Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Модератор: sapuna
Re: Модератори и модерирани , подпорудчици и редници ?
Моят проблем е, че спазвам правилата, а ме модерират!
Сомът обича смелите!
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На някой не му допадаш явноoldman написа:Моят проблем е, че спазвам правилата, а ме модерират!

Жеден съм, пък вода не ми са пий.

Здравейте и от мен.Дълго наблюдавах темата и исках първо някои по-видни колеги от форума да се изкажат пък чак тогава аз.Стига сте се крили зад фустите на майките си!
Цитирайте имена и причини!!!

Та адаш аз също заради модератор спрях да пускам теми в любимия ми раздел Риболов на пъстърва.Става въпрос за Павел Иванов и веднага ти показвам темата

Та Мите ако ти се чете половината от раздела за Риболова на пъстърва можеш сам да провериш всичките ми мнения и да видиш дали съм провокирал някой или пък съм се заяждал, но както и да е.Мисля да си остана във форума но само като наблюдател защото наистина има много информация която ако се отсее е много ценна!
Поздрави!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Стига сте ги претиска ли хората според мен си гледат работата добре, проблема си е наш няма човек от форума дето да не е поспамил но сичко да е в рамките на нормалното. колегата ДЕДИ и на мен ми е правил забележка защото с Хаиванко си успамихме темата и човека реагира навреме.писа ми на ЛС и сичко точно. ако се спазват правилата няма да има караници.
от 1 месец 80% от темите нямат нищо общо с риболова, а тези дето имат ги посрещаме с завист или недоверие.затова пак модераторите ли са виновни. колегата "барутчиата" в един пост беше писал на които не му харесва форума не е длъжен да го използва, сичко е пожелание.Отначало и на мен ми се правиха забележки за щяло и нещяло но оцелях. Разни хора разни идеали.Просто трябва да се преспособим към правилата, те са за сички, А и идеята риболов трябва да ни сплотява не да ни кара.
П.П ходете за риба не се караите ако има какво да доказвате доказваите го на себе си.
от 1 месец 80% от темите нямат нищо общо с риболова, а тези дето имат ги посрещаме с завист или недоверие.затова пак модераторите ли са виновни. колегата "барутчиата" в един пост беше писал на които не му харесва форума не е длъжен да го използва, сичко е пожелание.Отначало и на мен ми се правиха забележки за щяло и нещяло но оцелях. Разни хора разни идеали.Просто трябва да се преспособим към правилата, те са за сички, А и идеята риболов трябва да ни сплотява не да ни кара.
П.П ходете за риба не се караите ако има какво да доказвате доказваите го на себе си.
Точно така AL KAPONE , мъжкарското поведение изисква това , но ... , то трябва да е двустранно /двупосочно/.AL KAPONE написа:Би било редно да се аргоментира съфорумеца Sampo....
Редно е също като демонстрираш мъжкарско повединие, да покажеш на аудиторията ,че си такъв и да се обосновеш с факти...
Когато модератор трие мое мнение би било възпитано да е съпроводено със съобщение на лични , просто две думи от типа "мнението ти е вулгарно , тъпо е , не е по темата и др." . Като например това:
А това да се трият мои мнения и модератора да се измъква , като пръдня от гащи , "ни лук ял , ни лук мирисал" , не е мъжкарско ,за това смятам че и аз не дължа обяснение за мнението си относно качествата на малка част от модераторите . Половината познавам лично , стойностни хора са . Та ако трябва да сложим коня пред каруцата , причината е подлото триене или заключване на мнения и теми , а моето негативно мнение е следствието , демек "каквото повикало, такова се обадило".chestarfield написа: колегата ДЕДИ и на мен ми е правил забележка ......писа ми на ЛС и сичко точно.
Естествено че не , за това и излагам мнението си тук , защото тук бича държиш ти и не би го ползвал срещу менbarutchiata © написа:Нещо против мен ли бе батка?

