Грижи за ластика и други такива.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Грижи за ластика и други такива.

Мнение от Бачо Илия »

butnik написа:Конга е малко по-мек,по-лесно се разтяга,затова взимаш 1.3,вместо 1.4,ще останеш доволен,повярвай ми,престън много мазно се разтяга.
Днеска взех два ластика на Престън , 1.3 и 1.85 но не знам дали са точно от този вид :roll: На тях пише FLUORO slip elastic - 5 лева бройката. Гледах детайлно и бънговете на Престън и си взех.......още един на Стонфо ( номер 4). :D
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Писах ти-натурал еластик,същия цвят като Конга,и е 7лв или 7.50 /кръгла ролка в PVC опаковка.Не знам къде ми е да ти я снимам ,айде по-късно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
joco

Мнение от joco »

Я да взема и аз участие в темата си! :D Имам въпросче:
Взе да става студено.Даже много студено. :twisted: :D Това обаче не ми печи да ходя за риба. :oops: Но,това ще ми е първа зима с ластик :!: :?: Като е -10 градуса,ластика не се ли къса по-лесно? :?: Изобщо-грижата за ластика по-различна ли е от през лятото? :?:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ловил съм на щека и през зимата и то при какви условия,на язовир Мурла,познат е на колегите от района, до Сопот,съм ловял като сме пробивали леда с камъни да отворим прозорец горе-долу 3кв.м.Голям кеф е да гледаш как ластика се мушка под леда с хубавите пъстърви които имаше тогава.Само внимаваш да не го опреш в леда,слагаш смазка и газ,замръзвал ми е вътре,ама рибките си го вадеха :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”