Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
днес сутринта кам 10 морето беше ТАВА,обаче мотора не запали
За след обяд незнам

За след обяд незнам

-
- научил се да хвърля
Здравей те одавна чета форума и научих много неща от него,много обичам да ходя за риба но за съжаление
нямам много свободно време, тази година усетих тръпката от пролетния сафрид но след него около десет
влизания в морето нищо, тази събота пак мисля да влезем пред галата дано да има риба.
Ще пиша задължително.
нямам много свободно време, тази година усетих тръпката от пролетния сафрид но след него около десет
влизания в морето нищо, тази събота пак мисля да влезем пред галата дано да има риба.
Ще пиша задължително.
По добре пробваи в езерото. Оня ден зех на бомбарда 40 бр среден 4ернокоп и след 18.00 до 19.30 16 бр едар.
Бях отишъл кам 14.00
Бях отишъл кам 14.00
Здравейте колеги,вчера излизахме с баща ми пред Галата от 14.00 до 18.00 хванахме около 3 к.смесено сафрид , чернокоп и 2 карагьоза е 1 е кандидат карагьоз.КИРО написа:Някой да е излизал пред Галата или варненския залив? Интересува ме как е морето,и после има ли нещо ?

Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
-
- научил се да хвърля
Тая заганка как я хванахте е

И при мен се е случвало да се оплете някоя зарганка в чипарето.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А при мен,директно на черното перо налита.Та това не е новина.sponsora написа:И при мен се е случвало да се оплете някоя зарганка в чипарето.
Значи сме се разминали някъде по магистралите водни.То нямаше чак толкова много лодки.Hristo написа: Здравейте колеги,вчера излизахме с баща ми пред Галата...
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- milen kordov
- научил се да хвърля
Бат Киро,аз бях с една гуменка,Зодиак.Сигурно си ме видял пред Галата.Обиколих целия залив за тая пущина(от Траката до поворотния,пред Галата,после из залива,в брега,навътре)е няма и няма.Имам за целия следобяд петнайстина сафрида и един чернокоп.Пред носа беше рибата,но много рядка,ти видя.Сега ще чакаме ония пасажи от горе.Чак във вестниците писали.Мисля беше Стандарт-ОГРОМНИ САФРИДЕНИ ПАСАЖИ ПРЕД ВАРНА.Такъв журналист,да го хванеш за ушите и в лодката,да се лашка цял ден в морето и да се пребере с пет сафрида,че тогава да видим какво ще пиши из вестниците.Така ли е?Айде,живот и здраве само да има пък......
Здравейте,
току що се зарегистрирах,но от доста време следя форума,който е много интересен и така информацията за Китен за 22.10 е по 5 чернокопа на човек много лошо,почти никаква риба,а и се раздуха много.За днес ще ви кажа по кьсно.
току що се зарегистрирах,но от доста време следя форума,който е много интересен и така информацията за Китен за 22.10 е по 5 чернокопа на човек много лошо,почти никаква риба,а и се раздуха много.За днес ще ви кажа по кьсно.
Лихнуса си е друго. Това е грозен звездоброец.vasilev написа:Да не би да викате на някоя друга риба лихносТук на тази казват лихнос
възможно е в Гърция да наричат нашия звездоброец -ЛИХНОС , доколкото знам на нашите попчета им викаме ЛИХМУС - има малка разлика нали
, което наименование да е дошло от старите гърци заселили се по нашето Черноморие време оно , съвременния гръцки и старогръцкия се различават доста....единия ми дядо - стар грък от Созопол си парлареше свободно на старогръцки със бащата на жена ми , потомък на старите гърци -само че от Поморие....дядо ми веднъж го закараха в Гърция , дърдори си той и никой там не може да му разбере какво казва - само някой отделни думи т.е . гръцкия на нашите старогърци е мъртъв за съвр. Гърция , че и за мене - знам само две три думи 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
вчера гледах по риболовния канал как извадиха зарган/ище/ на пискюл за биг-гейм... това в Малайзия...КИРО написа:
А при мен,директно на черното перо налита.Та това не е новина..
-
- научил се да хвърля
Току що се прибиам от "Ченгенето". Само от там можах да вляза с малката си лодка. На Черноморец и Вромос - вълна и як прибой, та казах си аааа, не е за мен тука и реших да пробвам да вляза от едно място, което наскоро Булти ми каза. И така влязох, въртях насам-натам, поворотен буй, нефтено пристанище, абе докъдето ми стига куража и няма и няма бе - пълен валат, нито една риба, баси. Такова нещо не ми се беше случвало отдавна. На излизане се разминах с един рибар и той - нищо, и вика " Това море е не Черно а Мъртво море". Стана ми кофти за него, все пак човека си вади хляба с риболов а аз риболувам за кеф. Ох айде да пада вълната, че неам нерви. Утре живот и здраве на Черноморец - военните складове. Дано да има с какво да се похваля.
Иван Събев
Пробвай и на Перла или на Аркутино. По-лесно е за влизане с по- малка лодка. Дано някой колега даде информация ако е ходил там тези дни.
-
- научил се да хвърля
Абе малко далечко ми идват, пък като че ли няма кой знае колко много риба там. А пък и работата ми изисква да съм по-близо до Бургас, за да мога да се придвижа до службата по най-бързия начин при необходимост.
Иван Събев