Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Майтап , някакъв
Форум " Нариба" ако беше "в час" , отдавна щеше да е събрал подписите за ПЕТИЦИЯТА
Сега- СДРУЖЕНИЕ

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
IDA,хубаво е по някога човек да си затваря малко устата.Ако стане,става
Ако ли не,това е положението.
Никой на сила,няма да накара да става член на каквото и да е.То е без мислено
Ти на една НС не дойде,та в сдружение ще влезнеш и на събрания ще ходиш.Единственото нещо което можеш да направиш,е да млъкнеш и след като не ти допада идеята,както и на Педро,просто си мълчете защото никой не ви иска негативното мнение.Обикаляйте си като свободни радикали,напред-назад и си гледайте сеира.Като че ли нарочно създавате напрежение и недоверие във хората.Просто тези дето нямат намерение да се включат,да не си дават негативните мнения знаем точно текстовете,които ще напишете и без да ги четем.Сори,ама не се сдържах,то бива,бива негативизъм,недоверие и съмнения,ама вашето на нищо не прилича.Винаги трябва да ви прочетем как знаете какво няма да стане.Е,аз пък ви казвам че ще опитаме,ако не стане здраве да е

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
krokibg!!
защо не се обяви една дата и място кадето ще се съберат хората които ги интересува ''РЕГИСТРАЦИЯ НА СДРУЖЕНИЕ ;НАРИБА;?????
защо не се обяви една дата и място кадето ще се съберат хората които ги интересува ''РЕГИСТРАЦИЯ НА СДРУЖЕНИЕ ;НАРИБА;?????
- krokibg
- учете се от него
Защото за сега,само двамата с теб вярваме че това е хубаво нещо.Неверниците просто са огромното мнозинство
Идеята ми е да пуснем нова тема само за тези които искат да учавствуват

-
- кандидат преподавател
Еи бате Любо и аз съм с васKrokibg написа:Защото за сега,само двамата с теб вярваме че това е хубаво нещо.Неверниците просто са огромното мнозинствоИдеята ми е да пуснем нова тема само за тези които искат да учавствуват
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Знам приятел че войводите сте сериозни !!!
Жоро ще пусне нова тема за записване.Който иска да се направи нещо,да се запише !!!
Жоро ще пусне нова тема за записване.Който иска да се направи нещо,да се запише !!!
-
- учете се от него
Колега , може би не си погледнал че аз съм автора на тази тема по-долу:Krokibg написа:IDA,хубаво е по някога човек да си затваря малко устата.Ако стане,става![]()
![]()
Ако ли не,това е положението.
Никой на сила,няма да накара да става член на каквото и да е.То е без мислено
Ти на една НС не дойде,та в сдружение ще влезнеш и на събрания ще ходиш.Единственото нещо което можеш да направиш,е да млъкнеш и след като не ти допада идеята,както и на Педро,просто си мълчете защото никой не ви иска негативното мнение.Обикаляйте си като свободни радикали,напред-назад и си гледайте сеира.Като че ли нарочно създавате напрежение и недоверие във хората.Просто тези дето нямат намерение да се включат,да не си дават негативните мнения знаем точно текстовете,които ще напишете и без да ги четем.Сори,ама не се сдържах,то бива,бива негативизъм,недоверие и съмнения,ама вашето на нищо не прилича.Винаги трябва да ви прочетем как знаете какво няма да стане.Е,аз пък ви казвам че ще опитаме,ако не стане здраве да е
![]()
![]()
![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 75&start=0
Както и на още няколко , подобни на нея. И едва ли аз съм създателя на напрежение , недоверие и негативизъм във Форума

Дали ще си кажа мнението или няма да си кажа мнението защото , видиш ли , било негативно е въпрос на мое лично предпочитание. В случая съм предпочел да го кажа

Успех!!!
п.п. това че това сдружение може да стане , не подлежи на съмнение

- krokibg
- учете се от него
Колега,изобщо не гледам кой пуска темите
Гледам само какво пишат в тях 

-
- учете се от него
Колега , преди време пуснах и ето тази тема:Krokibg написа:Колега,изобщо не гледам кой пуска темитеГледам само какво пишат в тях
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
, и то с достатъчна предварителна информация по тези въпроси

Успех!!!
-
- и господ не е толокова добър
Колега IDA.Каво си пуснал,копирал си и това е.Без идеи,без мнение по въпроса.Аз съм за здруженията и ще се включа,независимо дали ще стане това или ще се включа в дуго.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз също съм за
В другата тема съм написал мойте предложения относно организацията
В другата тема съм написал мойте предложения относно организацията
да, но тогава сме зависими от този, към който се пресъединяваме. А дали неговите цели са и наши цели???snegk написа:А не е ли по лесно да се включим в вече готово здружение,името не е толкова важно,важни са делата
Кой е колегата, който е адвокат за да се свърже с мен и ако ще правим нещо, да започваме. Но най-важното е да се определят целите на сдружението, за да се определи правната му форма. Давайте предложения за ЦЕЛ НА СДРУЖЕНИЕТО!!!!Божидар написа:snegk Нека не бъдем песимисти ,а да повярваме ,че можем да се справим .Вече има адвокат който е от Пловдив и наш колега риболовец ,който може да направи регистрацията ,вярвам че има и колеги които ще помогнат и за устава и т.н.
-
- учете се от него
Така е , каквото съм пуснал по този въпрос съм го копирал (аз не пиша закони)! Подкрепям , разбира се, Сдруженията и това че съм изказал някакво негативно мнение не е по отношение на тази форма на стопанисване на водоемите , а по отношение на това до колко Форума ще може да я свърши както трябва тази работаsnegk написа:Колега IDA.Каквото си пуснал,копирал си и това е.Без идеи,без мнение по въпроса.Аз съм за сдруженията и ще се включа,независимо дали ще стане това или ще се включа в друго.

Има ли Сдружение- ще се включа , най-малкото заради това че съм "ЗА" тази форма на стопанисване на големите водоеми

Успех!!!