Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Огняново
Re: яз. Огняново
Там си е резервата. Само дето го купиха като за горски масив.
А нивото на водата до къде е(пълен)?Защото бе планиран да залее до новият път от Раковица.Спасе написа:Там си е резервата. Само дето го купиха като за горски масив.
При наводненията преди няколко години беше наводнил половин Раковица. Оставаше около педя да мине над преливника.
Хубава служба си изкарал тогава.бойник написа:Какви мрени съм ловил на Огняново преди 28 год.Бях войник там,на язовира бе готова стената но не го пълнеха.Бе пълен
около тръбата за източване1-2 метра, мрени на плувка на ручейници и бял.Не съм го виждал пълен,но от снимките на
Атанас явно е хубаво място за излети.Имаше наблизо резерват за диви животни,дали стои?
Вярно е, че имаше много хубави мрени. Дори и доста време след завиряването му. Но след появата на костура и бялата риба постепенно изчезнаха мрените.
Nasso, бях"бацил"и зъболекарят в лечебницата бе запален риболовец,та покрай него се запалих и аз та до ден днешен.
Нямаше накъде,равнис,мирно и за бял на свинарника,жълъди съм събирал за да се прави бял.Абе добра служба както
казваш,между Лесново и Елин Пелин имаше някъкви запустели рибарници,и там сме ходили, кълвеше като луда.Ама ги
пазеха за някъкви риболовни състезания,та се криехме.А язовира поне да го поддържате чист или както навсякъде
мръсотии??
Нямаше накъде,равнис,мирно и за бял на свинарника,жълъди съм събирал за да се прави бял.Абе добра служба както
казваш,между Лесново и Елин Пелин имаше някъкви запустели рибарници,и там сме ходили, кълвеше като луда.Ама ги
пазеха за някъкви риболовни състезания,та се криехме.А язовира поне да го поддържате чист или както навсякъде
мръсотии??
Мм да бивша резиденция на бай Тошо оградата си седи на места има и муфлони или некви от тоя род рогати (май са кухороги), ония от холдинга дет купиха гората чак до магистралата що животни изтребиха не е истина, с едничката цел да утепат повече от другите, деба
.