Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

окума гладиатор
Модератор: sapuna
окума гладиатор
Халиоооо на всички луди глави тука , които
хич не са малко !!!! Днес влязох в едно магазинче във Варна и много си харесах една Окума Гладиатор 2.70 , 10-25 грама за 42 лева и си я купих
. Все пак съм беден студент !!!
. МИсля с една Шимано Катана 4000 да я комбинирам , че поне пробвах баланса и е супер! Това е , исках да се похваля и аз 1 път , не че толкова има за какво
..АКо имате някви положителни отзиви за тази гега (вече е късно де нали е купена) споделете моля да знам !!!! За макарата няма да питам , че ще ме объркате както за НЕКСАВЕТО , което не си закупих !!!
Чудех се и за ТУбертини Ацтека , че нали уж на Риоби Зглобка била па и 70 кинти струва !!!Ако някой иска все пак да удари едно съветче!!!

Чудех се и за ТУбертини Ацтека , че нали уж на Риоби Зглобка била па и 70 кинти струва !!!Ако някой иска все пак да удари едно съветче!!!

Туй риболова не е за мен 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: окума гладиатор
Честито, честито, другия път да ги видим в успешни 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да ти е честита ! За 70 кинта можеш Риоби да си вземеш увнаместо Тубертини
Инак колкото по-добър баланс толко по-малко те боли гърбината след спинингов излет а и кастинга е по-добър !
Аиде ся темата да ходи във "въдица и макара" където сметам и е местото

Аиде ся темата да ходи във "въдица и макара" където сметам и е местото

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Да ти са честити!Пръта за цената е добър и Шиманото е супер!