Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

пикер - куивер
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: пикер - куивер

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:21 pm, променено общо 1 път.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Честито, сега е момента да се пазарува, треперете "обичайни заподозрени" 

нямам живарник
има много готини пикери на окума drim fish 2,7м и 3,0м
-
- сериозен играч
ех ида ... взех едно такова .За мен е много добра пръчица особенно за парите си .Ползвах го веднъж и май смених риболова ... съжяявам че не го пуснах за продаж.Зарибих се с тези каяци
Наистина съжалявам ,че и аз щях да имам "свежи пари" за каякарска макара и ти пикер на един риболов с 15-20 лева по ниска цена ама така билоо писано
Единствената ми забележка към тази пръка е ,че липсва по мек връх. Комплектовката с ексейдж 1000 ( нама нужда за повече според мен ) е страхотна

Единствената ми забележка към тази пръка е ,че липсва по мек връх. Комплектовката с ексейдж 1000 ( нама нужда за повече според мен ) е страхотна
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:22 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:23 pm, променено общо 1 път.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от тоя фидер дали ще стане? http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6482IDA написа:...ще трябва да му търся и поне един стъклопластов...
нямам живарник
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:23 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
ИДА като търсиш търси още едно връхче.. моля ..
там каквото трябва ...
там каквото трябва ...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:24 pm, променено общо 1 път.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега измерих шекспировия връх, няма да стане
3,6 мм е. 2,2 мм става чак между първия и втория водач.

нямам живарник
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Последно промяна от butnik на Нед Яну 31, 2010 10:43 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колега, да не би да си открил къде продават резервни върхове за фидери Шекспир? Мен живо ме интересуват такива над 3 оз, че най-твърдия ми е 2 или 2.5 оз(и аз незнамhristotihov написа:Сега измерих шекспировия връх, няма да стане3,6 мм е. 2,2 мм става чак между първия и втория водач.

Поздрави.
Бутник ако може да насочиш Локито нещо по моя въпрос за върховете, ако се видите тия дни, ще съм ти благодарен... и ще почерпя разбира сеbutnik написа:Илийка,в склада на Филипово ще намериш плътни стъклопластови върхове с какъвто искаш диаметър,аз ще ти подаря водачи за него,защото са за телескопи,или направо ще ти го направя.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм открил къде продават, щото не съм търсил
просто не мен ми е непотребен стъклопластовия връх на фидера, никога не съм го ползвал, няма и да го ползвам, стои ми някъде в гаража. Вече станахме доста хора с IN2 фидери, предполагам и другите не ги ползват, ако съвпадаха с тези на пикерите Spro, моше да измислим някакви бартери
А за шекспирови върхове може да провериш при фирмата изключителен представител за България - Алем ООД, ето ги телефоните: http://www.alem-fishing.com/about.php

А за шекспирови върхове може да провериш при фирмата изключителен представител за България - Алем ООД, ето ги телефоните: http://www.alem-fishing.com/about.php
нямам живарник
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:25 pm, променено общо 1 път.