Благотворителна акция №3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Благотворителна акция № 3 (съвместно с колегите от Carp BG)

Мнение от sapuna »

Радва ме мащабността на тази акция!
Тази година молебенът трябва да е доста по-дълъг! :D :wink:

Емко,насърчаващо ще е от време на време да виждаме и временните активи по сметката!Мисля,че една извадка би предразположила много повече колеги,да внесат и те своята лепта!

И да не забравяме,че "Пет килограма царевица са ЧЕТИРИ ХЛЯБА!Нека не купуваме само царевица!"
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Смятам утре или вдруги ден да преведа парите,нали всичко със сметките е ОК :roll:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

sapuna написа:
Емко,насърчаващо ще е от време на време да виждаме и временните активи по сметката!Мисля,че една извадка би предразположила много повече колеги,да внесат и те своята лепта!
В най-скоро време ще прескоча до банката и ще има информация за постъпилата сума !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега,искам да кажа че за транспорт изобщо не трябва да се притеснявате.Ако трябва,ще пратя от Пловдив 3т камионче,което би свършило работа.Имам и друга идея - обади се на приятел :lol: Имаме човек и от София,който съм убеден че ще свърши работа без да се замисли - Тошето "Живата бира"Ако обаче камиончето му е заето,ще пратя моето.Само давайте парички да може да се напълни да не правим празен курс :lol: :wink: Поздрави и на приятелите от КарпБГ и да хващат много шарани другия сезон !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Бе то ако требе и аз кола ша подкарам , стига да имас какво да я пълним.
Не се притеснявай Емо ша са справим, стига само да имаме подкрепата на повече колеги!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

То и Наско има едни 100на лева в мене за децата :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

След малко Stront-a (нали е банкер) :D , трябва да пусне от мое , негово име, от Strijoka и zarganski , пари за дечицата. Много се радвам, че отново подехме тази кауза, трябва да има такива мероприятия и да се участва в тях! :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Local написа:След малко Stront-a (нали е банкер) :D , трябва да пусне от мое , негово име, от Strijoka и zarganski , пари за дечицата. Много се радвам, че отново подехме тази кауза, трябва да има такива мероприятия и да се участва в тях! :wink:
Както много пъти сме показвали колко сме задружни и сплотени, така и за тази благородна кауза, т.н. Бургаска група набързо се организира по телефони и на ЛС и беше събрана една скромна сума, която току що преведох по сметката на Емо Василев. Добавям към гореизброените от Локито имена и тези на колегите rumci и RIMOHIT. Ако има и други желаещи колеги, довечера на срещата мога да им съдействам за преводa на пари по сметкта на Емо, без да плащат допълнителни банкови такси :) .
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DimityrK »

Колеги ,
писах че имам чисто нови играчки който ми стоят в гаража.Приготвил съм 2 шейно/тип тиган/,10 надуваеми топки,4 волейболни,1 баскетболна и 1 футболна топки + помпичка за тях,2 хвърчила,1 камионче/комплект за пяськ/ и над 10 малки/мужди 5 и 15 см/ плюшени играчки./дано не забравям нещо/.
Мисля че децата ще се зарадват ...:D
Ако не искате да си пълните кьщите ще се уговорим за по-късна дата да ги изпратя ...
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

DimityrK написа:Колеги ,
писах че имам чисто нови играчки
:lol: колега DimityrK, ние си разсъждаваме като възрастни в случая :roll: Естествено е обаче, че децата се радват най-много на играчките за Коледа! :lol: По нататък ще организираме всичко! Като трябва да попитаме предварително Отчето дали не им правят някакво тържество ? :roll: Най хубаво е да ги получат от Дядо Коледа а не от некви чичковци :lol: :smt023 Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
DimityrK
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от DimityrK »

ОК колеги...очаквам включване по нататък....Вие ще прецените кога ... :)
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Изображение

Това е сумата , която имаме в момента в сметката ,към нея прибавяме и 90 лв. от наградите !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Емо,този път няма да пращам хора а ще дойда лично и ще ги дам на място.

Искам да вметна нещо за колегата със играчките :idea: Ако ни светнеш от къде си,ще намерим начин да закараме нещата на момчетата в София.Така само си приказваме.Най-добрия вариант да не излизаш от анонимност е да ги прати някой твой познат по Еконт от друг град.Предварително казвам че това не е заяждане а се опитвам да реша проблема със доставката.В последния момент винаги се получават спънки по закона на Мърфи.Дано не съм прав.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Krokibg написа:Емо,този път няма да пращам хора а ще дойда лично и ще ги дам на място.
Много ще се радваме на твоята визита , а за другото не бери грижа - всичко ще се нареди !
chapara написа:А и Емо да се посъветва с Отчето какво им трябвя най вече, сиреч как да похарчиме парите най рационално.Последния път беше се завихрило лудо строителство,може да има нужда от завивки,легла,възглавници и др.
Вярно , че строяха новото крило на приюта , обаче нуждите им бяха за хранителни продукти - пак ще питаме от какво имат нужда , но почти съм сигурен , че ще посетиме познатата ни борса .
AL KAPONE написа: Естествено е обаче, че децата се радват най-много на играчките за Коледа! :lol: По нататък ще организираме всичко! Като трябва да попитаме предварително Отчето дали не им правят някакво тържество ?
От дома казаха ,че правят разни тържества и им раздавали играчки и сладкиши , ама както кажете - може и играчки да отнесеме , защото много се радваха на топките , които прати миналия път !
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Емо поразясни ми малко ,че утре ще ходя да ги внасям...Точно във сибанк ли трябва да внеса...?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”