздрав

http://durumov.nariba.com/fun/xmas-za-fixxer.htm
нека авторът му не ми се сърди, че го слагам така...обаче е страхотна изработка на флаш.
Последно промяна от durumov на Пет Дек 30, 2005 5:36 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дойде ми идеята, колеги, за празниците да ви подканя и Вие да поднесете нещо за Фиксера... кой поздрвления ...кой друго като извинения ...дето ни търпи.
Айде сега всички да се включат и отличниците и грешните.... Весели празници, бъдете живи и здрави... и само с най-новите и хубави такъми и пръчки да хващате
Айде сега всички да се включат и отличниците и грешните.... Весели празници, бъдете живи и здрави... и само с най-новите и хубави такъми и пръчки да хващате

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
За fixer,ето какво правят в свободния форум на в.Новинар.../прочетено и препечатано днес 30.12.2005г./
Поради цинично и дразнещо читателите разминаване между качествата на статиите и някои от мненията в свободния форум под тях от 24 декември 2005 година, наи-тьпите постинги ще бьдат безжалостно изтривани. Пострадалите имат право да се оплачат както и кьдето намерят за добре.
Щастлива нова година и нека ВеликияT системен администратор бди над Вас!
Поради цинично и дразнещо читателите разминаване между качествата на статиите и някои от мненията в свободния форум под тях от 24 декември 2005 година, наи-тьпите постинги ще бьдат безжалостно изтривани. Пострадалите имат право да се оплачат както и кьдето намерят за добре.
Щастлива нова година и нека ВеликияT системен администратор бди над Вас!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ми когато става дума за политика.... и то БГ-политика ...как ти се струва...."мамата...." ще бъде всяка 2ра дума.
...мисля ..че от едната крайност не трябва да се отива към другата - просто ...слагат се филтри на "сочните" думи и езика се очовечава.
Когато прочетете едно заглавие или статия ...която не ви харесва...дори вбесява - какво правите с вестника - оплаквате се на редактора ли???
...избърсвате си Г-то...най-много като внимавате да не ви дращи - и в крайна сметка - не си го купувате - е сега се съдят вестници за клевети (пример с изв. тв. водещ -
) - който му отърва и му е як джоба за адвокати нека се пробва да осъди мнение на друг тук. Ама пълен смях......достойнството и първите 7 години - те са важни...и като се срещнем да се гледаме в очите.
...мисля ..че от едната крайност не трябва да се отива към другата - просто ...слагат се филтри на "сочните" думи и езика се очовечава.
Когато прочетете едно заглавие или статия ...която не ви харесва...дори вбесява - какво правите с вестника - оплаквате се на редактора ли???
...избърсвате си Г-то...най-много като внимавате да не ви дращи - и в крайна сметка - не си го купувате - е сега се съдят вестници за клевети (пример с изв. тв. водещ -

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ами не ги слагай тез рибни теми ...batmilen написа:За fixer,ето какво правят в свободния форум на в.Новинар.../прочетено и препечатано днес 30.12.2005г./

влизай в техния форум и ...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
много поздрави ти праща ЖоретоГ. по ICQ-то...специално за теб !БАТМИЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
държеше много да ти кажа... четял ни
държеше много да ти кажа... четял ни

Последно промяна от durumov на Пет Дек 30, 2005 5:34 pm, променено общо 3 пъти.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
той пое най-после към ардата....каза че ще минел през метро първо...кеш ще пръска...човека за душата
ама ти иди се порадвай на:
http://durumov.nariba.com/Private/snevanki12.htm

ама ти иди се порадвай на:
http://durumov.nariba.com/Private/snevanki12.htm