Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Благотворителна акция №3
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Благотворителна акция № 3 (съвместно с колегите от Carp BG)
Радва ме мащабността на тази акция!
Тази година молебенът трябва да е доста по-дълъг!
Емко,насърчаващо ще е от време на време да виждаме и временните активи по сметката!Мисля,че една извадка би предразположила много повече колеги,да внесат и те своята лепта!
И да не забравяме,че "Пет килограма царевица са ЧЕТИРИ ХЛЯБА!Нека не купуваме само царевица!"
Тази година молебенът трябва да е доста по-дълъг!

Емко,насърчаващо ще е от време на време да виждаме и временните активи по сметката!Мисля,че една извадка би предразположила много повече колеги,да внесат и те своята лепта!
И да не забравяме,че "Пет килограма царевица са ЧЕТИРИ ХЛЯБА!Нека не купуваме само царевица!"
Смятам утре или вдруги ден да преведа парите,нали всичко със сметките е ОК 

- emo vasilev
- сериозен играч
В най-скоро време ще прескоча до банката и ще има информация за постъпилата сума !sapuna написа:
- krokibg
- учете се от него
Сега,искам да кажа че за транспорт изобщо не трябва да се притеснявате.Ако трябва,ще пратя от Пловдив 3т камионче,което би свършило работа.Имам и друга идея - обади се на приятел
Имаме човек и от София,който съм убеден че ще свърши работа без да се замисли - Тошето "Живата бира"Ако обаче камиончето му е заето,ще пратя моето.Само давайте парички да може да се напълни да не правим празен курс
Поздрави и на приятелите от КарпБГ и да хващат много шарани другия сезон !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бе то ако требе и аз кола ша подкарам , стига да имас какво да я пълним.
Не се притеснявай Емо ша са справим, стига само да имаме подкрепата на повече колеги!!!
Не се притеснявай Емо ша са справим, стига само да имаме подкрепата на повече колеги!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
То и Наско има едни 100на лева в мене за децата 

- Local
- учете се от него
След малко Stront-a (нали е банкер)
, трябва да пусне от мое , негово име, от Strijoka и zarganski , пари за дечицата. Много се радвам, че отново подехме тази кауза, трябва да има такива мероприятия и да се участва в тях! 

Клавиатура риба не лови!!!
Както много пъти сме показвали колко сме задружни и сплотени, така и за тази благородна кауза, т.н. Бургаска група набързо се организира по телефони и на ЛС и беше събрана една скромна сума, която току що преведох по сметката на Емо Василев. Добавям към гореизброените от Локито имена и тези на колегите rumci и RIMOHIT. Ако има и други желаещи колеги, довечера на срещата мога да им съдействам за преводa на пари по сметкта на Емо, без да плащат допълнителни банкови таксиLocal написа:След малко Stront-a (нали е банкер), трябва да пусне от мое , негово име, от Strijoka и zarganski , пари за дечицата. Много се радвам, че отново подехме тази кауза, трябва да има такива мероприятия и да се участва в тях!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
Колеги ,
писах че имам чисто нови играчки който ми стоят в гаража.Приготвил съм 2 шейно/тип тиган/,10 надуваеми топки,4 волейболни,1 баскетболна и 1 футболна топки + помпичка за тях,2 хвърчила,1 камионче/комплект за пяськ/ и над 10 малки/мужди 5 и 15 см/ плюшени играчки./дано не забравям нещо/.
Мисля че децата ще се зарадват ...
Ако не искате да си пълните кьщите ще се уговорим за по-късна дата да ги изпратя ...
писах че имам чисто нови играчки който ми стоят в гаража.Приготвил съм 2 шейно/тип тиган/,10 надуваеми топки,4 волейболни,1 баскетболна и 1 футболна топки + помпичка за тях,2 хвърчила,1 камионче/комплект за пяськ/ и над 10 малки/мужди 5 и 15 см/ плюшени играчки./дано не забравям нещо/.
Мисля че децата ще се зарадват ...

Ако не искате да си пълните кьщите ще се уговорим за по-късна дата да ги изпратя ...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
DimityrK написа:Колеги ,
писах че имам чисто нови играчки

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
ОК колеги...очаквам включване по нататък....Вие ще прецените кога ... 

- emo vasilev
- сериозен играч
Това е сумата , която имаме в момента в сметката ,към нея прибавяме и 90 лв. от наградите !
- krokibg
- учете се от него
Емо,този път няма да пращам хора а ще дойда лично и ще ги дам на място.
Искам да вметна нещо за колегата със играчките
Ако ни светнеш от къде си,ще намерим начин да закараме нещата на момчетата в София.Така само си приказваме.Най-добрия вариант да не излизаш от анонимност е да ги прати някой твой познат по Еконт от друг град.Предварително казвам че това не е заяждане а се опитвам да реша проблема със доставката.В последния момент винаги се получават спънки по закона на Мърфи.Дано не съм прав.Поздрав !!!
Искам да вметна нещо за колегата със играчките

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Много ще се радваме на твоята визита , а за другото не бери грижа - всичко ще се нареди !Krokibg написа:Емо,този път няма да пращам хора а ще дойда лично и ще ги дам на място.
Вярно , че строяха новото крило на приюта , обаче нуждите им бяха за хранителни продукти - пак ще питаме от какво имат нужда , но почти съм сигурен , че ще посетиме познатата ни борса .chapara написа:А и Емо да се посъветва с Отчето какво им трябвя най вече, сиреч как да похарчиме парите най рационално.Последния път беше се завихрило лудо строителство,може да има нужда от завивки,легла,възглавници и др.
От дома казаха ,че правят разни тържества и им раздавали играчки и сладкиши , ама както кажете - може и играчки да отнесеме , защото много се радваха на топките , които прати миналия път !AL KAPONE написа: Естествено е обаче, че децата се радват най-много на играчките за Коледа!По нататък ще организираме всичко! Като трябва да попитаме предварително Отчето дали не им правят някакво тържество ?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Емо поразясни ми малко ,че утре ще ходя да ги внасям...Точно във сибанк ли трябва да внеса...?