Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

елена състезанието 19.10.2008г.nariba.com 1 място
Re: nariba.com VS carpbg.com състезанието 19.10.2008г.
Браво Хасково.За мене не е важно колко е шарана, а колко мутри сте натрили ,щом така са се отнесли към ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Следващото поколение Иво... следващото!ivotatos написа:колегите софиянци дори и не дойдоха да ни поздравят кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?

Адмирации и упорство

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.

след тия снимки кво уважение искаш
добре си му бръкнал в очите евала

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Иво,значи е станало добро състезание,за съжаление не успях да взема участие но по-важно е че стеси направили кефа. Честито за победата . През цялото време имах инфо как протича турнира и се кефя заедно с вас понеже две седмици преди това състезание бяхме точно на това място но поради лошото време се валатясахме. Още веднъж честито за победата, това че на някои хора носовете все са навирени на горе хич да нети дреме 

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Слави и на мен немие приятно да гледам такова отношение с рибите но собствениците на язовира си имат техни правила и с право. Щосе отнася до това всеки,които иска може да се договори с тях и при добро желание и средства, и ако има къде може да пусне тези красавци. Така,че според мен колегите не носят изцяло вината за лошо отношение към рибите . Мъчно е да гледаш такива снимки но... България това е братлеslavi253 написа:след тия снимки кво уважение искаш

- ivotatos
- ще става разбирач
бинго имаме познал килограмите 10,600 грамаsnegk написа:Браво на отбора,шарана е 10кг.![]()
![]()
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- ivotatos
- ще става разбирач
извинявай батко ама тази риба сам я платил 70кинта ти кво ще кажеш??????????rikosheth написа:Може би когато започнем да уважаваме и рибите които ловим...ivotatos написа: кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?
- ribarq
- сериозен играч
Няма да казвам колко килограма е шарана , защото знам още няколко часа след изваждането му . Поздравления за победителите.До тук добре .
Лошо впечетление ми направи заглавието на темата .Първо това бе едно най обикновенно любителско състезания бих казал в много благоприятно време ! С опасение да обера негативи на колеги ще си изкажа мнението .
Или по добре да не пиша повече ,че да не обидя някой от колегите !
п.с. Ако се организира шаранджийско състезание между двата сайта , нариба и карпбг. по правилата FIPS 100 % победителе са ясни , поне за мен ! Има много стойностни хора от други форуми който , приятелю Ивчо ти не познаваш.И по някакъв начин ги обиждаш интерпретирайки по този начин състезанието и участието на колегите !
А отношението към рибите няма да коментирам изобщо , то се вижда
Лошо впечетление ми направи заглавието на темата .Първо това бе едно най обикновенно любителско състезания бих казал в много благоприятно време ! С опасение да обера негативи на колеги ще си изкажа мнението .
п.с. Ако се организира шаранджийско състезание между двата сайта , нариба и карпбг. по правилата FIPS 100 % победителе са ясни , поне за мен ! Има много стойностни хора от други форуми който , приятелю Ивчо ти не познаваш.И по някакъв начин ги обиждаш интерпретирайки по този начин състезанието и участието на колегите !

- ribarq
- сериозен играч
ivotatos написа:извинявай батко ама тази риба сам я платил 70кинта ти кво ще кажеш??????????rikosheth написа:Може би когато започнем да уважаваме и рибите които ловим...ivotatos написа: кажете ми бе хора кога ще се оправим и ще почнем да се оважаваме един друг май никога?
Сори бате но ако е от състезанието и аз съм организатора и за 700 няма да ти я дам

Лично мнение!
achocarp написа:Слави и на мен немие приятно да гледам такова отношение с рибите но собствениците на язовира си имат техни правила и с право. Щосе отнася до това всеки,които иска може да се договори с тях и при добро желание и средства, и ако има къде може да пусне тези красавци. Така,че според мен колегите не носят изцяло вината за лошо отношение към рибите . Мъчно е да гледаш такива снимки но... България това е братлеslavi253 написа:след тия снимки кво уважение искаш
искаш да кажеш че арендаторите са эадължавали участниците да прибират рибите така ли
- ivotatos
- ще става разбирач
и аз няма да говоря много но хората който защитаваш жорка още във първите 6 часа от състезанието бяха с 0,000 килограма риба а ние с 20кила напред ти как мислиш късмет ли е това или ?ribarq написа:Няма да казвам колко килограма е шарана , защото знам още няколко часа след изваждането му . Поздравления за победителите.До тук добре .
- ribarq
- сериозен играч
Това е напълно нормално , Водоема е около Хасково , и предполагам често ходите там на излети ! Докато колегите от София или от другите градове няма значение от каде са може изобщо да не са ходили на този водоем , Вие сте запознати с тактиките и особенностите на водоема , докато те можеби не са ! Аз като ходих в София миналата година на казичене Ноември месец и имах само 1 удар и го отървах , какво да правя а тези който са ходили често там станаха 1-2-3 съответно ! Та така Ивчо ! Малко или много за мен Колегиалността е на първо място . А като гледам при вас нещо липсва ... Поздрави и не се сърди за постовете ми . По добре да съм изкрен от колкото лицемерен

- ivotatos
- ще става разбирач
ами влез в carpbg.com и прочети за кво става въпрос аз не мисля че съм аматйор ти кво ще кажеш това ли е колегиялност ммммммммммммм?ribarq написа:Това е напълно нормално , Водоема е около Хасково , и предполагам често ходите там на излети ! Докато колегите от София или от другите градове няма значение от каде са може изобщо да не са ходили на този водоем , Вие сте запознати с тактиките и особенностите на водоема , докато те можеби не са ! Аз като ходих в София миналата година на казичене Ноември месец и имах само 1 удар и го отървах , какво да правя а тези който са ходили често там станаха 1-2-3 съответно ! Та така Ивчо ! Малко или много за мен Колегиалността е на първо място . А като гледам при вас нещо липсва ... Поздрави и не се сърди за постовете ми . По добре да съм изкрен от колкото лицемерен![]()
![]()
много хуманисти станахме бре,още малко ще искарате момчето садист.всичко е редовно и не виждам какъв е проблема.и аз да реша да си го взема и не искам да се цапам ще го хвана за очите.и да попитам хуманистите и моралистите само марули ли ядат? иначе отличен за риболова и все така за напред.а пък на калпав водолаз водораслите му пречат.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