яз.Доспат

Модератори: bobopeli, sapuna

KokoTaysun
новобранец
новобранец

яз.Доспат

Мнение от KokoTaysun »

по рано търсих инфо за бомбарда бяхте ми писали че се използва като спининг с различни примамки благодаря за разясненията по темата.Та в събота бях на Доспат за пъстърва и пробвах най различни примамки като "блесни,малки воблерчета,изкуствени мухи и др."но нищо не даде резултат за това реших да пробвам бомбардата с монтаж като плувка и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг. мястото на което хвърляхме беше на стената от към Доспат.От местни рибари ни казаха че през седмицата пъстървата се е хващало доста добре а от петак някои заблудени рибки са калвяли и то в порядака на 200гр.Аз Спас моя приятел му зададе въпрос какво са я правели като е била толкоз малка а той отвърна че всички които са хванали пъсърва никой не я е връщал.И после се чудим каде е пъстървата на Доспат.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: яз.Доспат

Мнение от snegk »

Пъстърви до 1,800кг.Това са сериозни риби.Браво за излета,но дай малко снимки. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

KokoTaysun написа:и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг.
Изображение Подочух , че имало 10-15 скъсани садки с пъстърви от по 2-3 кила .
Жалко че си хванал от малките , дай Изображение .
На платено не одим !
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

KokoTaysun написа:костърчета
:D :D :D
нямам живарник
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

добри пастърви си хванал браво
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

1,800 пъстърва малиииииии :shock:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

snegk написа:Пъстърви до 1,800кг.Това са сериозни риби.Браво за излета,но дай малко снимки. :wink:
Смейте се, ма има една кристална река блезо да БГ по дребно от посочената цифра нема..... взема на каквото и подадеш 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
MaleM
новобранец
новобранец

Мнение от MaleM »

Поздравлениа
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

KokoTaysun написа:по рано търсих инфо за бомбарда бяхте ми писали че се използва като спининг с различни примамки благодаря за разясненията по темата.Та в събота бях на Доспат за пъстърва и пробвах най различни примамки като "блесни,малки воблерчета,изкуствени мухи и др."но нищо не даде резултат за това реших да пробвам бомбардата с монтаж като плувка и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг. мястото на което хвърляхме беше на стената от към Доспат.От местни рибари ни казаха че през седмицата пъстървата се е хващало доста добре а от петак някои заблудени рибки са калвяли и то в порядака на 200гр.Аз Спас моя приятел му зададе въпрос какво са я правели като е била толкоз малка а той отвърна че всички които са хванали пъсърва никой не я е връщал.И после се чудим каде е пъстървата на Доспат.
Коко Тайсън, ти направо ме нокаутира, бре! Ако са ти верни мерките, пъстърва от 500 до 1800 килограма, то си е жива бяла акула с дължина от три до пет метра
:D :D :D :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
KokoTaysun
новобранец
новобранец

Мнение от KokoTaysun »

на който не му се вярва да намери време да иде провери рибата я има ама трябва търпение и малко късмет за едра риба
Аватар
freax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от freax »

KokoTaysun написа:на който не му се вярва да намери време да иде провери рибата я има ама трябва търпение и малко късмет за едра риба
Всеки вярва бе, просто си оцвъкал мерните единици:-)
Жеден съм, пък вода не ми са пий.
Изображение
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Ама , пъстървата сега не е ли в забрана ... :?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”