елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: nariba.com VS carpbg.com състезанието 19.10.2008г.

Мнение от Pedro »

Браво Хасково.За мене не е важно колко е шарана, а колко мутри сте натрили ,щом така са се отнесли към ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ivotatos написа:колегите софиянци дори и не дойдоха да ни поздравят кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?
Следващото поколение Иво... следващото! :roll: Тва сега е омотано от комплекси и гледане в чуждата кошница :lol:
Адмирации и упорство :smt023 Всяваш респект с резултатите си.... както и Илия и Съпуна.....
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
crosser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от crosser »

:smt026 :smt041 :smt038 БРаво на съфорумниците : Шарана 12,800кг.
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

след тия снимки кво уважение искаш
добре си му бръкнал в очите евала :smt117
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Браво Иво,значи е станало добро състезание,за съжаление не успях да взема участие но по-важно е че стеси направили кефа. Честито за победата . През цялото време имах инфо как протича турнира и се кефя заедно с вас понеже две седмици преди това състезание бяхме точно на това място но поради лошото време се валатясахме. Още веднъж честито за победата, това че на някои хора носовете все са навирени на горе хич да нети дреме :wink:
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

slavi253 написа:след тия снимки кво уважение искаш
Слави и на мен немие приятно да гледам такова отношение с рибите но собствениците на язовира си имат техни правила и с право. Щосе отнася до това всеки,които иска може да се договори с тях и при добро желание и средства, и ако има къде може да пусне тези красавци. Така,че според мен колегите не носят изцяло вината за лошо отношение към рибите . Мъчно е да гледаш такива снимки но... България това е братле :evil:
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

snegk написа:Браво на отбора,шарана е 10кг. :wink: :D :P
бинго имаме познал килограмите 10,600 грама
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

rikosheth написа:
ivotatos написа: кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?
Може би когато започнем да уважаваме и рибите които ловим... :roll:
извинявай батко ама тази риба сам я платил 70кинта ти кво ще кажеш??????????
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Няма да казвам колко килограма е шарана , защото знам още няколко часа след изваждането му . Поздравления за победителите.До тук добре .
Лошо впечетление ми направи заглавието на темата .Първо това бе едно най обикновенно любителско състезания бих казал в много благоприятно време ! С опасение да обера негативи на колеги ще си изкажа мнението .
Или по добре да не пиша повече ,че да не обидя някой от колегите !

п.с. Ако се организира шаранджийско състезание между двата сайта , нариба и карпбг. по правилата FIPS 100 % победителе са ясни , поне за мен ! Има много стойностни хора от други форуми който , приятелю Ивчо ти не познаваш.И по някакъв начин ги обиждаш интерпретирайки по този начин състезанието и участието на колегите !
А отношението към рибите няма да коментирам изобщо , то се вижда :smt004
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ivotatos написа:
rikosheth написа:
ivotatos написа: кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?
Може би когато започнем да уважаваме и рибите които ловим... :roll:
извинявай батко ама тази риба сам я платил 70кинта ти кво ще кажеш??????????

Сори бате но ако е от състезанието и аз съм организатора и за 700 няма да ти я дам :wink: :wink: :wink:

Лично мнение!
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

achocarp написа:
slavi253 написа:след тия снимки кво уважение искаш
Слави и на мен немие приятно да гледам такова отношение с рибите но собствениците на язовира си имат техни правила и с право. Щосе отнася до това всеки,които иска може да се договори с тях и при добро желание и средства, и ако има къде може да пусне тези красавци. Така,че според мен колегите не носят изцяло вината за лошо отношение към рибите . Мъчно е да гледаш такива снимки но... България това е братле :evil:

искаш да кажеш че арендаторите са эадължавали участниците да прибират рибите така ли
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

ribarq написа:Няма да казвам колко килограма е шарана , защото знам още няколко часа след изваждането му . Поздравления за победителите.До тук добре .
Лошо впечетление ми направи заглавието на темата .Първо това бе едно най обикновенно любителско състезания бих казал в много благоприятно време ! С опасение да обера негативи на колеги ще си изкажа мнението .
Или по добре да не пиша повече ,че да не обидя някой от колегите !

п.с. Ако се организира шаранджийско състезание между двата сайта , нариба и карпбг. по правилата FIPS 100 % победителе са ясни , поне за мен ! Има много стойностни хора от други форуми който , приятелю Ивчо ти не познаваш.И по някакъв начин ги обиждаш интерпретирайки по този начин състезанието и участието на колегите !
А отношението към рибите няма да коментирам изобщо , то се вижда :smt004
и аз няма да говоря много но хората който защитаваш жорка още във първите 6 часа от състезанието бяха с 0,000 килограма риба а ние с 20кила напред ти как мислиш късмет ли е това или ?
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Това е напълно нормално , Водоема е около Хасково , и предполагам често ходите там на излети ! Докато колегите от София или от другите градове няма значение от каде са може изобщо да не са ходили на този водоем , Вие сте запознати с тактиките и особенностите на водоема , докато те можеби не са ! Аз като ходих в София миналата година на казичене Ноември месец и имах само 1 удар и го отървах , какво да правя а тези който са ходили често там станаха 1-2-3 съответно ! Та така Ивчо ! Малко или много за мен Колегиалността е на първо място . А като гледам при вас нещо липсва ... Поздрави и не се сърди за постовете ми . По добре да съм изкрен от колкото лицемерен :wink: :wink: :wink:
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

ribarq написа:Това е напълно нормално , Водоема е около Хасково , и предполагам често ходите там на излети ! Докато колегите от София или от другите градове няма значение от каде са може изобщо да не са ходили на този водоем , Вие сте запознати с тактиките и особенностите на водоема , докато те можеби не са ! Аз като ходих в София миналата година на казичене Ноември месец и имах само 1 удар и го отървах , какво да правя а тези който са ходили често там станаха 1-2-3 съответно ! Та така Ивчо ! Малко или много за мен Колегиалността е на първо място . А като гледам при вас нещо липсва ... Поздрави и не се сърди за постовете ми . По добре да съм изкрен от колкото лицемерен :wink: :wink: :wink:
ами влез в carpbg.com и прочети за кво става въпрос аз не мисля че съм аматйор ти кво ще кажеш това ли е колегиялност ммммммммммммм?
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

много хуманисти станахме бре,още малко ще искарате момчето садист.всичко е редовно и не виждам какъв е проблема.и аз да реша да си го взема и не искам да се цапам ще го хвана за очите.и да попитам хуманистите и моралистите само марули ли ядат? иначе отличен за риболова и все така за напред.а пък на калпав водолаз водораслите му пречат.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”