Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!

Мнение от Бачо Илия »

Майтап , някакъв :wink: Форум " Нариба" ако беше "в час" , отдавна щеше да е събрал подписите за ПЕТИЦИЯТА :wink: Сега- СДРУЖЕНИЕ :D :D :D
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Тръпна в очакване да вида какво ще се случи..... 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

IDA,хубаво е по някога човек да си затваря малко устата.Ако стане,става :idea: :idea: :idea: Ако ли не,това е положението. :mrgreen: Никой на сила,няма да накара да става член на каквото и да е.То е без мислено :!: Ти на една НС не дойде,та в сдружение ще влезнеш и на събрания ще ходиш.Единственото нещо което можеш да направиш,е да млъкнеш и след като не ти допада идеята,както и на Педро,просто си мълчете защото никой не ви иска негативното мнение.Обикаляйте си като свободни радикали,напред-назад и си гледайте сеира.Като че ли нарочно създавате напрежение и недоверие във хората.Просто тези дето нямат намерение да се включат,да не си дават негативните мнения знаем точно текстовете,които ще напишете и без да ги четем.Сори,ама не се сдържах,то бива,бива негативизъм,недоверие и съмнения,ама вашето на нищо не прилича.Винаги трябва да ви прочетем как знаете какво няма да стане.Е,аз пък ви казвам че ще опитаме,ако не стане здраве да е :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ghr
новобранец
новобранец

Мнение от ghr »

krokibg!!
защо не се обяви една дата и място кадето ще се съберат хората които ги интересува ''РЕГИСТРАЦИЯ НА СДРУЖЕНИЕ ;НАРИБА;?????
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Защото за сега,само двамата с теб вярваме че това е хубаво нещо.Неверниците просто са огромното мнозинство :lol: Идеята ми е да пуснем нова тема само за тези които искат да учавствуват :idea: :idea: :idea:

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Krokibg написа:Защото за сега,само двамата с теб вярваме че това е хубаво нещо.Неверниците просто са огромното мнозинство :lol: Идеята ми е да пуснем нова тема само за тези които искат да учавствуват :idea: :idea: :idea:
Еи бате Любо и аз съм с вас :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Знам приятел че войводите сте сериозни !!!

Жоро ще пусне нова тема за записване.Който иска да се направи нещо,да се запише !!!

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Krokibg написа:IDA,хубаво е по някога човек да си затваря малко устата.Ако стане,става :idea: :idea: :idea: Ако ли не,това е положението. :mrgreen: Никой на сила,няма да накара да става член на каквото и да е.То е без мислено :!: Ти на една НС не дойде,та в сдружение ще влезнеш и на събрания ще ходиш.Единственото нещо което можеш да направиш,е да млъкнеш и след като не ти допада идеята,както и на Педро,просто си мълчете защото никой не ви иска негативното мнение.Обикаляйте си като свободни радикали,напред-назад и си гледайте сеира.Като че ли нарочно създавате напрежение и недоверие във хората.Просто тези дето нямат намерение да се включат,да не си дават негативните мнения знаем точно текстовете,които ще напишете и без да ги четем.Сори,ама не се сдържах,то бива,бива негативизъм,недоверие и съмнения,ама вашето на нищо не прилича.Винаги трябва да ви прочетем как знаете какво няма да стане.Е,аз пък ви казвам че ще опитаме,ако не стане здраве да е :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Колега , може би не си погледнал че аз съм автора на тази тема по-долу:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 75&start=0

Както и на още няколко , подобни на нея. И едва ли аз съм създателя на напрежение , недоверие и негативизъм във Форума :? . Това може би е първия ми пост във Форума в който пиша "какво няма да стане" , пък ако стане - значи съм сбъркал в мнението си , а мнението ми е на базата на все пак някаквия опит да съдействам за подписването на ПЕТИЦИЯТА - въпрос от много по-голяма важност в какъвто искаш план , от този :idea:
Дали ще си кажа мнението или няма да си кажа мнението защото , видиш ли , било негативно е въпрос на мое лично предпочитание. В случая съм предпочел да го кажа :idea:
Успех!!!
п.п. това че това сдружение може да стане , не подлежи на съмнение :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега,изобщо не гледам кой пуска темите :lol: Гледам само какво пишат в тях :wink:

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Krokibg написа:Колега,изобщо не гледам кой пуска темите :lol: Гледам само какво пишат в тях :wink:
Колега , преди време пуснах и ето тази тема:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a

, и то с достатъчна предварителна информация по тези въпроси :wink: . Може би съм изпреварил събитията или пък съм я пуснал на неподходящо място в неподходящо време. Ти май не само че не гледаш кой какво пуска , ами и забравяш кой какво пише :D :D :D Ей затова съм резервиран по тези въпроси , особенно поставаени на "стаден" принцип :idea: :idea: :idea:
Успех!!!
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колега IDA.Каво си пуснал,копирал си и това е.Без идеи,без мнение по въпроса.Аз съм за здруженията и ще се включа,независимо дали ще стане това или ще се включа в дуго.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Joromv
новобранец
новобранец

Мнение от Joromv »

Аз също съм за
В другата тема съм написал мойте предложения относно организацията
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

snegk написа:А не е ли по лесно да се включим в вече готово здружение,името не е толкова важно,важни са делата :wink:
да, но тогава сме зависими от този, към който се пресъединяваме. А дали неговите цели са и наши цели???
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Божидар написа:snegk Нека не бъдем песимисти ,а да повярваме ,че можем да се справим .Вече има адвокат който е от Пловдив и наш колега риболовец ,който може да направи регистрацията ,вярвам че има и колеги които ще помогнат и за устава и т.н. :idea:
Кой е колегата, който е адвокат за да се свърже с мен и ако ще правим нещо, да започваме. Но най-важното е да се определят целите на сдружението, за да се определи правната му форма. Давайте предложения за ЦЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

snegk написа:Колега IDA.Каквото си пуснал,копирал си и това е.Без идеи,без мнение по въпроса.Аз съм за сдруженията и ще се включа,независимо дали ще стане това или ще се включа в друго.
Така е , каквото съм пуснал по този въпрос съм го копирал (аз не пиша закони)! Подкрепям , разбира се, Сдруженията и това че съм изказал някакво негативно мнение не е по отношение на тази форма на стопанисване на водоемите , а по отношение на това до колко Форума ще може да я свърши както трябва тази работа :idea: . Писъл съм и защо имам някакви съмнения ; по-добре кофата студена вода да се лисне в началото , от колкото после :idea: :idea: :idea:
Има ли Сдружение- ще се включа , най-малкото заради това че съм "ЗА" тази форма на стопанисване на големите водоеми :idea: :idea: :idea: Това че все още по нея ред неща не са уредени законодателно , така както ни се иска и както би трябвало не означава че нещата няма да търпят положително развитие в по-близък или по-дългосрочен план :!:
Успех!!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”