От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
dobromir_dimov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !

Мнение от dobromir_dimov »

Ех, тук вече нагазихме дълбоко в историята на света: претортианци, мреторианци, Касий Херея може би (чели сме за Клавдий). Много ми е чудно защо противопоставянето е на такава почит. Нима не може човек да сгреши или да изговори (напише) глупост без умисъл. Защо трябва веднага да бъде заклеймен?
Модераторите, по- полека, чак такава строгост не е полезна. По- скоро съвет и позитивна корекция може би ...
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Преди малко беше заключена и ето тази тема:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 08&start=0

Много хубава тема , с много хубави снимки и репортаж. Защо... , сигурно само Господ и Модератора знаят :wink: Като ли в нея витаеше въпроса "защо шарана бил държан за очите" или " защо колегата след като си е платил 70лева , не е пуснал шарана по живо по здраво"......
За очите , да ви светна , щото много от тук пишещите и четящите едва ли знаят!!!! При липсата на специализирано оборудване за предпазване на шарана от нараняване , най "хуманното " място за хващане са очите- при притискането навътре на очните ябълки , рязко и в "пъти" се забавя пулса на рибата и се прекратяват всякакви мятания и движения! Във всички случаи е за предпочитане пред "обичайното" мушкане на ръка в хрилете , в устата и т.н.
Колкото то това че колегата си е платил шарана и го е взел за консумация......NO COMMENT :wink:
Онзи с поста за "шайбите" и останалите немуподобни би трябвало да седят по две седмици на "резервната скамейка" , а не да се заключва една нормална тема , тя даже не е и съвсем нормална щото такива теми не са всекидневни :idea:
Успех!!!!!
Изображение
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

vyrhara написа:Братко, не бъди
високоотрицателнонакахъренодълбоконагазило

да се отнасяш към мене, защото съм само в началото на пиенето, а никой не е оживял да разказва после за моето

многопоказателносупермногочисленоакълобезподобнорезилпиянство.
:shock: :shock: :shock: Тревица? Яка? :rolleyes:
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

dobromir_dimov написа:Ех, тук вече нагазихме дълбоко в историята на света: претортианци, мреторианци, Касий Херея може би (чели сме за Клавдий). Много ми е чудно защо противопоставянето е на такава почит. Нима не може човек да сгреши или да изговори (напише) глупост без умисъл. Защо трябва веднага да бъде заклеймен?
Модераторите, по- полека, чак такава строгост не е полезна. По- скоро съвет и позитивна корекция може би ...
Значи всички плюят,обиждат и се държат непристойно пред една доста голяма общности накрая модераторите виновни,че прекратяват и предодвратяват по-големи скандали.Ей това немога да го разбера,крадеца вика дръжте крадеца( не говоря за теб колега а общо за всички които се държът непристойно)
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Забравих да напиша- това за очите го знам от един хасковски шаранджия- Тенчо Христов се казва. После съм питал и доктори , при човек- ефекта с очите и забавянето на пулса е същия !!!
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

хомо хоминем лупус ест..и не става вьпрос за хомосексуалност :wink: ние писахме навремето и смислени теми.единственото ,което получих на лични беше заплаха защо аз казвам на народа,че има скобар в язовир искьр и как не ме е срам да издавам местата....но комент-вадете си изводите :butthead: оттам нататьк се пристрастих кьм "разни"
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

BZI написа:... и досега мисля че съм бил по - остър само в една или две теми. Но не забелязвате ли, че напоследък липсват сериозни теми??? ...Хората се озлобиха и тръгнаха да се доказват кой е по по най. На кого? Защо? има ли смисъл от това?
Колега BZI, нека погледнем гредата в своите очи, а после тресчиците в очите на другите. :idea:
По-поносимо е да се търпи виртуално словоблудство, отколкото кофти прояви на живо...визирам НС-3, когато беше уекинко прекалил с пиЙенЬето и рипаше на бой на жената на Милчо...алкохолът ще да е виновен... :roll:

Миналата зима имаше караници...лятото пак имаше подобен период във форума...отдадохме го на жегата... :?
Дунавските риболовци мога да ги разбера...при това нямане как да не се ядосват/ме :lol: , а на останалите (язовири, рекички и море) - предполагам, че вече им е студено и се зазимяват. :roll:

Виждаш ли - за всичко си има причина, гледните точки са винаги две, просто зависи от коя страна на барикадата си. :wink:

Гледайте на модераторите като на свещенни крави и не се гъбаркайте с тях, освен ако не сте близки приятели. :idea:
...от всички модове като че ли най-толерантни и търпеливи са Марко и Киро, ама и те имат нерви, хора са все пак.

