Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: От малко акъл на човек нищо лошо няма да му стане !
Митев,благодарение на този форум имам поне 200 човека приятели в цала България.Незнам дали ракията ти е много,но ако имаш нещо конкретмо към някой(а и не само ти) казвай.С влизането си във форума аз също бях с недобро държание към някой колеги,но с течение на времето започнах да се владея и да преосмислям нещата,отностно постовете на колегите и отношението към рибите.Ще помоля ако имате някакви претенции спрямо някой или спрямо ръководството на форума да цетирате точно къде грешат.
По въпроса за заключените теми:1 тема е снимано маломерна риба и от там предпоставка за назряване на скандали(както и стана),затова е заключена.
2 та тема за шарана е заключена по моя молба,по простата причина,че се започна да се насажда омраза между 2 форума,в които обаче членовете са взаимни.От там обиди и скандали.По отношение за снимките с рибата,грози са но не незаконни.
Искам да погледните подфорумите на какво приличат,в риболов на шаран искат инфо има ли риба в Бургас и др.такива.В риболов с деректен,вижте къкъв прът си купих и др. такива.В спинингов риболов редовно се пишат излети.За всички тези които съм цитирал и други такива си има точни подфоруми,но никой не си прави труда да спазва правилата и когато дадената тема бъде преместена,заключена или истрита се почва модераторите лоши.Ако модераторите си гледат стриктно работата то 90% от темите ще бъдят преместени или изтрити.Затова колеги и приятели недйте да всявате дразги във форума а се поучете един от друг и да се увеличаваме на срещите
п.п.Аз също не съм идеален,ако искате няма да съм модератор,но това няма да ме промени като човек или като риболовец.
По въпроса за заключените теми:1 тема е снимано маломерна риба и от там предпоставка за назряване на скандали(както и стана),затова е заключена.
2 та тема за шарана е заключена по моя молба,по простата причина,че се започна да се насажда омраза между 2 форума,в които обаче членовете са взаимни.От там обиди и скандали.По отношение за снимките с рибата,грози са но не незаконни.
Искам да погледните подфорумите на какво приличат,в риболов на шаран искат инфо има ли риба в Бургас и др.такива.В риболов с деректен,вижте къкъв прът си купих и др. такива.В спинингов риболов редовно се пишат излети.За всички тези които съм цитирал и други такива си има точни подфоруми,но никой не си прави труда да спазва правилата и когато дадената тема бъде преместена,заключена или истрита се почва модераторите лоши.Ако модераторите си гледат стриктно работата то 90% от темите ще бъдят преместени или изтрити.Затова колеги и приятели недйте да всявате дразги във форума а се поучете един от друг и да се увеличаваме на срещите

п.п.Аз също не съм идеален,ако искате няма да съм модератор,но това няма да ме промени като човек или като риболовец.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Хора спрете се малко. На следващата НС вместо с ракия с пистолети и автомати ли ще ходите?
Замислете се малко ако ги няма модераторите на какво ще заприлича форума.
Нека за експеримент само 3 дни да не пипат и ще видим какво ще стане.
Замислете се малко ако ги няма модераторите на какво ще заприлича форума.
Нека за експеримент само 3 дни да не пипат и ще видим какво ще стане.
- ribarq
- сериозен играч
barutchiata © написа:Последно време нещата поизлезнаха от контрол, не ме карайте да извадя едни бързи 20-30 банна и да заключа форума.Има си правила и те се отнасят за всички. Никой не съм канил, и всеки от нас е тука по собствено желание.Като искате толко много и различни неща , направете си сайт, плащайте си хостинга и всичките там права.Писна ми от разни ощипани булки и невежи с големи претенции, който не го кефи форума и правилата да си тръгва защото няма да търпя повече обиди по форума , модераторите и нам си кво още. Искам да се уважаваме , но като гледам нещата са еднопосочни !!!
Отгаварям защото написаното касае всички . За бановете няма да коментирам ти си знаеш ! Правилата се отнасят до всички -да така е ! тук съм от собствено желание -и това е така никой не ме е канил ( както съм дошъл така съм си и отишъл ). Всичко което искам го има в този сайт така ,че няма нужда да си правя такъв ! Не съм обиждал колеги от форума , уважавам всички дори тези който не познавам ! Верно е не всеки е без грешен , но бива човек да взима от малко и като допусне грешка да се поправя и да се обосновава ако потрябва и предопреждения на лични да прави ! и да не се чудите за кого пиша , става въпрос за (модернизаторите)-не за всички защото повечето го правят

п.с. Имаше една песен " всички сме хора на този свят "
Верно така като чета темата ще се окажа ,че и мъжете карат мензис . А някой като ги хване цикъла и ги даржи по няколко месеца

п.с-2. До следващата среща всичко ще отмине предполагам

Сега почва зимата , и темите на риболовна тематика ще намалеят .

