Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ с LOCAL ІІ серия...
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
въздух е 'зел тоз бат'Милен вечеbatmilen написа:Дъртофили им викат...ама тея булки дето са ни набори с Дурума...са ни баш по мярка
.........
.....и се опитва да ме бъзика ....абе айлооооо

тез бабушкери грухат банани в някоя бургаска градинка...беееее
... ти наясно ли си с к'ви пичоци изпъвам жилата...
... на гледай

и 'са пукни през гърба от яд ....щот'ко ма ядосваш още на сухо оставаш при бабите.

п.с. Ш'та курдисам тука

..не ми слагай повече наборките си да ни ти са шашни tool bаr-а

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Прав си Дурумий,ту що го гледаме в къщи ...защо да го туряме тук...
ех СтАРОСТ НЕРАДОСТ...да караш само на картинки и клипчета...а вечер пред телевизора в куфнята... ХХеЛ...
Кво ша ма плашиш с ефтини клипчета и гифчета...на Умряло Куче Нож Вадиш...тъй е като човек не ходи за риба,а само по кръчмите
...ОЗВЕРЯВА...хахаха....като се откъсне от любимото ходи ...само мискинлици му са в главата...
ех СтАРОСТ НЕРАДОСТ...да караш само на картинки и клипчета...а вечер пред телевизора в куфнята... ХХеЛ...
Кво ша ма плашиш с ефтини клипчета и гифчета...на Умряло Куче Нож Вадиш...тъй е като човек не ходи за риба,а само по кръчмите

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
как ще кажеш ти...тез дъртофили че ни били по мярка... ей я се стягай.
верно е позастоях се аз специално пред TVто и около масата и PCто.
...ама в тоя студ не ми се кибичи
на топлата вода в езерото пак тарапана имало... тралят какаваните и не им пука. Ходила ИАРА да ги гони ...разправии какафонии - обаче има хора , които си ходят там и си го имат за нещо редовно.
верно е позастоях се аз специално пред TVто и около масата и PCто.
...ама в тоя студ не ми се кибичи

на топлата вода в езерото пак тарапана имало... тралят какаваните и не им пука. Ходила ИАРА да ги гони ...разправии какафонии - обаче има хора , които си ходят там и си го имат за нещо редовно.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Театро е туй Рибарю Уан....как може баш на Дурумий да се сърдя...добра душа е той и благородна...не може да трай фалша и притворството...
Нъл тъй Дурумий...
Къде си бе маскара,много рано почна с питиетата в петък...светло е бе Дуруме ша на фанат...хахаха....

http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon089.gif

Къде си бе маскара,много рано почна с питиетата в петък...светло е бе Дуруме ша на фанат...хахаха....

http://info.datacom.bg/sexion/Sextoons/sextoon089.gif
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе не мога да се откъсна ...вися тука само заради едни снимки в студиото... гледкам на Шамара пичките на живо от новия му клип....
ама шшшшшшшшшшшшшшшттттттттттттттттттттт, да не ме издадете ей.
Нещо не се получава творческата работа - без $$$$$$$ тати вечи'ни можи
ама шшшшшшшшшшшшшшшттттттттттттттттттттт, да не ме издадете ей.
Нещо не се получава творческата работа - без $$$$$$$ тати вечи'ни можи