Това , че си допуснал в зърното да попаднат едно-две парчета плява не е болка за умиране , ама дразни .
Нали знаеш колко трябва на една каца с мед за да смени вкуса , две лъжици с неправилната подправка

На платено не одим !
-
- и господ не е толокова добър
Братле,до сега те уважавах,но ако искаш това може да се промени.Помолих темата да се заключи понеже видях на къде отиват работите.Относно заглавието,аз немога да знам,че колегите не са се договорили на място да се състезават от името на форумите.Втози форум за разлика от карпа,няма забрана за ядене на риба,затова,че обидите относно месар и др.са безмисленни.Поради тези факти не помолих за по рано заключванеribarq написа:Сега аз ще кажа за какво се ядосах и за какво си съсдадох такова впечетление !Няма да крия нищо .
Ето става въпрос за тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=18508 .
Темата разбрах за какво е заключена . Но таква тема още с пускането си трябваше да се заключи и да се прати в кошчето и да се предопреди автора ! А не да се ,чака да се здъвчеме във темата , да видим какво ще стане![]()
1. Проява на агресивно поведение на автора на темата .
2. Недостоверна (бих казал лъжовна ) и лицемерна информация във първия пост на темата и не само . Пак от автора !
Някой ако иска и с аргомети бих се обосновал !
Малко или много 2 рия пост трябваше да е предопреждение да не се насажда умраза м/у 2 форума !
И какво става в последствие деди си заключва темата и кой крив кой прав ..... да се разбират там -да се карат . Или темата била заключена по молба на Илия (snegk ) Ами браво Илия -адмираций. И за какво ? Сами си пораждате омраза в форума(форумите )

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ribarq
- сериозен играч
Ако искаш си променяй мнението за мен , ако искаш недей . Твоя си работа
Каквото имах да казвам го казах вече

Каквото имах да казвам го казах вече

аз пък не виждам къде е проблема.всеки има гледна точка и мнение.то за това сме в форума да питаме,споделяме и спорим.а колкото до моделаторите немога да разбера примерно:темата тръгна в грешна посока,кво за грешната посока нова тема ли да се пуска? или пък темата се изчерпа и тряс ключа.една тема когато се изчерпа сама се заключва,става безинтересна.и въпреки че е риболовен форум не може и без странични неща то за това е интересно иначе се дъвчат едни и същи неща по безброй пъти.а пък най-интересни са ми немесарите.вечер като дупчите пържолките и лапате пилешките бутчета,не ви ли е съвестно?
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като ви чета постовете
,и маи се замислям да си намеря форум от типа "лична драма".
Щото тука на такьв взе да зприличва.Много хора са го казвали ,ако не ти се чете някоя тема или пост ,не го чети.
По добре е отколкото да го четеш ,да се дразниш и да пишеш постове не по темата или заяждане /така да се каже/
Мисля че тук са все зрели хора ,обединени от своето хоби,пьк то кво стана ,маи само фусти и стари баби

Щото тука на такьв взе да зприличва.Много хора са го казвали ,ако не ти се чете някоя тема или пост ,не го чети.
По добре е отколкото да го четеш ,да се дразниш и да пишеш постове не по темата или заяждане /така да се каже/
Мисля че тук са все зрели хора ,обединени от своето хоби,пьк то кво стана ,маи само фусти и стари баби

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
shekira написа:.а пък най-интересни са ми немесарите.вечер като дупчите пържолките и лапате пилешките бутчета,не ви ли е съвестно?

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- ще става разбирач
А да се намеся и аз, много е прав колегата Ида за това че всичко тръгва от модерната дума релийз, много ме е яд когато се оспами темата на някой затова че е взел шараните за вкъщи, то кога ли има шарани ама
.Лично мое си е решението дали ще я пусна или ще я взема вкъщи за иедене и пиене
.Не веднъж съм казвал че който си я пуща не се хвали с това.
Да не забравяме че това е форум за риболов и не се впрягайте толкова. Относно Имитев мислех те за пич а пък ти си два пъти пич

-
- учете се от него
И най-интересното е че като направиш забележка на някой по този въпрос ( да не спами успешна тема) , моментално следва реакция от някой (обикновено модератор) , че не си ти този който може да прави забележки 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А аз пък се си мисля че е време Саше да ни вдигне заплатите 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Май и Аз ще се изокам,Аз риба освен маломерна не пущам, в блока в който живея имам Четири пенсионерки и Пущам рибата/разрашени от закона/ на тях ,мисля че знаете защо , а затова ,че не пущам в един друг форум не ме приеха за член на клуб,ама не съжалявам в последствия разбрах ,че мойто място не е там ,следя с интерес изявите им и с много от тях съм приятел но до тук.А за модераторите и те са хора и понякога грешат, Важното е да не се дърлим между нас и който с каквото може да си помагаме
Колеги и до нови срещи 

Последно промяна от Божидар на Вто Окт 21, 2008 8:44 pm, променено общо 1 път.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!