Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Мнение от Божидар »

Колеги във връзка с темата на Неделчо Делев предлагам ,ако има адвокати във форума възможно ли е да направим едно сдружение и да кандидатстваме по проекти и т.н.Моля приемете нещата на сериозно :!:Общо членове 20844 • От тях 50% да не искат това е голяма членска маса :idea:
Ако модераторите считат ,че идеята си заслужава да я запазят, ако ли не Ключ :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
injpetkov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Мнение от injpetkov »

да,аз съм съгласен и с къквото мога ще помогна
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Идеята според мен е добра, но ми се струва, че от тези 20844 членове не повече от 5% биха взели някакво отношение :| . Пример-петицията :!:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Аз също подкрепям :)
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Божо, напълно подкрепям идеята! Регистрацията като сдружение е нещо, което с радост ще направя - само да има желание от колегите.
Считайте въпроса за разрешен по отношение на юридическата процедура по създаването! :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Божо ако случайно ти остане време да поровиш из форума то съм сигурен че ще откриеш не малко списуване по въпроса че примерно такова сдружение требваше да се регистрира преди минимум две години а още миналата да си е подало сичките бумаги ( включват и реални зарибявания , членска маса и пр. и пр. ) за да кандидатства за какъвто и да е било проект :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Павел Иванов написа:Божо ако случайно ти остане време да поровиш из форума то съм сигурен че ще откриеш не малко списуване по въпроса че примерно такова сдружение требваше да се регистрира преди минимум две години а още миналата да си е подало сичките бумаги ( включват и реални зарибявания , членска маса и пр. и пр. ) за да кандидатства за какъвто и да е било проект :wink:
Павка знам, но защо да не се направи и сега едно сдружение и с времето всичко ще се нареди . :idea: Защо една идея трябва в зародиша да е отхвърлена заради бумаги,вярвам че във времето проблема ще бъде разрешен :idea:
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Добър ден на всички!
Виждам, че мненията са положителни и това ме кара да мисля, че идеята на колегата е напълно възможна. Съпругата ми се занимава с проекти по фондовете на Евросъюза и ще направи всичко, каквото трябва. Относно "бумащината" това не е кой знае какво, въпрос на организация. Не е необходимо още от самото начало да се съберем всички членове. Виждам, че тук има и юрист, който ще ни съдейства. Но като начало трябва да се конкретизира каква ще целта на сдружението и как смятаме да се развиваме. Нека си дадем известен период от време, в който всеки да даде своите идеи и така да решим каква ще е основната цел на сдружението. И започваме да действаме. Има едно мнение, че малко сме закъснели с тази идея, но " по-добре късно от колкото никога". А и знам от жена ми,не всчики мерки в сектор "Рибарство" са отворени.Така, че колеги ПИШЕТЕ!!!!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

EGOR написа:Добър ден на всички!
Виждам, че мненията са положителни и това ме кара да мисля, че идеята на колегата е напълно възможна. Съпругата ми се занимава с проекти по фондовете на Евросъюза и ще направи всичко, каквото трябва. Относно "бумащината" това не е кой знае какво, въпрос на организация. Не е необходимо още от самото начало да се съберем всички членове. Виждам, че тук има и юрист, който ще ни съдейства. Но като начало трябва да се конкретизира каква ще целта на сдружението и как смятаме да се развиваме. Нека си дадем известен период от време, в който всеки да даде своите идеи и така да решим каква ще е основната цел на сдружението. И започваме да действаме. Има едно мнение, че малко сме закъснели с тази идея, но " по-добре късно от колкото никога". А и знам от жена ми,не всчики мерки в сектор "Рибарство" са отворени.Така, че колеги ПИШЕТЕ!!!!
Благодаря за подкрепата :!: "По добре късно от колкото никога" :idea: :idea: :idea:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Твърдо ЗА !!!
Това съм го предлагл и аз преди година две, но .... :? :wink:

Дано сега се обърне повече внимание.
Като сдружение, ще имаме много повече права, ще можем да изказваме мнение и да настояваме за промени ако са нужни.
А за проекти така или иначе нещата ще са значително по лесни.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
snegk

Мнение от snegk »

А не е ли по лесно да се включим в вече готово здружение,името не е толкова важно,важни са делата :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Станко Кондакчиев
новобранец
новобранец

Мнение от Станко Кондакчиев »

Много добра идея.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

И така става !!!Има и малки уловки и спънки,може би нарочно сложени,както слагат разни изисквания за търговете,които да се изпълнят и да ги покриват само броени сдружения :?: Ново регистрираните такива,тепърва ще зарибяват,но голямата членска маса им дава достатъчно сила и тежест.На всичкото отгоре,има и европейски съд и всяка една дискриминация,че видите ли едното сдружение има 3000 члена,но не е зарибявало,да се отреже от фондовете а това със 300 члена и две зарибявания,да играе.Спокойно момчета,има добри юристи,има съд над нашите съди,така че правете си сдруженията и всичко ще е наред.И ние сме хора и ние ще искаме да се чувстваме като белите хора.Да си имаме клубове и ако жените ни изгонят или сме се изнервили,палим моторите или колите и отиваме за два дни до базата,пием по ракия с приятелите,оплакваме се и се прибираме за да продължим да работим и живеем.Аз съм работил в такъв клуб на коневъди,дето конете им струват колкото една совалка.Няма да ви казвам какво спокойствие и тишина цари там.Идва си баровеца/член на клуба по пра-дядова линия/идват и други със които си имат всекидневни срещи от - до часа и си пият питиетата,играят билярд,голф и каквото си искат и се прибират отпочинали и готови за работа.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Според мен е по-добре да си се сдружим ние си само, а не да влизаме във вече готово сдружение. Така няма да има размиване между ангажименти, отговорности и т.н.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”