окума гладиатор

Модератор: sapuna

tachev
сериозен играч
сериозен играч

окума гладиатор

Мнение от tachev »

Халиоооо на всички луди глави тука , които :lol: хич не са малко !!!! Днес влязох в едно магазинче във Варна и много си харесах една Окума Гладиатор 2.70 , 10-25 грама за 42 лева и си я купих :) . Все пак съм беден студент !!! :lol: :lol: :lol: :lol: . МИсля с една Шимано Катана 4000 да я комбинирам , че поне пробвах баланса и е супер! Това е , исках да се похваля и аз 1 път , не че толкова има за какво :) ..АКо имате някви положителни отзиви за тази гега (вече е късно де нали е купена) споделете моля да знам !!!! За макарата няма да питам , че ще ме объркате както за НЕКСАВЕТО , което не си закупих !!!
Чудех се и за ТУбертини Ацтека , че нали уж на Риоби Зглобка била па и 70 кинти струва !!!Ако някой иска все пак да удари едно съветче!!! :ANAL: :ANAL:
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: окума гладиатор

Мнение от chirusa_bg »

Честито, честито, другия път да ги видим в успешни :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Да ти е честита ! За 70 кинта можеш Риоби да си вземеш увнаместо Тубертини :wink: Инак колкото по-добър баланс толко по-малко те боли гърбината след спинингов излет а и кастинга е по-добър !

Аиде ся темата да ходи във "въдица и макара" където сметам и е местото :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

Да ти са честити!Пръта за цената е добър и Шиманото е супер! :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”