Куцина -7/11/08

Модератори: bobopeli, sapuna

kampf
новобранец
новобранец

Куцина -7/11/08

Мнение от kampf »

Малко щука и костур ,но доволно
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
имаше и други рибари и те с подобен улов
Но най важното е че минаха на проверка за билети !!!!Все по често се случва това !
elektron
новобранец
новобранец

Re: Куцина -7/11/08

Мнение от elektron »

Добре ,че не са си носили горските кантарче и метър , че тогава лошо. Тези щукички на гупи ли ги хвана. Ако си ги пуснал се извинявам предварително.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Много е спаднала,сигурно ловите на 30-на см.Не мирише ли на тиня?
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
kampf
новобранец
новобранец

Мнение от kampf »

elektron написа:Добре ,че не са си носили горските кантарче и метър , че тогава лошо. Тези щукички на гупи ли ги хвана. Ако си ги пуснал се извинявам предварително.
Завистта край няма ......но щуките са си в норма едната тежеше около кило и е 36 см другата около 800г. и си е 31см!!!Просто костура е по едър !
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

ако са в нормата и е ловил до разрешенето максимално количество,защо да ги пуска-за да дойдат бракониерите токаджии,мрежари и т..н и да му я продадат после...добър улов ....
elektron
новобранец
новобранец

Мнение от elektron »

Извинявам се, просто ми се виждат дребни. Щом са в нормата си прав и имаш право да ги задържиш.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе вие луди ли сте бре.Кой от вас вярва,че щука 36см. е кило.Аз като хвана под 45см. и съм почти на 100% сигурен ,че няма кило,а колегата тука се бъзика.Много се извинявам ,ама ние доматите не ги ядем с колците.Дано по-често обикалят горските и да гледат какви риби се ловят.Че най-лесно е да разправяме за други бракониери. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Щуката може да има кило ,а може и да няма на 36см.Хващал съм язовирна ,която е обикновено по -къса ,но дебела и има кило,но и на река/канал/няма ,а е малко по дълга.А и размера и е над нормата +1см.,така че с горския му е никакъв проблема.Виж друг е проблема ,че е можело да я пусне,но той си решава.Всички сме взимали по някоя такава риба,не може 100% релийз,стана много модерно ,но няма да стане скоро за съжаление.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

maranzika написа:Абе вие луди ли сте бре.Кой от вас вярва,че щука 36см. е кило.Аз като хвана под 45см. и съм почти на 100% сигурен ,че няма кило,а колегата тука се бъзика.Много се извинявам ,ама ние доматите не ги ядем с колците.Дано по-често обикалят горските и да гледат какви риби се ловят.Че най-лесно е да разправяме за други бракониери. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
kampf
новобранец
новобранец

Мнение от kampf »

В безумен спор с колегите няма да влизам ,за см. и кг.Не се считам за бракониер,нито съм умрял от глад !Често рибата която съм хващал е била пускана дори и да е била в нормата ,защото Аз риба не ям !Само скумрия ,ама тя в тук не се лови .... И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !И не мислех да го споменавам ,но ще кажа че след край на излета с съпругата ми направихме оборка на мястото и се събраха 2 торби с боклуци...които бяха изхвърлени в първият контейнер !Така че не съм някой "простак" който само взема !
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

kampf написа:В безумен спор с колегите няма да влизам ,за см. и кг.Не се считам за бракониер,нито съм умрял от глад !Често рибата която съм хващал е била пускана дори и да е била в нормата ,защото Аз риба не ям !Само скумрия ,ама тя в тук не се лови .... И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !И не мислех да го споменавам ,но ще кажа че след край на излета с съпругата ми направихме оборка на мястото и се събраха 2 торби с боклуци...които бяха изхвърлени в първият контейнер !Така че не съм някой "простак" който само взема !
Бравоооооооооооо! :smt041
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Както си прецениш колега, браво за излета. Всеки има право да си прибере риби в нормата, истинска или не , тя си е законно право на риболовеца. За мен е по- важно, това че близките нам места все пак успяват да вдъхнат кураж и колегите да показват слуката си. Поздрави и напред. 8)
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

kampf написа: И не ми казвайте че всички които протестират за" маломерни" риби/най вече колегите от региона/ на са прибирали ,Уклей под 15 см.,Кефал под 22 см. или Скобар под 20 см., Мряна под 25 см...защото на Янтра и Росица 90% риболова е на такава риба !
Колега,никой не твърди обратното.И аз едно време прибирах всичко ,което се закачи на куката.Но вече не е така.По-важно според мен е какъв пример даваме на по-младите колеги.Значи като не се виждат снимки на маломерни риби по-форумите ще е по-добре някак си.
А иначе браво за това ,че споделяш с нас излетите си.Дано другият път и на снимките има по-големи риби. :D
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

май нема да сподели другия път :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”