Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов
Модератор: sapuna
Къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов
Колеги къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов?
Знаете ли каква е разликата между адвоката и шарана? Едното се рови в тинята, а другото е риба! Ха-ха!
- Local
- учете се от него
Първо ЧНГ колега - от здраве и слука през новата година да не се отървеш.
А що се отнася до овчарица ето ти малко инфо :
http://forum.nariba.com/viewtopic2539.html
За риболов е разрешен само единия бряг - този , който е преди комините в ляво като идваш от Раднево - незнам коя посока е (север , запад) , жалко че си хвърлих билетчетата от таксите ... и малка част от стената е разрешена.
Успешен улов!
А що се отнася до овчарица ето ти малко инфо :
http://forum.nariba.com/viewtopic2539.html
За риболов е разрешен само единия бряг - този , който е преди комините в ляво като идваш от Раднево - незнам коя посока е (север , запад) , жалко че си хвърлих билетчетата от таксите ... и малка част от стената е разрешена.
Успешен улов!

Клавиатура риба не лови!!!
- ventyri
- научил се да хвърля
ОТГОВОР
ПРИЯТЕЛЧЕ,ПЪРВО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ МНОГО МЕ СЪМНЯВА ЗА ТВОЯ УЛОВ И ЗАТОВО ДАЛИ НЕ СИ ПРОСПАЛ ПЪТЯ ДО ТАМ И ДА СИ БИЛ ДРУГАДЕ НА ДРУГО МЯСТО, А НЕ НА ОВЧАРИЦА -ТОПЛОТО ЕЗЕРО.ТОВА ЗА КОЕТО,МОЖЕ БИ ГОВОРИШ ИЛИ ТВЪРДИШ,ЧЕ СИ БИЛ ТАМ И БЕЛИ РИБИ ТОВА ТИ ОНОВАТИ ИСКАМ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ НЕ Е СТЕНА,А ПРЕГРАЖДА СТУДЕНОТО ОТ ТОПЛОТО.ИСКАМ,СЪЩО ДА ТИ КАЖА,ЧЕ ЗА ТАЗИ РИБА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ.ЧЕ СИ ХВАНАЛ ТАМ,НА ТОВА МЯСТО ЕДИНСТВЕННО Е АКТИВНА ПРЕЗ ВЕЧЕРТА БИЛ САМ 100 ПЪТИ,ТАКА ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ВРАЗВАТ НЕЩАТА БРАТЛЕ
- Local
- учете се от него
Ами според теб е активна вечер , защото повечето хора ходят през вечерта и то след 12 да не плащат такси , а ти недей гледай какво пише за килограмите на билетчето ..... в багажника никой не ти гледа ... и моля ти се да си имаме уважението ако ти се записвай на курсове по ориентиране , ако искаш недей , само не ми се прави на големия спец ...
Клавиатура риба не лови!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Е на тия мошенници и цял чувал да вземеш пак ще е малко
Чесно си казвам отказаха ме да ходя за келявата им радиоактивна риба от поне 4-5г .То бяха проверки то бяха мутри то бяха простотий никъде другаде не съм ги виждал и същевременно същите тия пердашат с мрежите маломерни риби като за световно

Чесно си казвам отказаха ме да ходя за келявата им радиоактивна риба от поне 4-5г .То бяха проверки то бяха мутри то бяха простотий никъде другаде не съм ги виждал и същевременно същите тия пердашат с мрежите маломерни риби като за световно

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- новобранец
ЧНГ колеги
Искам да Ви кажа че на Овчарица риба може да се хване по всяко време на денонощието,включително и бяла риба. Колкото до ваденето на маломерна риба с мрежите,това не е вярно, защото просто няма реализация. Освен това няма друг водоем който да се зарибява така методично и планирано.
Искам да Ви кажа че на Овчарица риба може да се хване по всяко време на денонощието,включително и бяла риба. Колкото до ваденето на маломерна риба с мрежите,това не е вярно, защото просто няма реализация. Освен това няма друг водоем който да се зарибява така методично и планирано.

Поздравявам всички пушачи,гласували за БСП
- Skorpi
- сериозен играч
А аз ще ти кажа какъв случаи имам там :
Отивам плащам както си е редът посочват ми мястото където е разрешено и заставам захранвам си и след 1ч точно когато се точа за добри удари идват ония батьовци с лодката и опъват мрежа на 20м пред мен след моя протест ми се каза ясно да сменя мястото ако това не е наглост аз не знам как да го нарека имам и др. случай които ме отказаха да ловя там

Отивам плащам както си е редът посочват ми мястото където е разрешено и заставам захранвам си и след 1ч точно когато се точа за добри удари идват ония батьовци с лодката и опъват мрежа на 20м пред мен след моя протест ми се каза ясно да сменя мястото ако това не е наглост аз не знам как да го нарека имам и др. случай които ме отказаха да ловя там

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти