Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
durumov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
въздух е 'зел тоз бат'Милен вечеbatmilen написа:Дъртофили им викат...ама тея булки дето са ни набори с Дурума...са ни баш по мярка
.........
.....и се опитва да ме бъзика ....абе айлооооо

тез бабушкери грухат банани в някоя бургаска градинка...беееее
... ти наясно ли си с к'ви пичоци изпъвам жилата...
... на гледай
и 'са пукни през гърба от яд ....щот'ко ма ядосваш още на сухо оставаш при бабите.
п.с. Ш'та курдисам тука
с някоя джофра - дърта и грозна - тъй да знаеш ....и да си го сложиш за аватарче ..не ми слагай повече наборките си да ни ти са шашни tool bаr-а

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Прав си Дурумий,ту що го гледаме в къщи ...защо да го туряме тук...
ех СтАРОСТ НЕРАДОСТ...да караш само на картинки и клипчета...а вечер пред телевизора в куфнята... ХХеЛ...
Кво ша ма плашиш с ефтини клипчета и гифчета...на Умряло Куче Нож Вадиш...тъй е като човек не ходи за риба,а само по кръчмите
...ОЗВЕРЯВА...хахаха....като се откъсне от любимото ходи ...само мискинлици му са в главата...
ех СтАРОСТ НЕРАДОСТ...да караш само на картинки и клипчета...а вечер пред телевизора в куфнята... ХХеЛ...
Кво ша ма плашиш с ефтини клипчета и гифчета...на Умряло Куче Нож Вадиш...тъй е като човек не ходи за риба,а само по кръчмите
-
durumov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
как ще кажеш ти...тез дъртофили че ни били по мярка... ей я се стягай.
верно е позастоях се аз специално пред TVто и около масата и PCто.
...ама в тоя студ не ми се кибичи
на топлата вода в езерото пак тарапана имало... тралят какаваните и не им пука. Ходила ИАРА да ги гони ...разправии какафонии - обаче има хора , които си ходят там и си го имат за нещо редовно.
верно е позастоях се аз специално пред TVто и около масата и PCто.
...ама в тоя студ не ми се кибичи
на топлата вода в езерото пак тарапана имало... тралят какаваните и не им пука. Ходила ИАРА да ги гони ...разправии какафонии - обаче има хора , които си ходят там и си го имат за нещо редовно.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Театро е туй Рибарю Уан....как може баш на Дурумий да се сърдя...добра душа е той и благородна...не може да трай фалша и притворството...
Нъл тъй Дурумий...
Къде си бе маскара,много рано почна с питиетата в петък...светло е бе Дуруме ша на фанат...хахаха....

http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon089.gif
Къде си бе маскара,много рано почна с питиетата в петък...светло е бе Дуруме ша на фанат...хахаха....
http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon089.gif
-
durumov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
абе не мога да се откъсна ...вися тука само заради едни снимки в студиото... гледкам на Шамара пичките на живо от новия му клип....
ама шшшшшшшшшшшшшшшттттттттттттттттттттт, да не ме издадете ей.
Нещо не се получава творческата работа - без $$$$$$$ тати вечи'ни можи
ама шшшшшшшшшшшшшшшттттттттттттттттттттт, да не ме издадете ей.
Нещо не се получава творческата работа - без $$$$$$$ тати вечи'ни можи