Защо всъщност са ни билетите?

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Защо всъщност са ни билетите?

Мнение от dimitar_dv »

А мен от 1990 година(тогажа бях на 8 години,но вуйчо ми,които ме запали по риболова ми вадеше детски билет....) са ме проверявяли точно .....2 пъти....Коментара го оставям за вас.....,но въпреки всичко сте продължавам да си вадя билет,наи-вече в памет на човека,които ме запали....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Е па аз за 20 години съм виждал само една проверка и то мене не ме провериха, ама си плащам защото така е редно.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

И мен не са ме проверявали от много години но си плащам като поп и ще продължа да си плащам без да знам защо може пък някога да се размърдат.
Аватар
vlado_fidera
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_fidera »

Еми и аз това се питам.Преди 1 ден се върнах от Хисаря където в радиус от 10 км язовирчета колкото щеш.Само че се оказа че никъде не върви билета издаден от ИАРА.Има хубаво язовирче по пътя към с.Михилци на излизане от Хисаря посока Карлово.Язовирчето се води към БЛРС , но се оказва че там билета не върви.Трябвало да се заплати допълнителна такса от 15 лв.Така били решили от дружеството :mrgreen: .Никой не можа да ми даде сносно обяснение защо и на кого трябва да се плащат тези 15 лв :roll: при условие че разполагаш с риболовен билет издаден от ИАРА.Пълна пародия.Иначе платени водеми има но пък там риба няма.За горепосочения язовир мога да кажа че е много чист и държи добри запаси от риба.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
zariben
новобранец
новобранец

Мнение от zariben »

Напълно подкрепям колегата които каза че всичко това е въпрос на манталитет,второ надявам се че поне малка част от тези пари ще отидат за зарибителен материал колкото и наивно да звучи,имаме доста път да извървим българските риболовци аз например споделих пред приятели че имам желание ако това лято хвана трофеен шаран да го пусна,посмяха ми се доста,а това е в основата на риболова поне за мен,постоянно гледам по чужбината какви огромни риби вадят а защо,защото няма изроди с мрежи и защото има практика ценните рибни видове да се освобождават няма как иначе..
Заключено

Обратно към “Риболовен билет и документи”