Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...
Модератори: emo vasilev, alekst
РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...
Ето че пак се наканихме с LOCAL да отидем за риба...първоначално планирахме да отидем на буните в кв.Сарафово,но лошото време и големите вълни промениха плановете...

В 06.30 часа пускахме волтите предварително заредени със сръв...пресносолна ЦАЦА на 26 място на Дървеното пристанище...или за по-кратко мястото на Павката ПАЛАМУДА / РР /...

Времето студено но няма вятър,мястото се пада на завет...пуснахме волтите и...попчетата започнаха да се обаждат...ама в тоя студ трае ли се, на ЛОКАЛ му измръзнаха ръцете... добре че си носехме "специален" чай ...билков с ментово бонбонче...имаше и малка манерка с Уиски...за да стане като грог...ама на ЛОКАЛ нещо нему понесе ранното пиене...с нас бе и колегата Денчо ...нали сме шофьори двамата ...само тъжно гледахме манерката с "КЕЦЕ"...

Горкия LOCAL, трудно му бе в Картончо...като е расъл толкова нависоко...

Резултат от риболова - 14 лихнуса,6 попчета и 5 сулки.../ тя "проклетницата"обичала миризмата на цацата/
В неделя пак бях на Паламуденото място...Павката бе итой там...резултат 1 приличен кефал,7 лихнуса...2 попчета и 5 сулки...

Кефала още няма "пердета" на очите...затова го няма в пристанището на топло...а си плува и папака...и на него му се услати цацата....

Е това е ...риболова през уйкенда...общо 21 лихнуса,10 сулки, 8 попчета и 1 голям кефал...предполагам , че пак ще се появят обичайните "МЕНТОРИ",да гледат и да се "пукат през гърба" ...
Чакаме rimohit да му сторим едно подобаващо морско Кръщене в Бургас...

В 06.30 часа пускахме волтите предварително заредени със сръв...пресносолна ЦАЦА на 26 място на Дървеното пристанище...или за по-кратко мястото на Павката ПАЛАМУДА / РР /...

Времето студено но няма вятър,мястото се пада на завет...пуснахме волтите и...попчетата започнаха да се обаждат...ама в тоя студ трае ли се, на ЛОКАЛ му измръзнаха ръцете... добре че си носехме "специален" чай ...билков с ментово бонбонче...имаше и малка манерка с Уиски...за да стане като грог...ама на ЛОКАЛ нещо нему понесе ранното пиене...с нас бе и колегата Денчо ...нали сме шофьори двамата ...само тъжно гледахме манерката с "КЕЦЕ"...

Горкия LOCAL, трудно му бе в Картончо...като е расъл толкова нависоко...

Резултат от риболова - 14 лихнуса,6 попчета и 5 сулки.../ тя "проклетницата"обичала миризмата на цацата/
В неделя пак бях на Паламуденото място...Павката бе итой там...резултат 1 приличен кефал,7 лихнуса...2 попчета и 5 сулки...

Кефала още няма "пердета" на очите...затова го няма в пристанището на топло...а си плува и папака...и на него му се услати цацата....

Е това е ...риболова през уйкенда...общо 21 лихнуса,10 сулки, 8 попчета и 1 голям кефал...предполагам , че пак ще се появят обичайните "МЕНТОРИ",да гледат и да се "пукат през гърба" ...
Чакаме rimohit да му сторим едно подобаващо морско Кръщене в Бургас...
Последно промяна от batmilen на Вто Яну 17, 2006 8:56 am, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
Муахахаха,ходих аз,ходиих.В събота,на Ной,студ,ама студ ви казвам.На цялата буна-само азwohim написа: Само направих една разходчица в Морската и проверявайки с бинокълчето, не открих нито един рибар по буните
т.е във Варна явно ни е по-студено отколкото на вас, бургазлии

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еее..туй хората от ведомствата с пропуските по индъстриал териториите сте голяма работа, еееее
туй 3мката ли го ударихте....Бате...бравооооооооо.
и виж к'во...Кейптън Бляк, да вземеш да си оправиш стойката на лакътя ....много го вириш нагоре, бееее....то бива бива ефелък ...ама чак пък толкова....

туй 3мката ли го ударихте....Бате...бравооооооооо.
и виж к'во...Кейптън Бляк, да вземеш да си оправиш стойката на лакътя ....много го вириш нагоре, бееее....то бива бива ефелък ...ама чак пък толкова....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз ходих за риба, бе...ама без такъмите. в неделя към 2 следобед отидох на Писател при един авер да се видим - това е Ной, дето му вика Екзекутора...
...като ме видя да му се хиля... тегли една ....... на празната си кофа, прибра си такъмите и отидохме в кафето да му хванем по един калкан

...като ме видя да му се хиля... тегли една ....... на празната си кофа, прибра си такъмите и отидохме в кафето да му хванем по един калкан

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Ба ша го празнувам,дакато ловяхме с Local една лодка откъм Комлука "тарадисваше" пуснати мрежи в залива....за мангалите всеки ден е Банго Васил...
Последно промяна от batmilen на Пон Яну 16, 2006 5:26 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бангоВасил