Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Модератор: dantho.mihov
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Re: От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Ех, тук вече нагазихме дълбоко в историята на света: претортианци, мреторианци, Касий Херея може би (чели сме за Клавдий). Много ми е чудно защо противопоставянето е на такава почит. Нима не може човек да сгреши или да изговори (напише) глупост без умисъл. Защо трябва веднага да бъде заклеймен?
Модераторите, по- полека, чак такава строгост не е полезна. По- скоро съвет и позитивна корекция може би ...
Модераторите, по- полека, чак такава строгост не е полезна. По- скоро съвет и позитивна корекция може би ...
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
-
- учете се от него
Преди малко беше заключена и ето тази тема:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 08&start=0
Много хубава тема , с много хубави снимки и репортаж. Защо... , сигурно само Господ и Модератора знаят
Като ли в нея витаеше въпроса "защо шарана бил държан за очите" или " защо колегата след като си е платил 70лева , не е пуснал шарана по живо по здраво"......
За очите , да ви светна , щото много от тук пишещите и четящите едва ли знаят!!!! При липсата на специализирано оборудване за предпазване на шарана от нараняване , най "хуманното " място за хващане са очите- при притискането навътре на очните ябълки , рязко и в "пъти" се забавя пулса на рибата и се прекратяват всякакви мятания и движения! Във всички случаи е за предпочитане пред "обичайното" мушкане на ръка в хрилете , в устата и т.н.
Колкото то това че колегата си е платил шарана и го е взел за консумация......NO COMMENT
Онзи с поста за "шайбите" и останалите немуподобни би трябвало да седят по две седмици на "резервната скамейка" , а не да се заключва една нормална тема , тя даже не е и съвсем нормална щото такива теми не са всекидневни
Успех!!!!!
Много хубава тема , с много хубави снимки и репортаж. Защо... , сигурно само Господ и Модератора знаят

За очите , да ви светна , щото много от тук пишещите и четящите едва ли знаят!!!! При липсата на специализирано оборудване за предпазване на шарана от нараняване , най "хуманното " място за хващане са очите- при притискането навътре на очните ябълки , рязко и в "пъти" се забавя пулса на рибата и се прекратяват всякакви мятания и движения! Във всички случаи е за предпочитане пред "обичайното" мушкане на ръка в хрилете , в устата и т.н.
Колкото то това че колегата си е платил шарана и го е взел за консумация......NO COMMENT

Онзи с поста за "шайбите" и останалите немуподобни би трябвало да седят по две седмици на "резервната скамейка" , а не да се заключва една нормална тема , тя даже не е и съвсем нормална щото такива теми не са всекидневни

Успех!!!!!
-
- ще става разбирач
vyrhara написа:Братко, не бъди
високоотрицателнонакахъренодълбоконагазило
да се отнасяш към мене, защото съм само в началото на пиенето, а никой не е оживял да разказва после за моето
многопоказателносупермногочисленоакълобезподобнорезилпиянство.

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- и господ не е толокова добър
Значи всички плюят,обиждат и се държат непристойно пред една доста голяма общности накрая модераторите виновни,че прекратяват и предодвратяват по-големи скандали.Ей това немога да го разбера,крадеца вика дръжте крадеца( не говоря за теб колега а общо за всички които се държът непристойно)dobromir_dimov написа:Ех, тук вече нагазихме дълбоко в историята на света: претортианци, мреторианци, Касий Херея може би (чели сме за Клавдий). Много ми е чудно защо противопоставянето е на такава почит. Нима не може човек да сгреши или да изговори (напише) глупост без умисъл. Защо трябва веднага да бъде заклеймен?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Забравих да напиша- това за очите го знам от един хасковски шаранджия- Тенчо Христов се казва. После съм питал и доктори , при човек- ефекта с очите и забавянето на пулса е същия !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хомо хоминем лупус ест..и не става вьпрос за хомосексуалност
ние писахме навремето и смислени теми.единственото ,което получих на лични беше заплаха защо аз казвам на народа,че има скобар в язовир искьр и как не ме е срам да издавам местата....но комент-вадете си изводите
оттам нататьк се пристрастих кьм "разни"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- GODzillata
Колега BZI, нека погледнем гредата в своите очи, а после тресчиците в очите на другите.BZI написа:... и досега мисля че съм бил по - остър само в една или две теми. Но не забелязвате ли, че напоследък липсват сериозни теми??? ...Хората се озлобиха и тръгнаха да се доказват кой е по по най. На кого? Защо? има ли смисъл от това?

