Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...
Модератори: emo vasilev, alekst
Е полезно е от време на време човек да помечтае..."Човек е голям, колкото са големи мечтите му!"...ех мечтиииии...
Номера не съм сменил на Трабито...има си застраховка , пък и аз като всеки чакам последния момемт...
Дуруме, поръчах за теб едни КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL...като си менаш лодка,слагаш мореходките и...флизаш на 100-200 метра в морето и...фърляш за ЗАЗИ пред всички...хахаха......
Номера не съм сменил на Трабито...има си застраховка , пък и аз като всеки чакам последния момемт...
Дуруме, поръчах за теб едни КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL...като си менаш лодка,слагаш мореходките и...флизаш на 100-200 метра в морето и...фърляш за ЗАЗИ пред всички...хахаха......

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да бе и вазелин тайно в подметките си ми приготвил.....batmilen написа:..Дуруме, поръчах за теб едни КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL...като си менаш лодка,слагаш мореходките и...флизаш на 100-200 метра в морето и...фърляш за ЗАЗИ пред всички...хахаха......
.... не ти ги ща... налъмите... по-добре отдалеко да хвърлям без горещ дъх във врата ми

спести си ги за волти - много отрано си го запразнувал този 2ри февруари....напъва те отвътре...май... еееехххх никога не е късно казва Евгенито Минчев. Така не само Найбах ами Ролс направо ще ти дадат...и титла СЪР им дадоха на някои...ще се издигнеш еййййй. хе хе хех
...и да знайш...зизи от лодка много-много не дава...слаааабаааа работа...ама не си и чак май на таз работа...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Дуруме стига си плюл отровни думи сякаш си некоя Кобра...аз специални джетови морскоходки съм ти приготвил , ти за Майбаха на бедния рибар се фана...То 2ри февруарий май си е Ваш празник...ша ти пратя малко едър бургаски пясък и графитна смазка...за разнообразие...към вазелина в обувките.... хахаха....
...
След Банго Васил все мискинлици мислиш...

След Банго Васил все мискинлици мислиш...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а не, отровни са тези "КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL"
...няма да ги сложа ...задръж си ги.,........ и 2ри фев. не е мой празник ... имаше едно време ВЪЛНОЛОМ за тая работа - сега има Спартакус
.... ако искаш заповядай, само че не очаквай да се срещнем - мене там ме няма - н я м а
м е ...аз съм много изостанал и не ставам за модерна мека китка
не'ща ...'ши ма боли
пък ти нали си ми приятел, няма да допуснеш такава болка за приятеля си.
p.s. а пък с лодка е опасно... можеш да налетиш кат' светулка на фаса на горския
http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon033.gif
...няма да ги сложа ...задръж си ги.,........ и 2ри фев. не е мой празник ... имаше едно време ВЪЛНОЛОМ за тая работа - сега има Спартакус

м е ...аз съм много изостанал и не ставам за модерна мека китка

пък ти нали си ми приятел, няма да допуснеш такава болка за приятеля си.
p.s. а пък с лодка е опасно... можеш да налетиш кат' светулка на фаса на горския

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Майтап бе братче...ти кво се вързваш...не мога да ти подаря лодка...щото ще требе да я пиша в Данъчната си деклараци... като дарение...после компетентните органи ша ма питат от къде зе пари за тутун за лулата,а и за лодката...също...хахаха...налъми никой не гледа...не попадат в потребителската кошница....хахаха....
Извинявай за Спартакуса...за тебе ще предложа нещо по-интелигентно...разходка по плажа Копакабана...хахаха...
да се дзвериш по кръшни мулатки с големи "бомби" и...т.н.

Дъртофили им викат...ама тея булки дето са ни набори с Дурума...са ни баш по мярка... Мераклии... за тебе ВОХ може да са дърти...ама за мерака възраст няма...

абе секи Рибар иска такава Русалка, ама пред дилемата къде да дадеш 100 Евро,за нови такъми или за нея...предпочитам новата пръчка и макара...хахаха...

абе секи Рибар иска такава Русалка, ама пред дилемата къде да дадеш 100 Евро,за нови такъми или за нея...предпочитам новата пръчка и макара...хахаха...