С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
sponsora
новобранец
новобранец

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от sponsora »

днес сутринта кам 10 морето беше ТАВА,обаче мотора не запали :cry: :cry: :cry:
За след обяд незнам :wink:
kiko73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiko73 »

Здравей те одавна чета форума и научих много неща от него,много обичам да ходя за риба но за съжаление
нямам много свободно време, тази година усетих тръпката от пролетния сафрид но след него около десет
влизания в морето нищо, тази събота пак мисля да влезем пред галата дано да има риба.
Ще пиша задължително.
sponsora
новобранец
новобранец

Мнение от sponsora »

По добре пробваи в езерото. Оня ден зех на бомбарда 40 бр среден 4ернокоп и след 18.00 до 19.30 16 бр едар.
Бях отишъл кам 14.00
Hristo
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo »

КИРО написа:Някой да е излизал пред Галата или варненския залив? Интересува ме как е морето,и после има ли нещо ?
Здравейте колеги,вчера излизахме с баща ми пред Галата от 14.00 до 18.00 хванахме около 3 к.смесено сафрид , чернокоп и 2 карагьоза е 1 е кандидат карагьоз.
Изображение
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Тая заганка как я хванахте е :shock: :D :D
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
sponsora
новобранец
новобранец

Мнение от sponsora »

И при мен се е случвало да се оплете някоя зарганка в чипарето.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

sponsora написа:И при мен се е случвало да се оплете някоя зарганка в чипарето.
А при мен,директно на черното перо налита.Та това не е новина.
Hristo написа: Здравейте колеги,вчера излизахме с баща ми пред Галата...
Значи сме се разминали някъде по магистралите водни.То нямаше чак толкова много лодки.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

Бат Киро,аз бях с една гуменка,Зодиак.Сигурно си ме видял пред Галата.Обиколих целия залив за тая пущина(от Траката до поворотния,пред Галата,после из залива,в брега,навътре)е няма и няма.Имам за целия следобяд петнайстина сафрида и един чернокоп.Пред носа беше рибата,но много рядка,ти видя.Сега ще чакаме ония пасажи от горе.Чак във вестниците писали.Мисля беше Стандарт-ОГРОМНИ САФРИДЕНИ ПАСАЖИ ПРЕД ВАРНА.Такъв журналист,да го хванеш за ушите и в лодката,да се лашка цял ден в морето и да се пребере с пет сафрида,че тогава да видим какво ще пиши из вестниците.Така ли е?Айде,живот и здраве само да има пък......
Аватар
allenkoi
новобранец
новобранец

Мнение от allenkoi »

Здравейте,
току що се зарегистрирах,но от доста време следя форума,който е много интересен и така информацията за Китен за 22.10 е по 5 чернокопа на човек много лошо,почти никаква риба,а и се раздуха много.За днес ще ви кажа по кьсно.
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

vasilev написа:Да не би да викате на някоя друга риба лихнос :?:Тук на тази казват лихносИзображение
Лихнуса си е друго. Това е грозен звездоброец.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

възможно е в Гърция да наричат нашия звездоброец -ЛИХНОС , доколкото знам на нашите попчета им викаме ЛИХМУС - има малка разлика нали :?: , което наименование да е дошло от старите гърци заселили се по нашето Черноморие време оно , съвременния гръцки и старогръцкия се различават доста....единия ми дядо - стар грък от Созопол си парлареше свободно на старогръцки със бащата на жена ми , потомък на старите гърци -само че от Поморие....дядо ми веднъж го закараха в Гърция , дърдори си той и никой там не може да му разбере какво казва - само някой отделни думи т.е . гръцкия на нашите старогърци е мъртъв за съвр. Гърция , че и за мене - знам само две три думи :D
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

КИРО написа:
А при мен,директно на черното перо налита.Та това не е новина..
вчера гледах по риболовния канал как извадиха зарган/ище/ на пискюл за биг-гейм... това в Малайзия...
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Току що се прибиам от "Ченгенето". Само от там можах да вляза с малката си лодка. На Черноморец и Вромос - вълна и як прибой, та казах си аааа, не е за мен тука и реших да пробвам да вляза от едно място, което наскоро Булти ми каза. И така влязох, въртях насам-натам, поворотен буй, нефтено пристанище, абе докъдето ми стига куража и няма и няма бе - пълен валат, нито една риба, баси. Такова нещо не ми се беше случвало отдавна. На излизане се разминах с един рибар и той - нищо, и вика " Това море е не Черно а Мъртво море". Стана ми кофти за него, все пак човека си вади хляба с риболов а аз риболувам за кеф. Ох айде да пада вълната, че неам нерви. Утре живот и здраве на Черноморец - военните складове. Дано да има с какво да се похваля.
Иван Събев
MILIK
новобранец
новобранец

Мнение от MILIK »

Пробвай и на Перла или на Аркутино. По-лесно е за влизане с по- малка лодка. Дано някой колега даде информация ако е ходил там тези дни.
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Абе малко далечко ми идват, пък като че ли няма кой знае колко много риба там. А пък и работата ми изисква да съм по-близо до Бургас, за да мога да се придвижа до службата по най-бързия начин при необходимост.
Иван Събев
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”