Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: Зарган и илария
Ами ,обади се следващия път.Ще ми е приятно да се запознаем . Сигурно има и други колеги от форума,дето сме ловили един до друг без да се познаваме. Добра работа вършат снимките на аватара в такива моменти.между другото ловили сме на вълннолома няколко пъти един до друг
Днес риболова беше много зле- 3+1 заргана и 2 талибанеца. Кофти вълна /дето вдигна още вчера/ и южен вятър. По-лошо време от това за северните райони май няма. Рано-рано бихме камшика към къщи.Като се пооправи времето пак сме на линия.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Моряка
- кандидат преподавател
И аз намерих кога да намокря червея.Сега следобед на пясъка и новия канал нищо.Един познат дойде от Звездица и там капо.Мислех да прескоча до вълнолома ама я в къщи на топло.
А сега де? 

-
- научил се да хвърля
И аз на Ной за пореден път ги разбих
за 2-3 часа преди обяд захлебих една писалка.

Инфо за южното черноморие от Варвара до черноморец 6 хубави заргана и една добра илария от 6.30 сутринта до 16.00 слдобят
макарче на фона на колегите които срешнах маи моя излет е бил сполучлив.А забравих и 15тина чернокопчета но дребни едро няма
остана разходката малко ядове с месините и т.н.

-
- научил се да хвърля
kuku написа:Колегата до мен също залови един.

При следваща среща....., може би трябва да се запознаем

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сутринта тръгнахме в 8(Неделя е все пак
),кафе,покупка на червеи и към 9 бяхме пред Ной,отвън на тетраподите-много зле,изядохме си баничките за закуска и айде на канала в кв.Аспарухово,но дори не топнахме бомбардите-колегите казаха че няма удар от 6:30.Помятахме малко за спорта на буната в Аспарухово и към 11.30. си тръхнахме капо.Помятах и една клатушка Алба без успех.
Направи ми впечатление,че на плажа в Аспарухово имаше невиждано стълпотворение от риболовци.Дори репортери имаше да ги снимат.Нека ако някой е наясно за какво е била цялата работа,да сподели.

Направи ми впечатление,че на плажа в Аспарухово имаше невиждано стълпотворение от риболовци.Дори репортери имаше да ги снимат.Нека ако някой е наясно за какво е била цялата работа,да сподели.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, ходих за гъби с жената и на връщане се разходих около скалите след завода в Царево. Имаше един, с кола от Велико Търново. Беше хванал над 10 заргана, сложени в една кофа с капак. Но какво ми направи впечатление. Четете внимателно! Използваше за стръв пипалца от калмари! За първи път видях такова нещо, пък и никъде не съм го чел! А улова беше добър. Ха сега де?
simbat написа:Сутринта тръгнахме в 8(Неделя е все пак),кафе,покупка на червеи и към 9 бяхме пред Ной,отвън на тетраподите-много зле,изядохме си баничките за закуска и айде на канала в кв.Аспарухово,но дори не топнахме бомбардите-колегите казаха че няма удар от 6:30.Помятахме малко за спорта на буната в Аспарухово и към 11.30. си тръхнахме капо.Помятах и една клатушка Алба без успех.
еми имаше много риба след дъжда хванахме по 30 риби на бомбарда от вълнолома от страната на плажа затова имаше толкова хора
-
- учете се от него
По добре късно отколкото никога - събота, мястото Царево завода за лодки

без много напън и на почивки
.
Като за първи риболов на зизита - доволно, бяхме с Колю Сървайвъра и Митко негов колега и те с почти толкова риба. И на к-г "Оазис" са взели доволно, но никой от хората, които бяха там не пише, сякаш ако споделят някой ще им излови рибата
без много напън и на почивки

Като за първи риболов на зизита - доволно, бяхме с Колю Сървайвъра и Митко негов колега и те с почти толкова риба. И на к-г "Оазис" са взели доволно, но никой от хората, които бяха там не пише, сякаш ако споделят някой ще им излови рибата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Най вероятно,от това е.simbat написа: Направи ми впечатление,че на плажа в Аспарухово имаше невиждано стълпотворение от риболовци.Дори репортери имаше да ги снимат.Нека ако някой е наясно за какво е била цялата работа,да сподели.
runner написа:Колеги, споделям нещо тук, защото повече хора се интересуват от този риболов и ще го видят повечето от вас...., пред очите ми се случва следното. Първо виждам височко облак от гларуси и чайки. Изведнъж се събраха. Въртят се и мълчат. След малко се спуснаха с крясъци към водата и взеха да лапат някаква риба, но не мога да я определя каква. Бинокъл и тн - ПОЛОВИНКИ иларии, които малко по рано са били около 20 см. Какво ще кажете - май-май на рибетата не им е сега до нашите бомбарди.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Е ти ми разказа играта колега,сутринта към 9 отидох на вълнолома мятах бомбардата 1 час без успех,след това отидох на 1-ва буна мятах 2 часа без успех с изключение на 1 зарган,наваля ме дъжда,а сутринта на 1-ва буна е дало хората бяха с по 30 заргана.Останах да мятам и след дъжда, но нищо не хванах.Оказва се,че където и да отида рибата тъкмо се е пръснала,голям карък днес как да не го е яд човекsarmata69 написа:еми имаше много риба след дъжда хванахме по 30 риби на бомбарда от вълнолома от страната на плажа затова имаше толкова хора

Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не е това.
Минах на една "лека " инспекция през "Карантината" и плажа към 10,00 часа.. Ловяха илария на дъно,но нямаше впечатляващи резултати. Както вече споменах ,рибата минава "на скорост" през залива и продължава на юг. Ако е все така,този сезон ще го причисля към сравнително слабите. Лефера също се ослушва, а си му е време.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Лефера на Кранево на мрежа,1 брой + 1 паламуд.По около 600-800гр.Ама все е надежда,че се показва.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Айде малко и от мене.Днеска сутринта на Китен много вятър и нито един удар от 8 до 9.30ч.бяхме четири човека и само едно зизи
.Другата седмица пак проба
дано да е за успешни тогава.

От петък до неделя бях в Синеморец и зарганите от ден на ден намаляха прогресивно. Петък-около 30 бр. Събота се брояха на пръстите на едната ръка. Днес-капо. Добре, че бяха няколкото дракона и чернокопчета на чепарето.