durumov поздравява fixer-а и ВСИЧКИ за Коледа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

durumov поздравява fixer-а и ВСИЧКИ за Коледа

Мнение от durumov »

FIXER , ей тука пред всички ти казвам БЛАГОДАРЯ за новия ми домейн.
- Тя, страничката ми е малка още...бързо се изстрелва на сървъра ти :lol: :lol: :lol:
качих няколко малки нещица още...

едното е само за теб - моят Коледен поздрав :!:

http://durumov.nariba.com/fun/xmas-za-fixxer.htm

нека авторът му не ми се сърди, че го слагам така...обаче е страхотна изработка на флаш.
Последно промяна от durumov на Пет Дек 30, 2005 5:36 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

мерси Дурумче. Весели празници
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Дойде ми идеята, колеги, за празниците да ви подканя и Вие да поднесете нещо за Фиксера... кой поздрвления ...кой друго като извинения ...дето ни търпи.
Айде сега всички да се включат и отличниците и грешните.... Весели празници, бъдете живи и здрави... и само с най-новите и хубави такъми и пръчки да хващате :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Хвала на АДМИНА,че все още ни трае...Много здраве и сполука през Новата 2006 ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

За fixer,ето какво правят в свободния форум на в.Новинар.../прочетено и препечатано днес 30.12.2005г./

Поради цинично и дразнещо читателите разминаване между качествата на статиите и някои от мненията в свободния форум под тях от 24 декември 2005 година, наи-тьпите постинги ще бьдат безжалостно изтривани. Пострадалите имат право да се оплачат както и кьдето намерят за добре.
Щастлива нова година и нека ВеликияT системен администратор бди над Вас!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ми когато става дума за политика.... и то БГ-политика ...как ти се струва...."мамата...." ще бъде всяка 2ра дума.
...мисля ..че от едната крайност не трябва да се отива към другата - просто ...слагат се филтри на "сочните" думи и езика се очовечава.
Когато прочетете едно заглавие или статия ...която не ви харесва...дори вбесява - какво правите с вестника - оплаквате се на редактора ли???
...избърсвате си Г-то...най-много като внимавате да не ви дращи - и в крайна сметка - не си го купувате - е сега се съдят вестници за клевети (пример с изв. тв. водещ - :wink: ) - който му отърва и му е як джоба за адвокати нека се пробва да осъди мнение на друг тук. Ама пълен смях......достойнството и първите 7 години - те са важни...и като се срещнем да се гледаме в очите.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Стига с политика Дуруме...ще ни развалиш празника...
Я по-оптимистично...на 1ви след софрата се събираме около обят на кея Славянка на щембе чорбица и биричка... да посрешнем Новата Година както се подобава...е може и друго да пийнем...ама ще трябва с таксита да се прибираме...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:За fixer,ето какво правят в свободния форум на в.Новинар.../прочетено и препечатано днес 30.12.2005г./
ами не ги слагай тез рибни теми ... :lol:
влизай в техния форум и ...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе тя тая тема не е рибна, но е актуална...да трие на поразия тъпите отговори Аднита,те като се сърдят...да се оплакват на АРМЕНСКИЯ ПОП!...е сега разбра ли? :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

много поздрави ти праща ЖоретоГ. по ICQ-то...специално за теб !БАТМИЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
държеше много да ти кажа... четял ни :wink:
Последно промяна от durumov на Пет Дек 30, 2005 5:34 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодарско... и от мен на Жорето Гоцов ...Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

той пое най-после към ардата....каза че ще минел през метро първо...кеш ще пръска...човека за душата :lol: :lol: :lol:
ама ти иди се порадвай на:
http://durumov.nariba.com/Private/snevanki12.htm
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”