Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от иванко »

А някой да знае нещо за Николаевка.Чух че се вадели шаранчета от време на време.
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Здравейте, трябва ми скорошно инфо за Венелин, че събота и неделя съм там.Последно ходих миналата есен и останах разочарован, то не бе късане на пружини не бе чудо и накрая за цял ден трима човека=9 въдици/плувки и дъно/ имаме 3 шарана.Сега обаче компанията е запазила места там / за пиене и ядене де/ и ме интересува дали въобще да си вземам въдиците/ макар че в цената на нощувката са ни включили и такса за риболов, та от тая гледна точка си мисля че след като съм си платил трябва да взема въдиците май...../Очаквам съвети за захранки , техники и места.Благодаря предварително на отзовалите се.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Явно няма информация за там, но се надяваме ти да дадеш някаква :!:
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

иванко написа:А някой да знае нещо за Николаевка.Чух че се вадели шаранчета от време на време.
Братовчед ми ходи да лови там,шаранчета между 1-2,5 кг.
Зарганолог
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

е давам информацията...........мноооооого зле .......Днес се връщам от Венелин и със съжаление трябва да съобщя че така са занемарили базата че нямам думи...........разпънах аз, захраних си и чакам .........е няма и няма.По едно време си помислих, че повредата е в моя телевизор и реших да обиколя колегите/ някой от тях с разпънати между 10-20 въдици/. Оказа се че за два дни никой не е извадил нещо различно от таранчици /то голям улов 2 кг таранка с 20 въдици/.Като забравите мераците си да ловите риба занемаряването следва и в останалите забавления-няма бъгита, няма атв-та- всичко е изпочупено.Единственото хубаво нещо в цялата база е че бунгалата са нови, с климатици са и с баня.Общо взето са го превърнали в курорт "чук и бег" ама не и за риба.Сега някой ще каже не е верно риба има...... така е има във водоема в който не пускат да се лови и в басейнчето от което можеш да си купиш за вкъщи/посиках да си платя допълнително и да ме пуснат да си направя кефа на забранения водоем без да им вземам уловената риба е не може..........на цялото нямане на риба обаче ме учидиха две неща;1.Имаше много рибари/ неясно за мен защо ходят там/ - явно собствениците разчитат на стари лаври и 2. Не мога да разбера бизнес политиката на тея собственици- имат няколко водоемадето могат да държат толкова риба че не можем да я изловим, а пускат да се лови само в тези дето няма риба........ами нали някой като отиде и си направи кефа- хване хубава риба- след това ще каже , ще се разчуе и всички ще ходим да си даваме парите там .......ама нейсе по лесно е да се вземат таксите и да няма разходи за риби.......нямам думи вече как пък един не направи свестен водоем дето да знаеш че си плащаш ама се държи риба, всяка година се зарибява и се поддържа....честно не мога да го разбера тоя собственик направил едни бунгала и толкова- няма риба, няма бъгита няма нищо.......е вече и мен няма да ме има там.........никога.........айде със здраве
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Човече спомни си къде живееш и в кой свят се намираш-третия :evil:
purko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от purko »

мога да кажа че за сметка на венелин на барите е много готино водоема е много малак но риба има лови се само за кеф няма такса но е само за гости на комплекса аз лично останах много доволен
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Айде колеги никой нищо не пише............не ходите ли за риба бе хора /или сега брусите из морето? Аз се двоумя за тая седмица дали да ходя на Пчелник или на Пода.Някакво инфо имате ли?
Javor

Мнение от Javor »

Този weekend отново се насочвам към реката(Камчия).
Ще ги мъча шараните и амурите, някой ден може и да хвана :lol:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Що не пробваш за сом,сигурен съм,че са повече от шараните,камо ли от амурите. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Bastardo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bastardo »

Живо - здраво колеги,

бяхме с един колега на Пчелник преди два дни.
Много слабо в сравнение с пролетта. Нивото е паднало много а отделно са измрежили едрата риба (пазача сподели че много дървета са извадили с мрежите предния ден...), нямаше плясъци от големи риби.
Резултат от двама човека с 4 кила захранка на снимката по-долу.
Изображение
Ей т'ва сомче как ме боцна...
Изображение
Изображение

Извод: ние останахме доволни като цяло от излета, но мисля че като ще е платено би трябвало да има по-едри рибки за ловене.
Хванахме и няколко много дребни линчета и канални сомчета, които пускахме веднага, а другите рибки - на края след снимката...
След час тръгвам към Луда Камчия с мухата до обяд и после на Цонево да седнем да починем с ваглерче, ше кажа какво е станало, дано да е в успешни. :)
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Аз в събота бях на Тръстиково.Не си заслужава.Хванах само два костура,но и двата доста едри.Ако ще ходите натам се запасете с рибки,мисля че ще имате успехи.Рибите наистина са много добри.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Видях,че темата за Левски (Чатмата) Варненско е заключена, и пиша тук какво подочух.Има нов арендатор.За добро ли ,за лошо ли ,или пак като предния ще бъде -незнам ,ще видим :roll:
А сега де? :roll:
милен ми
новобранец
новобранец

Мнение от милен ми »

здравейте колеги..някой да даде някаква информация за язовир цонево...около аспарухово и чудните скали...имам във възможност във вторник да отида...
purko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от purko »

това за левски е вярно новия сопственик почистил дъното и го е зарибил но май близките 2 години няма да се лови там такава ми е имформацията
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”