РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

БАТ МИЛЕНЕ НЪЛ ТРАБАНТА Е КАТ ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК ВЕ...
ЗА КВО ТИЙ ТОЗ НАИБАХ.. ПАРДОН МАЙБАХ...
ТИ СМЕНИ ЛИ НОМЕРАТА НА ТРЪБИТО ИЛИ СИ С НОВИТЕ ЧЕ ВРЕМЕТО ТЕЧЕ И КЕ ГО РЕЗНАТ ОТ ПЪТЯ КАТАДЖИСТИТЕ.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е полезно е от време на време човек да помечтае..."Човек е голям, колкото са големи мечтите му!"...ех мечтиииии...

Номера не съм сменил на Трабито...има си застраховка , пък и аз като всеки чакам последния момемт...

Дуруме, поръчах за теб едни КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL...като си менаш лодка,слагаш мореходките и...флизаш на 100-200 метра в морето и...фърляш за ЗАЗИ пред всички...хахаха...... :lol:
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

ЕЕЕЕЕ УТРЕПА МЕ С ТЕЗ НАЛЪМИ-ЕВАЛАРКА-КЕФИШ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:..Дуруме, поръчах за теб едни КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL...като си менаш лодка,слагаш мореходките и...флизаш на 100-200 метра в морето и...фърляш за ЗАЗИ пред всички...хахаха...... :lol:
да бе и вазелин тайно в подметките си ми приготвил.....

.... не ти ги ща... налъмите... по-добре отдалеко да хвърлям без горещ дъх във врата ми :wink:
спести си ги за волти - много отрано си го запразнувал този 2ри февруари....напъва те отвътре...май... еееехххх никога не е късно казва Евгенито Минчев. Така не само Найбах ами Ролс направо ще ти дадат...и титла СЪР им дадоха на някои...ще се издигнеш еййййй. хе хе хех

...и да знайш...зизи от лодка много-много не дава...слаааабаааа работа...ама не си и чак май на таз работа...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме стига си плюл отровни думи сякаш си некоя Кобра...аз специални джетови морскоходки съм ти приготвил , ти за Майбаха на бедния рибар се фана...То 2ри февруарий май си е Ваш празник...ша ти пратя малко едър бургаски пясък и графитна смазка...за разнообразие...към вазелина в обувките.... хахаха.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

След Банго Васил все мискинлици мислиш... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

а не, отровни са тези "КОРКОВИ НАЛЪМИ...морски всъдеходки...размер XXL"
...няма да ги сложа ...задръж си ги.,........ и 2ри фев. не е мой празник ... имаше едно време ВЪЛНОЛОМ за тая работа - сега има Спартакус :wink: :wink: :wink: .... ако искаш заповядай, само че не очаквай да се срещнем - мене там ме няма - н я м а
м е
...аз съм много изостанал и не ставам за модерна мека китка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: не'ща ...'ши ма боли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
пък ти нали си ми приятел, няма да допуснеш такава болка за приятеля си.
p.s. а пък с лодка е опасно... можеш да налетиш кат' светулка на фаса на горския :lol: :lol: :lol: http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon033.gif
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Майтап бе братче...ти кво се вързваш...не мога да ти подаря лодка...щото ще требе да я пиша в Данъчната си деклараци... като дарение...после компетентните органи ша ма питат от къде зе пари за тутун за лулата,а и за лодката...също...хахаха...налъми никой не гледа...не попадат в потребителската кошница....хахаха.... :lol: Извинявай за Спартакуса...за тебе ще предложа нещо по-интелигентно...разходка по плажа Копакабана...хахаха... :lol: да се дзвериш по кръшни мулатки с големи "бомби" и...т.н.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

крачещ часовник с махало съм им приготвил на всички... и за данъчни и за 8ми март............. само 9ти септември и Никулден признавам. :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
да не ти откинат маалото...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

:wink: абе на фелациото ме 'фашта страх някой път ... че занайш' ли....може да се увлече повечко... ииии...отиде коня. :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хихихихи....нъл си от стомана бе брате Дуруме...ша и са итъркат зубите...

Изображение
а като те е страх, запознайсе с 2варненки любителки на бананите...хахаха... :lol:
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

Абе как я викат тази болест, дето човек се заглеждал по дърто?
за тези дет си падат по хлапета (мамка им гадове :twisted: :twisted: ) се казва педофилия.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дъртофили им викат...ама тея булки дето са ни набори с Дурума...са ни баш по мярка... Мераклии... за тебе ВОХ може да са дърти...ама за мерака възраст няма...

Изображение

абе секи Рибар иска такава Русалка, ама пред дилемата къде да дадеш 100 Евро,за нови такъми или за нея...предпочитам новата пръчка и макара...хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

Ха ми то всички си имаме пръчка и даже по-две макари :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ехеее таз как може ли вместо колата ? аз така или иначе мога и пеша да си ходя!!!

А, ако чак толкова за колата - там на пристанището скив едни лади ниви миналия път кат бееме за риба - сменим номерата на траби и готово ...
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”