РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...

Мнение от batmilen »

Ето че пак се наканихме с LOCAL да отидем за риба...първоначално планирахме да отидем на буните в кв.Сарафово,но лошото време и големите вълни промениха плановете...

Изображение

В 06.30 часа пускахме волтите предварително заредени със сръв...пресносолна ЦАЦА на 26 място на Дървеното пристанище...или за по-кратко мястото на Павката ПАЛАМУДА / РР /...

Изображение
Времето студено но няма вятър,мястото се пада на завет...пуснахме волтите и...попчетата започнаха да се обаждат...ама в тоя студ трае ли се, на ЛОКАЛ му измръзнаха ръцете... добре че си носехме "специален" чай ...билков с ментово бонбонче...имаше и малка манерка с Уиски...за да стане като грог...ама на ЛОКАЛ нещо нему понесе ранното пиене...с нас бе и колегата Денчо ...нали сме шофьори двамата ...само тъжно гледахме манерката с "КЕЦЕ"...
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Горкия LOCAL, трудно му бе в Картончо...като е расъл толкова нависоко...

Изображение

Резултат от риболова - 14 лихнуса,6 попчета и 5 сулки.../ тя "проклетницата"обичала миризмата на цацата/

В неделя пак бях на Паламуденото място...Павката бе итой там...резултат 1 приличен кефал,7 лихнуса...2 попчета и 5 сулки...

Изображение

Кефала още няма "пердета" на очите...затова го няма в пристанището на топло...а си плува и папака...и на него му се услати цацата....

Изображение

Е това е ...риболова през уйкенда...общо 21 лихнуса,10 сулки, 8 попчета и 1 голям кефал...предполагам , че пак ще се появят обичайните "МЕНТОРИ",да гледат и да се "пукат през гърба" ...

Чакаме rimohit да му сторим едно подобаващо морско Кръщене в Бургас...
Последно промяна от batmilen на Вто Яну 17, 2006 8:56 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

Ей, луд умора няма :lol: :lol: :lol:
Бравус за улова и най-вече за мерака, защото лично аз не се показах изобщо извън юргана тази събота и неделя.
Само направих една разходчица в Морската и проверявайки с бинокълчето, не открих нито един рибар по буните
т.е във Варна явно ни е по-студено отколкото на вас, бургазлии
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ей Бат Милене от тая риба , останаха само вкусни спомени... :D
Клавиатура риба не лови!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

wohim написа: Само направих една разходчица в Морската и проверявайки с бинокълчето, не открих нито един рибар по буните
т.е във Варна явно ни е по-студено отколкото на вас, бургазлии
Муахахаха,ходих аз,ходиих.В събота,на Ной,студ,ама студ ви казвам.На цялата буна-само аз :twisted: Резултат-12 попчета :D ...за няма и 2 часа :D
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

еее..туй хората от ведомствата с пропуските по индъстриал териториите сте голяма работа, еееее :wink:

туй 3мката ли го ударихте....Бате...бравооооооооо.

и виж к'во...Кейптън Бляк, да вземеш да си оправиш стойката на лакътя ....много го вириш нагоре, бееее....то бива бива ефелък ...ама чак пък толкова.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Честито ви успешен излет Бат Милене и Локале,бъдете все така корави рибари :)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме в събота това дето го видиш го хванахме 2мата с Local...в неделята ...сам.Да вземеш да отидеш и ти за риба виж какво е направил Екзекутура във Варна,студено ама има риба...То всеки може да е съдник,на чужди сполуки...Тя и ЛИСИЦАТА казала ,че гроздето е кисело...ама........хахаха.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

аз ходих за риба, бе...ама без такъмите. в неделя към 2 следобед отидох на Писател при един авер да се видим - това е Ной, дето му вика Екзекутора... :wink:
...като ме видя да му се хиля... тегли една ....... на празната си кофа, прибра си такъмите и отидохме в кафето да му хванем по един калкан :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:?: Е това е друга приказка...извинен си ... ама и пръчка вземи следващия път...белким хванеш нещо... :lol: а и пред жената ще имаш алиби...за отсъствието... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ааа...деееее, мани го т'ва... не е хубаво да си го помисляш даже :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе усещам аз ,че не е читава тая твоя "разходка"...до Писател...Признат грях,половин грях...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

нито цял ..нито половин . Никакъв грях не признавам ... няма такова нещо, зле тълкуваш нещата.
Я кажи ти Банго Васил празнува ли го с твойте любимци :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ба ша го празнувам,дакато ловяхме с Local една лодка откъм Комлука "тарадисваше" пуснати мрежи в залива....за мангалите всеки ден е Банго Васил...
Последно промяна от batmilen на Пон Яну 16, 2006 5:26 pm, променено общо 1 път.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

бангоВасил

Мнение от durumov »

:smt021 само тва ги оправя викаше дядо ми
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”