Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Колеги във връзка с темата на Неделчо Делев предлагам ,ако има адвокати във форума възможно ли е да направим едно сдружение и да кандидатстваме по проекти и т.н.Моля приемете нещата на сериозно
Общо членове 20844 • От тях 50% да не искат това е голяма членска маса
Ако модераторите считат ,че идеята си заслужава да я запазят, ако ли не Ключ

Ако модераторите считат ,че идеята си заслужава да я запазят, ако ли не Ключ

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
да,аз съм съгласен и с къквото мога ще помогна
Идеята според мен е добра, но ми се струва, че от тези 20844 членове не повече от 5% биха взели някакво отношение
. Пример-петицията 

Божо, напълно подкрепям идеята! Регистрацията като сдружение е нещо, което с радост ще направя - само да има желание от колегите.
Считайте въпроса за разрешен по отношение на юридическата процедура по създаването!
Считайте въпроса за разрешен по отношение на юридическата процедура по създаването!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Божо ако случайно ти остане време да поровиш из форума то съм сигурен че ще откриеш не малко списуване по въпроса че примерно такова сдружение требваше да се регистрира преди минимум две години а още миналата да си е подало сичките бумаги ( включват и реални зарибявания , членска маса и пр. и пр. ) за да кандидатства за какъвто и да е било проект 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Павка знам, но защо да не се направи и сега едно сдружение и с времето всичко ще се нареди .Павел Иванов написа:Божо ако случайно ти остане време да поровиш из форума то съм сигурен че ще откриеш не малко списуване по въпроса че примерно такова сдружение требваше да се регистрира преди минимум две години а още миналата да си е подало сичките бумаги ( включват и реални зарибявания , членска маса и пр. и пр. ) за да кандидатства за какъвто и да е било проект

Добър ден на всички!
Виждам, че мненията са положителни и това ме кара да мисля, че идеята на колегата е напълно възможна. Съпругата ми се занимава с проекти по фондовете на Евросъюза и ще направи всичко, каквото трябва. Относно "бумащината" това не е кой знае какво, въпрос на организация. Не е необходимо още от самото начало да се съберем всички членове. Виждам, че тук има и юрист, който ще ни съдейства. Но като начало трябва да се конкретизира каква ще целта на сдружението и как смятаме да се развиваме. Нека си дадем известен период от време, в който всеки да даде своите идеи и така да решим каква ще е основната цел на сдружението. И започваме да действаме. Има едно мнение, че малко сме закъснели с тази идея, но " по-добре късно от колкото никога". А и знам от жена ми,не всчики мерки в сектор "Рибарство" са отворени.Така, че колеги ПИШЕТЕ!!!!
Виждам, че мненията са положителни и това ме кара да мисля, че идеята на колегата е напълно възможна. Съпругата ми се занимава с проекти по фондовете на Евросъюза и ще направи всичко, каквото трябва. Относно "бумащината" това не е кой знае какво, въпрос на организация. Не е необходимо още от самото начало да се съберем всички членове. Виждам, че тук има и юрист, който ще ни съдейства. Но като начало трябва да се конкретизира каква ще целта на сдружението и как смятаме да се развиваме. Нека си дадем известен период от време, в който всеки да даде своите идеи и така да решим каква ще е основната цел на сдружението. И започваме да действаме. Има едно мнение, че малко сме закъснели с тази идея, но " по-добре късно от колкото никога". А и знам от жена ми,не всчики мерки в сектор "Рибарство" са отворени.Така, че колеги ПИШЕТЕ!!!!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря за подкрепатаEGOR написа:Добър ден на всички!

Твърдо ЗА !!!
Това съм го предлагл и аз преди година две, но ....
Дано сега се обърне повече внимание.
Като сдружение, ще имаме много повече права, ще можем да изказваме мнение и да настояваме за промени ако са нужни.
А за проекти така или иначе нещата ще са значително по лесни.
Това съм го предлагл и аз преди година две, но ....

Дано сега се обърне повече внимание.
Като сдружение, ще имаме много повече права, ще можем да изказваме мнение и да настояваме за промени ако са нужни.
А за проекти така или иначе нещата ще са значително по лесни.
-
А не е ли по лесно да се включим в вече готово здружение,името не е толкова важно,важни са делата 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Много добра идея.
- krokibg
- учете се от него
И така става !!!Има и малки уловки и спънки,може би нарочно сложени,както слагат разни изисквания за търговете,които да се изпълнят и да ги покриват само броени сдружения
Ново регистрираните такива,тепърва ще зарибяват,но голямата членска маса им дава достатъчно сила и тежест.На всичкото отгоре,има и европейски съд и всяка една дискриминация,че видите ли едното сдружение има 3000 члена,но не е зарибявало,да се отреже от фондовете а това със 300 члена и две зарибявания,да играе.Спокойно момчета,има добри юристи,има съд над нашите съди,така че правете си сдруженията и всичко ще е наред.И ние сме хора и ние ще искаме да се чувстваме като белите хора.Да си имаме клубове и ако жените ни изгонят или сме се изнервили,палим моторите или колите и отиваме за два дни до базата,пием по ракия с приятелите,оплакваме се и се прибираме за да продължим да работим и живеем.Аз съм работил в такъв клуб на коневъди,дето конете им струват колкото една совалка.Няма да ви казвам какво спокойствие и тишина цари там.Идва си баровеца/член на клуба по пра-дядова линия/идват и други със които си имат всекидневни срещи от - до часа и си пият питиетата,играят билярд,голф и каквото си искат и се прибират отпочинали и готови за работа.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
Според мен е по-добре да си се сдружим ние си само, а не да влизаме във вече готово сдружение. Така няма да има размиване между ангажименти, отговорности и т.н.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...