-
- учете се от него
Аз не знаех че темата е свързана с двата форума , погледнах чак снощи
Правилно е заключена , а първия пост в темата е наистина доста кофти по отношение на шаранджийската гилдия
Това пък със заплатения и излапан шаран на състезание "карп" е извадило от равновесие шаранджиите и здраво е разклатило основни принципи на т.н. "модерен шаранджийски риболов". Бе , изобщо- голяма каша
Колкото до заключването на теми и причините за скандали - писал съм си мнението и тук и в другия подфорум:

Колкото до заключването на теми и причините за скандали - писал съм си мнението и тук и в другия подфорум:
Добре ще е да се внесе някакъв регламент , и то много ясен и точен по въпросаIDA написа:Първото и основното за което се завихрят скандалите , а от там и модераторствуването е въпроса с радикалните рилийзинг фундаменталисти. Вместо модераторите да си гледат свястно работата и незабавнио да трият постове от такова естество , те оставят купона да се завихря и да се точи понякога с дни ( лично аз съм имал многократно такива случаи). Особено пък и когато става дума за сравнително нови колеги! Имам мнение , че до като не се въведе ясен и точен регламент за забрана на такива провокативни и скудоумни постове ( с последващ БАН) , НЕЩАТА ЩЕ СА ПО ТОЗИ НАЧИН. За по-лесно , направо се удря ключ на темата вместо да се разчистват нещата от към , айде да не кажа "малоумници"От 20 000 потребители , тази "категория" дето плюе преднамерено и закононесъобразно са не повече от двадесетина "колеги" , ама иначе е по-лесно да се "пилят" нервите на останалите 19 980 човека.
Почвам да пиша нещо смислено в някоя тема - и тя хоп , в кенефа .... , да вярно е както писа един модератор , че можеш да си прочетеш вестника и в кенефа , ама то не е като да си го четеш до като си пиеш кафето.....

Винаги ще има хора които връщат уловената риба и такива дето не я връщат.
Последните май са повече. Въпроса опира до колегиалното отношение и държание.
Стига вече безмислени спорове и обиди на лична основа. А иначе по една снимка трудно ще се определи
дали една риба е 34или 35см. примерно.
Последните май са повече. Въпроса опира до колегиалното отношение и държание.
Стига вече безмислени спорове и обиди на лична основа. А иначе по една снимка трудно ще се определи
дали една риба е 34или 35см. примерно.
-
- разбира нещата
аве,вие големи образи излязохте,от тия форуми,ще се изядете за една пусната тема.бати и караниците.чак сте ..........,кат се карате за нищо.бразилски сериал:някъв хасковлия,хванал няколко шарана и си платил и взел един 12-13 килограмов.БРАВО НА НЕГО хубава риба!!!било съзтезение и некви момчета от софия,или carpbg.com се изложили,били победени,ама нормално все пак водоема е,като втори дом на хасковлиите.НИЩО ЧУДНО!!!и аз си имам едно водоемче,кадето съм непобедим.
!проблема бил ,че така била пусната темата,еми променете и заглавието например на" шаран-успешен" и готово.незнам дали е било уговорка МЕЖДУ ДВАТА ФОРУМА за състезание и,ако не ,НЕ Е било редно да се пуска такава тема(с такова заглавие).ама чак пък за ключ...колегата от хасково можеше малко по-така да разкаже за случилото се ,а не да се бие в гърдите "разбихме ги", и всичко щеша да е 6, а май имало и хора,които немогат да губят!!!поне едно ЧЕСТИТО ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ трябваше да има,нормално е.
п.п. малък коментар за релийза:всеки има право да си вземе(мерна) риба,ПИШЕ ГО В ЗАКОНА

п.п. малък коментар за релийза:всеки има право да си вземе(мерна) риба,ПИШЕ ГО В ЗАКОНА
- ceno cenov
- разбира нещата
Ами вижте сега!!! Все пак това е състезание и е нормално победителите да набият канчето на победените.
То за това е състезание и е тръпка. Затова и победените никога няма да са доволни. Абе с две думи това е спортната злоба. Кво толкоз че е победил не мога да разбер. Вземе да върне купата ли що ли???
Аиде даваите да не разваляме хубавата сапунка.

