Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щедрата Струма, 31.10.2008 г. !
Щедрата Струма, 31.10.2008 г. !
Четох насам натам из форумите, че нещо нещата на баражите били замрели. Хм...., викам си трябва да се провери ! Не бях ходил цяла седмица за риба и ме сърбеха много силно ръцете при мисълта как скобарите "изтришат прашището на ластико" 
Ето ме днес сутринта на баражите. Супер топло време, няма вятър, абе супер работа. Рибките скачаха във водата - още по-добър знак. Викам си ей сега ги утрепах
Да, ама не беше толкова лесно. Сутринта тръгнаха само мренки на бял, а на хляб нямаше никой. Скобарите ги нямаше !!!
Ето така изглеждаше установката :

Захранката е ясна, няма какво да се спирам ня нея. Линията също. Стръвта се състоеше ето от тия хубавинки :

Като цяло риболова беше много резултатен, но мноооооооооооого труден ! Визирам капризен ! А като към това добавим и ураганния вятър, който излезе към 11.00ч. и картината става пълна. Рибата взимаше много добре, но беше много трудно да се задържа, а пък какво ли остава да се държи щеката над водата. Целия топ сет беше във водата
Иначе нямаше как. Трябваше или да събирам и да приключвам или да остана. Нали съм упорито магаре и останах 
Ето това е резултата за днешния риболов - 41 скобара и около 30 мрени:

За мое много голямо щастие излезе една черна мряна, каквато досега през дългогодишния си риболов на Струма не съм хващал :

Имаше и още няколко хубавици, но нямаше как да ги снимам всичките :

Общо хубавите мрени бяха около 10 - 12 бр.

И т.к от мнооооого време не съм взимал риба след риболов днес реших да го направя, хем да пийна една бира с десетина мренки, хем че бях любопитен колко е дълга тая хубавица на горните снимки. Ами ето го резултата - личен рекорд за черна мряна - почти 28 см :

Това е от мен приятели. Който казва, че баражите се спрели просто се лъже
Риба има и то много. Просто трябва да се настоява и да се подбере правилната тактика. Тогава успеха е в кърпа вързан 

Ето ме днес сутринта на баражите. Супер топло време, няма вятър, абе супер работа. Рибките скачаха във водата - още по-добър знак. Викам си ей сега ги утрепах

Ето така изглеждаше установката :

Захранката е ясна, няма какво да се спирам ня нея. Линията също. Стръвта се състоеше ето от тия хубавинки :

Като цяло риболова беше много резултатен, но мноооооооооооого труден ! Визирам капризен ! А като към това добавим и ураганния вятър, който излезе към 11.00ч. и картината става пълна. Рибата взимаше много добре, но беше много трудно да се задържа, а пък какво ли остава да се държи щеката над водата. Целия топ сет беше във водата

Ето това е резултата за днешния риболов - 41 скобара и около 30 мрени:

За мое много голямо щастие излезе една черна мряна, каквато досега през дългогодишния си риболов на Струма не съм хващал :

Имаше и още няколко хубавици, но нямаше как да ги снимам всичките :

Общо хубавите мрени бяха около 10 - 12 бр.

И т.к от мнооооого време не съм взимал риба след риболов днес реших да го направя, хем да пийна една бира с десетина мренки, хем че бях любопитен колко е дълга тая хубавица на горните снимки. Ами ето го резултата - личен рекорд за черна мряна - почти 28 см :

Това е от мен приятели. Който казва, че баражите се спрели просто се лъже

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Щедрата Струма, 31.10.2008 г. !
Браво градски
То , че има риба там - има , ама с Иво нали сме магарета и я търсиме в бързите участъци , не сме по "каналите"
И аз днес хванах една подобна мряна , не са рядкост , даже има и по-големи

То , че има риба там - има , ама с Иво нали сме магарета и я търсиме в бързите участъци , не сме по "каналите"

И аз днес хванах една подобна мряна , не са рядкост , даже има и по-големи

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
браво колега се така даги ложиш 

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Тук се пише само на кирилица!
Dedy
Dedy
Страхотен излет
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Мариане
Поздравлениа за хубаво прекараниа ден 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- indalo
- фен клуб-скобар
Браво Мариане. Даде им почивка малко и пак ги почна.
И аз ги търсих с Ники, ама не ги намерих. Хванахме по малко де, не сме капо. Най -важното е, че Ники направи севтето на скобар, улови няколко на фидер. Бях се заканил да ги дърпам яко с болото, ама си останах само с заканата. Рибата не можах да я дръпна пред мен даже и с яката захранка + яко леб. Успях да дръпна няколко на финала. Е фанахме и некоя мренка на фидера, ама се бяхме наточили за скоби...
И аз ги търсих с Ники, ама не ги намерих. Хванахме по малко де, не сме капо. Най -важното е, че Ники направи севтето на скобар, улови няколко на фидер. Бях се заканил да ги дърпам яко с болото, ама си останах само с заканата. Рибата не можах да я дръпна пред мен даже и с яката захранка + яко леб. Успях да дръпна няколко на финала. Е фанахме и некоя мренка на фидера, ама се бяхме наточили за скоби...
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
indalo написа:Браво Мариане. Даде им почивка малко и пак ги почна.
Много труден става риболова с всеки изминал ден бате. Топлото време ли що ли... ?! И аз не знам. Вчера бях пак на баражите с двама френдове и си хванахме доволно. Тримата хванахме към 80 скобара общо. Кълването беше отвратително. Представи си, че сме ползвали плувки 0.8 г. , макс. 1 гр.