Да постнем някоя снимка

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Да постнем някоя снимка

Мнение от Булти »

ей , хич ма няма , ей ! :rolleyes: не за рожд. му ден , а за първия му учебен ден( на Манчо)...пращам му рисунки правени от мой приятел в час , когато бяхме на по 16г. , аз му давах идеите - той рисуваше....
http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=5968
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Еи страшен си бе, особено с тези рисунки, и си ги пазил 25 години. Да ги покажеш един ден на внуците. :P
Пашата обича смелите.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Мерси за пожеланието ! Като си спомня ,колко лудо запалени по гмуркането бяхме тогава . Чак сън не ни фащаше . През зимата в понеделник , сряда и петък ставахме в пет без петнайсе сутринта , хващахме рейса и в басейна в Славейков( живеем в Лазур). Там тренирахме апнеи , плуване с плавници , маска и шнорхел , чак си носехме и един магнитен шах и играехме под вода - единия се гмурка и мести фигура , после другия...водата беше приятно затоплена и в най-дълбоката си част басейна 6 м. ги имаше , дълъг беше 25 м .- аве идеален за тренировки отсякъде , сега дали функционира не знам...после обратно в рейса и на училище , като първия час обикновено го проспивахме - оттам се научих да спя изправен с отворени очи - навик после много полезен за казармата :smt066
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

за малко да забрая :Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Иеее ! Стана работата ! Благодарение на Кирето ! Дъй жив и здрав ! :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Радвам се,че ще има и още хубави репортажи.Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

за разлика от Манчо , съботата не бях валат :
Изображение
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

хаха Булти тоя Кормуран с харпуна ли го дялна :D.И аз съм виждал няколко пъти под водата,и видра също съм виждал.Утре рано рано потеглям на някаде предполагам поосока маслен нос па да видим дано да има слука :wink:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

историята е следната : влизам аз на едно мое много тайно местенцеИзображение и оп срещам платерина - стрелям не улучвам Изображение , псувам наум и продължавам , срещам втора - стрелям - улучвам я , но тя си къса корема и изфирясва Изображение , третата не уцелвам и т.н. и ми се събират общо 7 пропуска Изображение и деня се очерта като супер кутсузлийски...повече не вярвах , че ще срещна някаква риба и изведнъж зад един камък се вижда една огромна опашна перка , аве огромна без майтап - залепвам аз на дъното и чакам да видя що за чудо ще се покаже иззад скалата , апнеата ми вече е на ръба а рибока се мота Изображение и най-накрая се показва главата на бабата на всички платерини :shock: , въййй голямо нещо ....изчаквам последна секунда да ми дойде странично и в тоя момент нещо неясно , смешно и безформено се спуска отгоре , стряскам се и трепвам и огромната риба е вече спомен Изображение.....
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...ией щях да се пукна от яд Изображение и гледам корморана най-безгрижно продължава да си плува наоколо Изображение, причерня ми и дум ...и тогава разбрах ква простотия съм сторил :oops: ....птицата се замята на стрелата и хапеше с клюна водата около себе си, тръгна да изплува , но стрелата и тежеше и даде фира малко под повърхноста , учуди ме , че изпусна едно съвсем малко мехурче въздух и тогава я гепих за шията , интересно усещане беше - ръцете ми позамръзнали а тя топла....в къщи одрах корморанеца и установих , че е с дебела и изключителна здрава кожа , под нея под формата на малки бучки , шахматно бяха разположени малки тлъстинки , явно с кожата тва беше "неопрена" на птицата , изключително голям бял дроб( апнеист :D ) - по-скоро дълъг отколкото широк - гръдния кош беше дълъг и тесен отпред с масивни мускули за крилете - аеродинамиката също не требе да се нарушава :D .... и си зададох един доста съществен въпрос - с какъв баласт се гмурка птицата :?: :?: :?: - явно с никакъв щото ще и пречи да лети :idea: , и твърде вероятно е да се гмурка с предварително изпуснат въздух Изображение, ха сега де :?: :?: :?: ....нямам друго обяснение.....
п.с. в крайно сметка смърта му не беше бесмислена , Гари питбула си го хапна сварен Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ти хич ли не опита бе човек ? Еба си пропуска.
Сега и ний не знаем дали става корморан за мезе.
Изображение

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

малко остана да се изкуша да опаткам дроба :D , ама си мирише на риба тялото де , питбула го мириса , мириса и като видя , че друго за ядене нема да има , лека полека го опука
bigbfg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbfg »

Ха ха Булти влезе в групата на бракониерите :lol: Предлагам да го пишеме нещастен случай :)
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

bigbfg написа:Ха ха Булти влезе в групата на бракониерите :lol: Предлагам да го пишеме нещастен случай :)
Абе към бракониерите,още не е извадил кетап.Ама към каръците,може да вземе жълтата фанелка.
Изображение

Аватар
emilios
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от emilios »

Да лепна и аз една снимка :mrgreen:

http://www.spearfishingforum.gr/viewtop ... f=1&t=4880
Изображение
Публикувай отговор