-
- учете се от него
Той , скандала там е най-вече заради взетия шаран:ceno cenov написа:Ами вижте сега!!! Все пак това е състезание и е нормално победителите да набият канчето на победените.![]()
![]()
То за това е състезание и е тръпка. Затова и победените никога няма да са доволни. Абе с две думи това е спортната злоба. Кво толкоз че е победил не мога да разбер. Вземе да върне купата ли що ли???
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... c&start=40
Лично аз съм на мнение , че на такива представителни мероприятия от типа на състезания , шампионати , първенства и т.н. , рибата задължително трябва да се връща обратно

- ceno cenov
- разбира нещата
Е да по принцип е могъл да иде да си купи един след състезанието за да не дава поводи за провокации и изказвания от рода, че са аматьори. Ми другите кви ли са като един аматьор ги е разбил........
Ще взема да отида на някое състезание да видя тез професионалисти бре. 
Нека не ми се обиждат величающите състезатели но и аз съм запален риболовец (всяка седмица съм за по два дена на Дунава) ама чак пък толкоз, че да се делим на професионалисти и аматьори.......

Нека не ми се обиждат величающите състезатели но и аз съм запален риболовец (всяка седмица съм за по два дена на Дунава) ама чак пък толкоз, че да се делим на професионалисти и аматьори.......
Въпрос на избор. Имал право да си вземе шарана - направил го. Някой се ядосал - негов проблем. Не виждам защо се дъвче толкова, защо видиш ли, човека си прибрал шарана...? ЩОТО МОЖЕ!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е то хубаво има магазини, ама друго си е пълнен шампионски шаран. варха на сладоледа.IDA написа:Той , скандала там е най-вече заради взетия шаран:ceno cenov написа:Ами вижте сега!!! Все пак това е състезание и е нормално победителите да набият канчето на победените.![]()
![]()
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.p ... c&start=40
Лично аз съм на мнение , че на такива представителни мероприятия от типа на състезания , шампионати , първенства и т.н. , рибата задължително трябва да се връща обратно![]()
![]()
Не си струва човек да прави лошо впечатление и да се смразява с колеги заради някакъв пиклив шаран ; риба по магазините колкото щеш , че и на по-тънка лайсна
![]()
Още повече пък , на тази цена горе-долу са 15кила скумрия на скара с много бира

пак и какво лошо има ти да си го хванеш, да си го платиш, и да си го изядеш, се едно си бил в магазина.
то релийз релийз ама понякога се губи нишката риболов-кухня-мохабет.много ми е било смешно и чудно когато някои колеги кажат хвнах пуснах си го и посли минах от магазина

-
- учете се от него
chestarfield написа:Е то хубаво има магазини, ама друго си е пълнен шампионски шаран. варха на сладоледа.![]()
![]()
![]()
![]()
пак и какво лошо има ти да си го хванеш, да си го платиш, и да си го изядеш, се едно си бил в магазина.
то релийз релийз ама понякога се губи нишката риболов-кухня-мохабет.много ми е било смешно и чудно когато някои колеги кажат хвнах пуснах си го и посли минах от магазина![]()
![]()
![]()
ами за мен по голям кеф няма да си ям моите шарани, моите каракуди и т.н. а не замразените скумрии от преди 2-3 месеца.

- ceno cenov
- разбира нещата
Ами ние не сме дорасли за такава възвишеност и за това не ги разбираме нещата. Като станем прфесионалисти ще ги купуваме само от магазина.IDA написа:chestarfield написа:Е то хубаво има магазини, ама друго си е пълнен шампионски шаран. варха на сладоледа.![]()
![]()
![]()
![]()
то релийз релийз ама понякога се губи нишката риболов-кухня-мохабет.много ми е било смешно и чудно когато някои колеги кажат хвнах пуснах си го и посли минах от магазина![]()
![]()
![]()
ами за мен по голям кеф няма да си ям моите шарани, моите каракуди и т.н. а не замразените скумрии от преди 2-3 месеца.
![]()
![]()
![]()
![]()

P.P. Така като се замислих май колкото по задобрявам толкоз повече капота правя.

-
- учете се от него
Подчертавам че , мнението ми за магазин се отнася само и единствено при участие в състезания- във всички останали случаи , моля да не се има в предвид
п.п. никога не съм участвал в състезание

п.п. никога не съм участвал в състезание