Скобарска фиеста :)

Модератори: bobopeli, sapuna

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Скобарска фиеста :)

Мнение от MapuaH »

Силно оптимизиран , днес реших да тествам новата ми щека :

Изображение

Мястото е всеизвестните баражи :) Ето я и работната обстановка:

Изображение

Захранката си е стандартна - Мондиал Ф + трохи :) :

Изображение

В началото на риболова кофата беше пълна, разбира се. Ама скобаро си сака леб ! :)

Финна линия, основно 0.12 мм, повод 0.10 мм, кука 16 (който иска нека спори, че това са прекалено изтънени такъми), ластик 1.13 мм. Резултата за няколкочасов риболов са 49 скобара и няколко мренки, от които 2 хубавици. Скобарите не бяха едри, само 2 изтресоха прашището на ластика:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Получи се страхотен, интензивен риболов. Щеката се държи перфектно! Имах опасения, че ще ми е трудно да свикна, ще ми тежи, но уви всички това се изпари ! Удоволствието от разпънатия ластик е несравнимо! Не знам как до сега не съм открил този вид риболов :?: Допадна ми и ме запали завинаги !

Поздрави и НАСЛУКА !
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Скобарска фиеста :)

Мнение от Емил Димитров »

браво колега. На каква плувка ги лови
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Наистина е станала фиеста :wink: Поздрави :)
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

emobob написа:браво колега. На каква плувка ги лови
Cralusso Torpedo.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Да ти е честита щеката ,и браво за излето.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям. :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

indalo написа:Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям. :wink:

Заслужава си от всякъде ! Едно време бях против. Дадох една камара пари за други такъми, но щеката си е щека ! Убеждавал съм се много пъти, когато до мен някой ги дърпа гол след гол, а аз с болото или директния си бъркам в носа и се чудя къде бъркам. Не е било бъркане, а просто говорим за друг риболов.Убедих се самичак днес.
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sirius3 »

Отличен резултат колега :smt038
Имаше ли доста хора там :?:
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

sirius3 написа:Отличен резултат колега :smt038
Имаше ли доста хора там :?:
Ами не бяха малко ! Не като събота и неделя де, но все пак имаше :) Егати в събота бях там в 05.40 ч. и беше пълно :?: :!: :?: :!:
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

честита ти щека и на всички излети да пълнип кофата честито
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

MapuaH написа:
indalo написа:Браво. Супер риболов си направил. Щеката си е щека и в много случаи е най -уловистия начин, но все още не съм се навил на такава покупка. Много разпъване, много амалогия. Ама като ти гуедам улова почвам да се замислям. :wink:

Заслужава си от всякъде ! Едно време бях против. Дадох една камара пари за други такъми, но щеката си е щека ! Убеждавал съм се много пъти, когато до мен някой ги дърпа гол след гол, а аз с болото или директния си бъркам в носа и се чудя къде бъркам. Не е било бъркане, а просто говорим за друг риболов.Убедих се самичак днес.

И аз като тебе така гледам едно приятелче как ги дърпа с щеката и резултата е винаги в негова полза, но още не съм се навил. Може би за другата година . Кефи си ме болото, директния, даже и фидера и засега щеката не ме привлича, но все по често се улавям че чета и търся инфо за щеки, платформи, методи и неща свързани с този риболов.

ПП. Забравих да ти честитя щеката. Много риби и ластика прах да не го лови.
Последно промяна от indalo на Вто Окт 14, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

indalo написа:
И аз като тебе така гледам едно приятелче как ги дърпа с щеката и резултата е винаги в негова полза, но още не съм се навил. Може би за другата година . Кефи си ме болото, директния, даже и фидера и засега щеката не ме привлича, но все по често се улавям че чета и търся инфо за щеки, платформи, методи и неща свързани с този риболов.
Това е само началото :) Купих платформата заради директния и удобството ..................:)Търкулнеш ли се по стръмния наклон, та дори и само в мислите ти ...... свършен си :)

И това сега е само риболова на скобарите, а представи си на язовир, където подаваш топките на върха на плувката ти :) Супер прецизност и супер резултат :) Разбира се, на язовир директния е също много силно оръжие !
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Е именно на язовир приятелчето ме е разбивало с щеката. Миналата година ловехме шарковци на Извево и резултатите винаги бяха 27-6/ 33-7 / 36-14 и така нататък. По реката ловя в по бързи води и не знам как е с щеката на такива места, но там мисля че с болото и директния съм по добре. Евентуално ако направим некой съвместен може и да ме убедиш, че и там е по добре с щеката. Тогава май няма да се замислям какъв ще ми е новогодишния подарък.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

indalo написа:Е именно на язовир приятелчето ме е разбивало с щеката. Миналата година ловехме шарковци на Извево и резултатите винаги бяха 27-6/ 33-7 / 36-14 и така нататък. По реката ловя в по бързи води и не знам как е с щеката на такива места, но там мисля че с болото и директния съм по добре. Евентуално ако направим некой съвместен може и да ме убедиш, че и там е по добре с щеката. Тогава май няма да се замислям какъв ще ми е новогодишния подарък.
Трябва и аз да се самообуа на бърза вода. Там не съм вещ. Ако има някой колега желание да ме светне по въпроса ще съм благодарен :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво колега, страхотен риболов, имате си Струма и това е... ние пътуваме до Тунджа по 120-150км и риболовите далеч не са такива по това време на годината... но неделя и ние ще ги атакуваме скобарите по Тунджа.

Успех в предстоящите риболовни излети.

ПС: който седне на платформа става само да п****е от нея :)
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”