Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

Куцина -7/11/08
Куцина -7/11/08
Малко щука и костур ,но доволно

имаше и други рибари и те с подобен улов
Но най важното е че минаха на проверка за билети !!!!Все по често се случва това !

имаше и други рибари и те с подобен улов
Но най важното е че минаха на проверка за билети !!!!Все по често се случва това !
Re: Куцина -7/11/08
Добре ,че не са си носили горските кантарче и метър , че тогава лошо. Тези щукички на гупи ли ги хвана. Ако си ги пуснал се извинявам предварително.

- майсторчето страхил
- сериозен играч 
Много е спаднала,сигурно ловите на 30-на см.Не мирише ли на тиня?

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Завистта край няма ......но щуките са си в норма едната тежеше около кило и е 36 см другата около 800г. и си е 31см!!!Просто костура е по едър !elektron написа:Добре ,че не са си носили горските кантарче и метър , че тогава лошо. Тези щукички на гупи ли ги хвана. Ако си ги пуснал се извинявам предварително.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко 
ако  са в нормата и е ловил до разрешенето максимално количество,защо да ги пуска-за да дойдат бракониерите токаджии,мрежари и т..н   и да му я продадат после...добър улов ....

Извинявам се, просто ми се виждат дребни. Щом са в нормата си прав и имаш право да ги задържиш.

- maranzika
- сериозен играч 
Абе вие луди ли сте бре.Кой от вас вярва,че щука  36см. е кило.Аз като хвана под 45см. и съм почти на 100% сигурен ,че няма кило,а колегата тука се бъзика.Много се извинявам ,ама ние доматите не ги ядем с колците.Дано по-често обикалят горските и да гледат какви риби се ловят.Че най-лесно е да разправяме за други бракониери.  

- MITKO70
- кандидат преподавател 
Щуката може да има кило ,а може и да няма на 36см.Хващал съм язовирна ,която е обикновено по -къса ,но дебела и има кило,но и на река/канал/няма ,а е малко по дълга.А и размера и е над нормата +1см.,така че с горския му е никакъв проблема.Виж друг е проблема ,че е можело да я пусне,но той си решава.Всички сме взимали по някоя такава риба,не може 100% релийз,стана много модерно ,но няма да стане скоро за съжаление.

Всичко може,но не всеки го можe.

- butnik
- рибар фанатик 
- Обратна връзка:
maranzika написа:Абе вие луди ли сте бре.Кой от вас вярва,че щука 36см. е кило.Аз като хвана под 45см. и съм почти на 100% сигурен ,че няма кило,а колегата тука се бъзика.Много се извинявам ,ама ние доматите не ги ядем с колците.Дано по-често обикалят горските и да гледат какви риби се ловят.Че най-лесно е да разправяме за други бракониери.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

В безумен спор с колегите няма да влизам ,за см. и кг.Не се считам за бракониер,нито съм умрял от глад !Често рибата която съм хващал е била пускана дори и да е била в нормата ,защото Аз риба не ям !Само скумрия ,ама тя в тук не се лови .... И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей  под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !И не мислех да го споменавам ,но ще кажа че след край на излета с съпругата ми направихме оборка на мястото и се събраха 2 торби с боклуци...които бяха изхвърлени в първият контейнер !Така че не съм някой "простак" който само взема !

- 
				vene mitov
- ще става разбирач 
Бравоооооооооооо!kampf написа:В безумен спор с колегите няма да влизам ,за см. и кг.Не се считам за бракониер,нито съм умрял от глад !Често рибата която съм хващал е била пускана дори и да е била в нормата ,защото Аз риба не ям !Само скумрия ,ама тя в тук не се лови .... И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !И не мислех да го споменавам ,но ще кажа че след край на излета с съпругата ми направихме оборка на мястото и се събраха 2 торби с боклуци...които бяха изхвърлени в първият контейнер !Така че не съм някой "простак" който само взема !

- 
				Bai Ves
- вече хвърля и на тежко 
Както си прецениш колега, браво за излета. Всеки има право да си прибере риби в нормата, истинска или не , тя си е законно право на риболовеца. За мен е по- важно, това че близките нам места все пак успяват да вдъхнат кураж и колегите да показват слуката си. Поздрави и напред. 

- maranzika
- сериозен играч 
Колега,никой не твърди обратното.И аз едно време прибирах всичко ,което се закачи на куката.Но вече не е така.По-важно според мен е какъв пример даваме на по-младите колеги.Значи като не се виждат снимки на маломерни риби по-форумите ще е по-добре някак си.kampf написа: И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !
А иначе браво за това ,че споделяш с нас излетите си.Дано другият път и на снимките има по-големи риби.

- 
				venci72
- сериозен играч 
май нема да сподели другия път