Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобарска фиеста :)
Скобарска фиеста :)
Силно оптимизиран , днес реших да тествам новата ми щека :

Мястото е всеизвестните баражи
Ето я и работната обстановка:

Захранката си е стандартна - Мондиал Ф + трохи
:

В началото на риболова кофата беше пълна, разбира се. Ама скобаро си сака леб !
Финна линия, основно 0.12 мм, повод 0.10 мм, кука 16 (който иска нека спори, че това са прекалено изтънени такъми), ластик 1.13 мм. Резултата за няколкочасов риболов са 49 скобара и няколко мренки, от които 2 хубавици. Скобарите не бяха едри, само 2 изтресоха прашището на ластика:

Получи се страхотен, интензивен риболов. Щеката се държи перфектно! Имах опасения, че ще ми е трудно да свикна, ще ми тежи, но уви всички това се изпари ! Удоволствието от разпънатия ластик е несравнимо! Не знам как до сега не съм открил този вид риболов
Допадна ми и ме запали завинаги !
Поздрави и НАСЛУКА !

Мястото е всеизвестните баражи

Захранката си е стандартна - Мондиал Ф + трохи

В началото на риболова кофата беше пълна, разбира се. Ама скобаро си сака леб !

Финна линия, основно 0.12 мм, повод 0.10 мм, кука 16 (който иска нека спори, че това са прекалено изтънени такъми), ластик 1.13 мм. Резултата за няколкочасов риболов са 49 скобара и няколко мренки, от които 2 хубавици. Скобарите не бяха едри, само 2 изтресоха прашището на ластика:

Получи се страхотен, интензивен риболов. Щеката се държи перфектно! Имах опасения, че ще ми е трудно да свикна, ще ми тежи, но уви всички това се изпари ! Удоволствието от разпънатия ластик е несравнимо! Не знам как до сега не съм открил този вид риболов

Поздрави и НАСЛУКА !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Скобарска фиеста :)
браво колега. На каква плувка ги лови
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наистина е станала фиеста
Поздрави 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Cralusso Torpedo.emobob написа:браво колега. На каква плувка ги лови
-
- сериозен играч
Да ти е честита щеката ,и браво за излето.
- indalo
- фен клуб-скобар
Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
indalo написа:Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям.
Заслужава си от всякъде ! Едно време бях против. Дадох една камара пари за други такъми, но щеката си е щека ! Убеждавал съм се много пъти, когато до мен някой ги дърпа гол след гол, а аз с болото или директния си бъркам в носа и се чудя къде бъркам. Не е било бъркане, а просто говорим за друг риболов.Убедих се самичак днес.
Отличен резултат колега
Имаше ли доста хора там

Имаше ли доста хора там

Ами не бяха малко ! Не като събота и неделя де, но все пак имашеsirius3 написа:Отличен резултат колега![]()
Имаше ли доста хора там

честита ти щека и на всички излети да пълнип кофата честито
- indalo
- фен клуб-скобар
MapuaH написа:indalo написа:Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям.
Заслужава си от всякъде ! Едно време бях против. Дадох една камара пари за други такъми, но щеката си е щека ! Убеждавал съм се много пъти, когато до мен някой ги дърпа гол след гол, а аз с болото или директния си бъркам в носа и се чудя къде бъркам. Не е било бъркане, а просто говорим за друг риболов.Убедих се самичак днес.
И аз като тебе така гледам едно приятелче как ги дърпа с щеката и резултата е винаги в негова полза, но още не съм се навил. Може би за другата година . Кефи си ме болото, директния, даже и фидера и засега щеката не ме привлича, но все по често се улавям че чета и търся инфо за щеки, платформи, методи и неща свързани с този риболов.
ПП. Забравих да ти честитя щеката. Много риби и ластика прах да не го лови.
Последно промяна от indalo на Вто Окт 14, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
Това е само началотоindalo написа:
И аз като тебе така гледам едно приятелче как ги дърпа с щеката и резултата е винаги в негова полза, но още не съм се навил. Може би за другата година . Кефи си ме болото, директния, даже и фидера и засега щеката не ме привлича, но все по често се улавям че чета и търся инфо за щеки, платформи, методи и неща свързани с този риболов.

И това сега е само риболова на скобарите, а представи си на язовир, където подаваш топките на върха на плувката ти

- indalo
- фен клуб-скобар
Е именно на язовир приятелчето ме е разбивало с щеката. Миналата година ловехме шарковци на Извево и резултатите винаги бяха 27-6/ 33-7 / 36-14 и така нататък. По реката ловя в по бързи води и не знам как е с щеката на такива места, но там мисля че с болото и директния съм по добре. Евентуално ако направим некой съвместен може и да ме убедиш, че и там е по добре с щеката. Тогава май няма да се замислям какъв ще ми е новогодишния подарък.
Трябва и аз да се самообуа на бърза вода. Там не съм вещ. Ако има някой колега желание да ме светне по въпроса ще съм благодаренindalo написа:Е именно на язовир приятелчето ме е разбивало с щеката. Миналата година ловехме шарковци на Извево и резултатите винаги бяха 27-6/ 33-7 / 36-14 и така нататък. По реката ловя в по бързи води и не знам как е с щеката на такива места, но там мисля че с болото и директния съм по добре. Евентуално ако направим некой съвместен може и да ме убедиш, че и там е по добре с щеката. Тогава май няма да се замислям какъв ще ми е новогодишния подарък.

- Local
- учете се от него
Браво колега, страхотен риболов, имате си Струма и това е... ние пътуваме до Тунджа по 120-150км и риболовите далеч не са такива по това време на годината... но неделя и ние ще ги атакуваме скобарите по Тунджа.
Успех в предстоящите риболовни излети.
ПС: който седне на платформа става само да п****е от нея
Успех в предстоящите риболовни излети.
ПС: който седне на платформа става само да п****е от нея

Клавиатура риба не лови!!!