По-поносимо е да се търпи виртуално словоблудство, отколкото кофти прояви на живо...визирам НС-3, когато беше уекинко прекалил с пиЙенЬето и рипаше на бой на жената на Милчо...алкохолът ще да е виновен...

Миналата зима имаше караници...лятото пак имаше подобен период във форума...отдадохме го на жегата...

Дунавските риболовци мога да ги разбера...при това нямане как да не се ядосват/ме

Виждаш ли - за всичко си има причина, гледните точки са винаги две, просто зависи от коя страна на барикадата си.

Гледайте на модераторите като на свещенни крави и не се гъбаркайте с тях, освен ако не сте близки приятели.

...от всички модове като че ли най-толерантни и търпеливи са Марко и Киро, ама и те имат нерви, хора са все пак.
Занапред (до откриването догодина) ни чака все повече спам...ама какво да се прави - зима иде.
Н'ъл си има скайп чат - разтоварвайте си там душата....вярно, че публиката е по-малка, ама пак си е отдушник..става и за избиване на комплекси, заяждане, псуване и т.н. - нека запазим хубавият форум.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ribarq
- сериозен играч
IDA написа:Преди малко беше заключена и ето тази тема:
Много хубава тема , с много хубави снимки и репортаж. Защо... , сигурно само Господ и Модератора знаятКато ли в нея витаеше въпроса "защо шарана бил държан за очите" или " защо колегата след като си е платил 70лева , не е пуснал шарана по живо по здраво"......
Колкото то това че колегата си е платил шарана и го е взел за консумация......NO COMMENT![]()
Онзи с поста за "шайбите" и останалите немуподобни би трябвало да седят по две седмици на "резервната скамейка" , а не да се заключва една нормална тема , тя даже не е и съвсем нормална щото такива теми не са всекидневни![]()
Успех!!!!!

-
- разбира нещата
Колега BZI, нека погледнем гредата в своите очи, а после тресчиците в очите на другите.GODzillata написа:BZI написа:... и досега мисля че съм бил по - остър само в една или две теми. Но не забелязвате ли, че напоследък липсват сериозни теми??? ...Хората се озлобиха и тръгнаха да се доказват кой е по по най. На кого? Защо? има ли смисъл от това?

По-поносимо е да се търпи виртуално словоблудство, отколкото кофти прояви на живо...визирам НС-3, когато беше уекинко прекалил с пиЙенЬето и рипаше на бой на жената на Милчо...алкохолът ще да е виновен... :ro
Годзила нещо се обърка май. Има и по достоверни разкази за историята но това няма значение.

Постът ми беше не за модовете а за злобата и негативизма обхванал форума. Затова че някои го оръщат на бърборилня и нищо повече. А за темите и заключванеро това не е моя работа и не ме интересува.

Трябва да има една тема за модераторите и да не може да се заключва без 75% от желанието на Потребителите-
така ще е по- демократично- другото е някакви да гонят вятърни мелници като дон Кихот и накрая да се окажат на магаре като Санчо Панса...
така ще е по- демократично- другото е някакви да гонят вятърни мелници като дон Кихот и накрая да се окажат на магаре като Санчо Панса...
Малко саvyrhara написа:без 75%

И според мен ,малко прекаляват модераторите така наречените
Сори ,ама форума не се състои от 10 човека

- GODzillata
Цъ!
Трябва да има една тема, наречена "Без цензура" и в нея да не могат да влизат модератори.
@БЗИ, тури му пепел!
Трябва да има една тема, наречена "Без цензура" и в нея да не могат да влизат модератори.

@БЗИ, тури му пепел!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Да добре звучи!GODzillata написа:Цъ!
Трябва да има една тема, наречена "Без цензура" и в нея да не могат да влизат модератори.![]()
@БЗИ, тури му пепел!

-
- учете се от него
Специално за темата със шарана , предполагам че е от незнание за какво става въпрос.imitev72 написа:И според мен ,малко прекаляват модераторите така наречените![]()
![]()
![]()