Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мотор за лодка "Johnson" sea horse 25 hp
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Re: Мотор за лодка "Johnson" sea horse 25 hp
Здравейте колеги,
Отказах се от мотора ходих с приятел механик по корабите и той каза че мотора е на пълна умирачка и се отказах,може би ще търся друг като го фиксирам ще го пусна за мнение още ведбъж благодаря ви за съветите
Отказах се от мотора ходих с приятел механик по корабите и той каза че мотора е на пълна умирачка и се отказах,може би ще търся друг като го фиксирам ще го пусна за мнение още ведбъж благодаря ви за съветите
колега , тъй и тъй ша даваш мангизи - ориентирай се към 4-такта машина 

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Колеги, ще помоля собственик на 25кс.4т да ми каже колко тежи, ще сменям моя Селва 15кс.2т догодина, но сега правя опора за бутуша, която е на пружини и трябва да сложа пружина според тежината.
За да няма неяснотий пояснявам: Правя пружинен амортисьор, за колесара, който ще придържа двигателя по време на транспорт. Ще пусна снимки като е готов.
Благодаря

За да няма неяснотий пояснявам: Правя пружинен амортисьор, за колесара, който ще придържа двигателя по време на транспорт. Ще пусна снимки като е готов.
Благодаря
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- ceno cenov
- разбира нещата
Около 70-75кг. А защо реши да е пружинен а не твърд?
Питам тъй като и аз съм решил да си правя стойка но си мислех за обикновен винкел да използвам с някакви гумени тампони накрая.
Питам тъй като и аз съм решил да си правя стойка но си мислех за обикновен винкел да използвам с някакви гумени тампони накрая.

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
ами каква ти е файдата от твърд, целта е да пази транеца от прекалени вибраций и също така мотора да не падне и да се потроши,освен това при твърд може да отскочи, подпората да падне и да стане едно голямо мазало.
Ето какво правя аз, още не е готово но да видиш каква ми е идеята.

Този винт още не одрязан но това ще стане след като го монтирам и натегна дължината, а предната част ще облека в градински маркуч да му е меко на моторчето
, а задната част с болтовете я хващам за гредата и си го местя където ми е кеф
Всичко е нераждавейка с изключение на пружините ама ще ги сменявам тях, не са скъпи. Дано съм ти бил полезен.Като го завъша ще кача снимки и на напълно готовия вариант.
И така мисля, че мотора ще се вози екстра.......
А за инфото благодаря
Ето какво правя аз, още не е готово но да видиш каква ми е идеята.

Този винт още не одрязан но това ще стане след като го монтирам и натегна дължината, а предната част ще облека в градински маркуч да му е меко на моторчето

И така мисля, че мотора ще се вози екстра.......
А за инфото благодаря
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Здравейте! Аз имам лодка Стагмар 480 и Ямаха 25, но искам да сложа Сузуки 30 или Селва 30. Може ли да ми каже някой колко струват?

Последно промяна от петър василев на Чет Окт 23, 2008 9:39 pm, променено общо 1 път.
http://www.balkanboats.com/vasilev написа:Здравейте! Аз имам лодка Стагмар 480 и Ямаха 25, но искам да сложа Сузуки 30 или Селва 30.Някои може ли да ми каже някой колко струват?
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Нещо по конкретно? Този сайт го знам.Прегледал съм почти всички,лошото е ,че не пишат нищо конкретно.Като например колко струва.Някой магазин,който продава двигатели?Интересува ме точно 30так,защото от 30 нагоре ни търсят капитанско право.Не знам дали знаеш ,но селва 30 е 40,че затова търся селва.toshko написа:http://www.balkanboats.com/vasilev написа:Здравейте! Аз имам лодка Стагмар 480 и Ямаха 25, но искам да сложа Сузуки 30 или Селва 30.Някои може ли да ми каже някой колко струват?

- ceno cenov
- разбира нещата
Ба.. м.... му тук с леген да влезеш пак искат капитанско.vasilev написа:...........защото от 30 нагоре ни търсят капитанско право.........

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, вземаш си 40кс и му сменяваш лепенката с "30" -
Защо ще си купуваш двигател от БГ - в Гърция не са по-скъпи... За гаранция и т.н. да не говорим...
Доколкото си спомням, в сайта на Балканбоутс имаше една Селва 35кс 2Т налична на склад...

Защо ще си купуваш двигател от БГ - в Гърция не са по-скъпи... За гаранция и т.н. да не говорим...
Доколкото си спомням, в сайта на Балканбоутс имаше една Селва 35кс 2Т налична на склад...
Тук една Селва 35 е 5000 евро
,а в България научих,че е 3000е.Затова питам,да разбера дали е истина. 

Двутактовите тук нямат бъдеще.Ще си остане вечно мой.Marco Polo написа:http://www.balkanboats.com/productdetai ... d=71&id=50

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Петьо,по принцип тук / в темата / ще се направи една дискусия,дето ще те направи доста разноглед.vasilev написа:Тук една Селва 35 е 5000 евро,а в България научих,че е 3000е.Затова питам,да разбера дали е истина.
Не си малък,имаш поглед върху нещата,най много питай за цените .
Мен ми даваха акъл,че за пластмасовата 2 к.с. са много малко,аз си мисля че са напълно достатъчни.
По тоя въпрос се надявам още тази година да дам видео материали,стига да позволи времето.
За тази ти говоря.

Така,че зависи за какво ти трябва.Те тая,ми трябваше да отида на 2 км от брега за всякъв риболов.Защото пред Журналист е събора на рибите,от всякакъв вид,и тази ми вършеше добра работа.
А сега ще направя и проба на мотора дето Марко ми го прати,ако всичко е ОК,следващите репортажи ще са от там.
Там пък е още по голям кефа на голямата вълна,дано само шурито се навий да

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Здравей Кир'яко.През август ,септември идва тона а за него трябва да влизам 12 мили на вътре.Тези месеци е най - коварно времето,докато е тихо изведнъж вдига 4-5 бала
и трябва да бягаш много бързо.Сега лодката ми хваща 22 мили(с 25 ямаха),а със селва 30 ще минава 28 мили.Знам го, защото един колега има същата лодка като моята,но със селва 30

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,тука при теб е друга баница.Не ти познавам морето,акъл не мога да ти дам.
Знам какво е да те гепи бързо морето,но между моето и твоето море май има доста голяма разлика.
Петьо,сори,от мен акъл няма как.Ама ще следя с интерес дискусията.
Знам какво е да те гепи бързо морето,но между моето и твоето море май има доста голяма разлика.
Петьо,сори,от мен акъл няма как.Ама ще следя с интерес дискусията.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА