Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
А някой да знае нещо за Николаевка.Чух че се вадели шаранчета от време на време.
Здравейте, трябва ми скорошно инфо за Венелин, че събота и неделя съм там.Последно ходих миналата есен и останах разочарован, то не бе късане на пружини не бе чудо и накрая за цял ден трима човека=9 въдици/плувки и дъно/ имаме 3 шарана.Сега обаче компанията е запазила места там / за пиене и ядене де/ и ме интересува дали въобще да си вземам въдиците/ макар че в цената на нощувката са ни включили и такса за риболов, та от тая гледна точка си мисля че след като съм си платил трябва да взема въдиците май...../Очаквам съвети за захранки , техники и места.Благодаря предварително на отзовалите се.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Явно няма информация за там, но се надяваме ти да дадеш някаква 

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Братовчед ми ходи да лови там,шаранчета между 1-2,5 кг.иванко написа:А някой да знае нещо за Николаевка.Чух че се вадели шаранчета от време на време.
Зарганолог
е давам информацията...........мноооооого зле .......Днес се връщам от Венелин и със съжаление трябва да съобщя че така са занемарили базата че нямам думи...........разпънах аз, захраних си и чакам .........е няма и няма.По едно време си помислих, че повредата е в моя телевизор и реших да обиколя колегите/ някой от тях с разпънати между 10-20 въдици/. Оказа се че за два дни никой не е извадил нещо различно от таранчици /то голям улов 2 кг таранка с 20 въдици/.Като забравите мераците си да ловите риба занемаряването следва и в останалите забавления-няма бъгита, няма атв-та- всичко е изпочупено.Единственото хубаво нещо в цялата база е че бунгалата са нови, с климатици са и с баня.Общо взето са го превърнали в курорт "чук и бег" ама не и за риба.Сега някой ще каже не е верно риба има...... така е има във водоема в който не пускат да се лови и в басейнчето от което можеш да си купиш за вкъщи/посиках да си платя допълнително и да ме пуснат да си направя кефа на забранения водоем без да им вземам уловената риба е не може..........на цялото нямане на риба обаче ме учидиха две неща;1.Имаше много рибари/ неясно за мен защо ходят там/ - явно собствениците разчитат на стари лаври и 2. Не мога да разбера бизнес политиката на тея собственици- имат няколко водоемадето могат да държат толкова риба че не можем да я изловим, а пускат да се лови само в тези дето няма риба........ами нали някой като отиде и си направи кефа- хване хубава риба- след това ще каже , ще се разчуе и всички ще ходим да си даваме парите там .......ама нейсе по лесно е да се вземат таксите и да няма разходи за риби.......нямам думи вече как пък един не направи свестен водоем дето да знаеш че си плащаш ама се държи риба, всяка година се зарибява и се поддържа....честно не мога да го разбера тоя собственик направил едни бунгала и толкова- няма риба, няма бъгита няма нищо.......е вече и мен няма да ме има там.........никога.........айде със здраве
Човече спомни си къде живееш и в кой свят се намираш-третия 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
мога да кажа че за сметка на венелин на барите е много готино водоема е много малак но риба има лови се само за кеф няма такса но е само за гости на комплекса аз лично останах много доволен
Айде колеги никой нищо не пише............не ходите ли за риба бе хора /или сега брусите из морето? Аз се двоумя за тая седмица дали да ходя на Пчелник или на Пода.Някакво инфо имате ли?
Този weekend отново се насочвам към реката(Камчия).
Ще ги мъча шараните и амурите, някой ден може и да хвана
Ще ги мъча шараните и амурите, някой ден може и да хвана

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Що не пробваш за сом,сигурен съм,че са повече от шараните,камо ли от амурите. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Живо - здраво колеги,
бяхме с един колега на Пчелник преди два дни.
Много слабо в сравнение с пролетта. Нивото е паднало много а отделно са измрежили едрата риба (пазача сподели че много дървета са извадили с мрежите предния ден...), нямаше плясъци от големи риби.
Резултат от двама човека с 4 кила захранка на снимката по-долу.

Ей т'ва сомче как ме боцна...

Извод: ние останахме доволни като цяло от излета, но мисля че като ще е платено би трябвало да има по-едри рибки за ловене.
Хванахме и няколко много дребни линчета и канални сомчета, които пускахме веднага, а другите рибки - на края след снимката...
След час тръгвам към Луда Камчия с мухата до обяд и после на Цонево да седнем да починем с ваглерче, ше кажа какво е станало, дано да е в успешни.
бяхме с един колега на Пчелник преди два дни.
Много слабо в сравнение с пролетта. Нивото е паднало много а отделно са измрежили едрата риба (пазача сподели че много дървета са извадили с мрежите предния ден...), нямаше плясъци от големи риби.
Резултат от двама човека с 4 кила захранка на снимката по-долу.

Ей т'ва сомче как ме боцна...

Извод: ние останахме доволни като цяло от излета, но мисля че като ще е платено би трябвало да има по-едри рибки за ловене.
Хванахме и няколко много дребни линчета и канални сомчета, които пускахме веднага, а другите рибки - на края след снимката...
След час тръгвам към Луда Камчия с мухата до обяд и после на Цонево да седнем да починем с ваглерче, ше кажа какво е станало, дано да е в успешни.

Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
Аз в събота бях на Тръстиково.Не си заслужава.Хванах само два костура,но и двата доста едри.Ако ще ходите натам се запасете с рибки,мисля че ще имате успехи.Рибите наистина са много добри.
- Моряка
- кандидат преподавател
Видях,че темата за Левски (Чатмата) Варненско е заключена, и пиша тук какво подочух.Има нов арендатор.За добро ли ,за лошо ли ,или пак като предния ще бъде -незнам ,ще видим 

А сега де? 

здравейте колеги..някой да даде някаква информация за язовир цонево...около аспарухово и чудните скали...имам във възможност във вторник да отида...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
това за левски е вярно новия сопственик почистил дъното и го е зарибил но май близките 2 години няма да се лови там такава ми е имформацията