Занапред (до откриването догодина) ни чака все повече спам...ама какво да се прави - зима иде.
Н'ъл си има скайп чат - разтоварвайте си там душата....вярно, че публиката е по-малка, ама пак си е отдушник..става и за избиване на комплекси, заяждане, псуване и т.н. - нека запазим хубавият форум. :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

IDA написа:Преди малко беше заключена и ето тази тема:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 08&start=0

Много хубава тема , с много хубави снимки и репортаж. Защо... , сигурно само Господ и Модератора знаят :wink: Като ли в нея витаеше въпроса "защо шарана бил държан за очите" или " защо колегата след като си е платил 70лева , не е пуснал шарана по живо по здраво"......
За очите , да ви светна , щото много от тук пишещите и четящите едва ли знаят!!!! При липсата на специализирано оборудване за предпазване на шарана от нараняване , най "хуманното " място за хващане са очите- при притискането навътре на очните ябълки , рязко и в "пъти" се забавя пулса на рибата и се прекратяват всякакви мятания и движения! Във всички случаи е за предпочитане пред "обичайното" мушкане на ръка в хрилете , в устата и т.н.
Колкото то това че колегата си е платил шарана и го е взел за консумация......NO COMMENT :wink:
Онзи с поста за "шайбите" и останалите немуподобни би трябвало да седят по две седмици на "резервната скамейка" , а не да се заключва една нормална тема , тя даже не е и съвсем нормална щото такива теми не са всекидневни :idea:
Успех!!!!!

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

GODzillata написа:
BZI написа:... и досега мисля че съм бил по - остър само в една или две теми. Но не забелязвате ли, че напоследък липсват сериозни теми??? ...Хората се озлобиха и тръгнаха да се доказват кой е по по най. На кого? Защо? има ли смисъл от това?
Колега BZI, нека погледнем гредата в своите очи, а после тресчиците в очите на другите. :idea:
По-поносимо е да се търпи виртуално словоблудство, отколкото кофти прояви на живо...визирам НС-3, когато беше уекинко прекалил с пиЙенЬето и рипаше на бой на жената на Милчо...алкохолът ще да е виновен... :ro

Годзила нещо се обърка май. Има и по достоверни разкази за историята но това няма значение. :oops: То всеки си има греди в очите ама Вие ме изкарахте тиранозавър на тази среща добре че ме няма снимки че сигурно щяхте да ме сочите с пръст и да плашите децата си с мен. Та почерпи и други източници за историята и после да говорим за алкохола :D :D Но и това не е важно!

Постът ми беше не за модовете а за злобата и негативизма обхванал форума. Затова че някои го оръщат на бърборилня и нищо повече. А за темите и заключванеро това не е моя работа и не ме интересува.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
vyrhara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vyrhara »

Трябва да има една тема за модераторите и да не може да се заключва без 75% от желанието на Потребителите-
така ще е по- демократично- другото е някакви да гонят вятърни мелници като дон Кихот и накрая да се окажат на магаре като Санчо Панса...
georg

Мнение от georg »

vyrhara написа:без 75%
Малко са :roll: Предлагам76% :wink:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

И според мен ,малко прекаляват модераторите така наречените :oops: :!: :!:

Сори ,ама форума не се състои от 10 човека :twisted:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Цъ!
Трябва да има една тема, наречена "Без цензура" и в нея да не могат да влизат модератори. :wink:

@БЗИ, тури му пепел! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

GODzillata написа:Цъ!
Трябва да има една тема, наречена "Без цензура" и в нея да не могат да влизат модератори. :wink:

@БЗИ, тури му пепел! :drinkers:
Да добре звучи!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

imitev72 написа:И според мен ,малко прекаляват модераторите така наречените :oops: :!: :!:

Сори ,ама форума не се състои от 10 човека :twisted:
Специално за темата със шарана , предполагам че е от незнание за какво става въпрос. :roll: Което е обяснимо , щото и доста хора дето ги ловят за очите , също не знаят за какво става въпрос :D Включително и колегите с които походвам за риба и те не знаят..... , ма то тук наоколо едни шараниии....- по кило и половина , две- да се чудиш де да го хванеш , камоли за очите :D :D :D За очите се лови с палеца и средния пръст , показалеца трябва да е от към устата ( става дума и за от лодка!!!!!)
Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”