Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

6:1
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: 6:1
При 6-8:1,верно неам грам гордост!
Добре,че испуснаха две дузпи!
Нема да ги хуля,но резултатът показва,колко сме добри!

Пич,срамиш ЦСКА с тея изказвания.За ЦСКА винаги се иска максимума.След едно равенство на отбора феновете са скачали на бой на тренера ( имало е такива случай ,не че са правилни ).Просто не мога да разбера,какви са тия глупости дето ги говориш?Ако любимия ти ЦСКА изгуби с 1:6 от Партизан ти знаеш ли ква СВЕТОВНА война ще стане ?Никой не им завижда,просто като фенове искаме да не губим с ПОГРОМНИ резултати,както и да можем да бием абсолютно НЕПРЕТЕНЦИОЗНИ отбори като Грузия и Черна Гора, а не да се мъчим да стигаме до равенство с тях.Никой не иска от националниа да става европейски шампион.Спирам по темата,че явно няма смисъл да говоря 

TICA FAN
"Пич" в момента не говорим за ЦСКА ...
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Тутакси !!!Ти пък щo не вземеш да се е...!![]()
![]()

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Eто ви и една новина от последните минути : Цитирам само по важното " Изхвърлят Марков след резила със Сърбия
Ако селекционерът не подаде оставка, ще бъде уволнен " от Topsport.bg.
Ако селекционерът не подаде оставка, ще бъде уволнен " от Topsport.bg.
TICA FAN
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз съм,за!
Много е "мек" за треньор,в интервюто показа слабости! 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
нека да ги е срам тия боклуци ! Да не обличат национални фанелки повече ! А тоя кривоокия Бербатков да се скрие ... срамм за цяла Бълагариа , упс , исках да кажа българия ! Иначе в Син Сити са доста по-активни ... Утайките му с утайки ...
Ето защо предпочитан спорт за мен е баскетбола !
) 
Ето защо предпочитан спорт за мен е баскетбола !

Съдиите са виновни ...... имам предвид българските. Заради тех футбола ни е на такова дередже, е некой ще каже ма те повечето играт навънка и допир с наще съдии нямат, нема значение първите седем години са важни. Съдията, съдията пе....
Да живеят шефовете на клубовете. Малко им били 6 гола кои са те, те са ние, на мен ич не ми беха малко са ме е срам за пореден път ..... айде както си ни е традиция да казвме ние Българите в такива моменти наздраве.
Да живеят шефовете на клубовете. Малко им били 6 гола кои са те, те са ние, на мен ич не ми беха малко са ме е срам за пореден път ..... айде както си ни е традиция да казвме ние Българите в такива моменти наздраве.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бербатов е най-великият ни футболист в момента и скоро не се очертава нищо по-добро на хоризонта 5-10 години!
Тия не са "боклуци",а братя!
Не плюй по себе си,ако обичаш!
Ако ти или аз сме по-добри,щехме да играеме,но не сме! 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
мдаааааааааааааа.......в този момент доколкото съм запознат в бокса се хвърля бялата кърпа ....Дали пък не е крайно време някои хора да си тръгнат.....не съсипаха ли достатъчно БГ футбола....
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бербатов е най-великият ни футболист в момента и скоро не се очертава нищо по-добро на хоризонта 5-10 години!
Тия не са "боклуци",а братя!
Не плюй по себе си,ако обичаш!
Ако ти или аз сме по-добри,щехме да играеме,но не сме! 
Пич..вярно е че е унекално универсален футболист, но кажи ми тоя гъз кога е направил поне един силен мач за БГ...че нещо не се сещам.......

Пич..вярно е че е унекално универсален футболист, но кажи ми тоя гъз кога е направил поне един силен мач за БГ...че нещо не се сещам.......

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
-
- и господ не е толокова добър
Преди 3-4 години си пиехпе уискито с Боян Радев и Георги Мърков.И като станеше на въпрос за сспорта,най вече за фудбола и откачаха.Думите им бяха:"Едно време играехме за страната,без пари и имаше много добри спортисти,сега взимат милиони и не стават за нищо"В България няма футбол,и най добрия ни отбор не може да се сравни с трето девизионен в Англия 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
могът да играят но нямат чест