БРАКОНИЕРИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

бат Миле аз за туи кам теб се обарнах щото знам че си рибарско чедо. Ама кажи ми кво им правят мрежите на 15-20 м от буните по плажа ? Карагиоз там няма ? Не им е чиста работата
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

batmilen написа:Жусти...кво ти пречат на тебе парашутчетата...кой знае колко риба не се лови с тях...Да не забравяме една случка от миналата година когато рибари от Поморие в пристанището с бомби и бомбички плашеха и ловяха бедната риба с мрежи...ти ги знаеш кой са...ако не питай Бат Щерю Бръснаря...за какво да говорим повече...за парашутите или за Поморийските БОМБАДЖИИ....
ГОВОРЕТЕ СИ.. ГОВОРЕТЕ СИ..... БАТ МИЛЕ...... :? :? :? :?
ЖАЛНА ВИ МАЙКА-РИБИИИ....
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Не злобей Рибарю 1 ...че ша ти дойдем на Селскио Вир ...яз.Ивайловград...и ще ти изловим рибата...за стъв...за морски риболов...хахаха...де що има кротушки и бабушки ...наши са...нема едно рибе да имаш за чорбица...да те видя тогава как ша сръбкаш Галина Бланка...с повечко картофки и морковчета... :lol:
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

ЕЕЕ ЩОМ СИ РЕКЪЛ-КРОТУШКИ И БАБУШКИ-ТВОИ СА БАТ МИЛЕНЕ-
ЗА НАС КЕ ОСТАНАТ ПО КИПРИ РИБКИ.... :lol:
САМО ДА ВНИМАВАТЕ НА ИВАЙЛОВГРАД ДАН СА ЗАПЛИТЕТИ В НЕКВА МРЕЖА ЧИ ДА ВА ДЪРПАМИ НА БУКСИР СЕТНЕ.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Айде може и пресно СОМЕ да апнем...ако ти се скъса от сърцето... :lol:
Аватар
ribaria1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribaria1 »

НЕМАШ ГРИЖИ..... 8) 8) 8)
ricono
новобранец
новобранец

Мнение от ricono »

batmilen написа:виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
Не е точно така:
ЗАБРАНЯВАМ : Извършването на риболов през 2006 година в рибностопанските обекти по чл.3, ал.1, т.т. 1 и 2 от ЗРА или в зони от тях, както следва: I. По отношение водите на Черно море:
1. Забранява се стопанският риболов в акваториите на пристанищата и буните с отдалеченост до 1 км от бреговата ивица, с изключение на риболова в специализираните обекти за стопански риболов по чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗРА; ..............................................

Цялата забрана я има тук:
http://www.nafa-bg.org/doc/03.1.1.Zabra ... a-2006.pdf
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е щом казваш..тъй да е...да си ги гонят от ИАРАта...ма като немат нафта за лодките си...да турят корковите налъми и...беж по вълните...хахаха... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Говорим си ний тук ... ама преди 30 мин. се прибрах ... бяхме за по една морска разходка в тва чудно време ... то красота ... та лебеди ... та какви ли не водни птици и красиви бургазлийки се виждаха от този мост ... Само че като се обърнеш да видиш към буните и мрежите се гледаха от половин километър - аз преброих 5 , на които тапите се виждаха съвсем ама съвсем ясно... Какво да говорим повече ... язък че нашия колега Lefera се съдра да пише до ИАРА-та.
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

не чета закони...правилници...или каквото е там...
........обаче - 1 кука-1 прът-1наивник е библията ми в риболова.

...к'во да правиш изкуфял ми е манталитета май........ колкото повече чета из различните теми и винаги достигаме до мрежата - на победата на тарикатите, умнички...хитрички, ама иначе са герои на килограмите и на бройките.
ИСТИНА Е ...МРЕЖИ ИМА НА 15-20 МЕТРА ОТ БРЯГ ...БУНА...ПЛАЖ.......КЪДЕ ЛИ НЕ.

...ами аз понякога като ми заврат лай....... и отивам да се изкъпя с ножката в банския .... и с ножовка съм ходил........ :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аз не чи нещо ама цялата ножовка ли я побираш в банските :?: :shock: :?: :shock: :D :D хахах.....
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Рибарите са като таксиджиите...ще прочетат как ходиш с ножката или ножовката...и ще тия ЗАВРАТ изодзаде...че и през тема пускаш снимки и клипчета с лика си...ще требе дегизиран с брада и мустаки да ходиш по 1вата буна на заргански риболов...2часа пред огледалото правиш камуфлаж...още толкова след риболова мааш лепилото... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ricono написа:
batmilen написа:виж в Закона колега...ако има нещо там ще е ...за буните няма ограничение...за мрежите също...има само в размера на очите и...толкоз...сега се ловят попчета...а те са в брега...карагьоза е по-навътре ама и край буните сме вземали прилични риби...не защитавам никой...просто такива са фактите...щом си платил и...отговаряш на условията по Закона...лови на воля...не си ли платил...глоба и конфискация на мрежите...а може и на лодката...
Не е точно така:
ЗАБРАНЯВАМ : Извършването на риболов през 2006 година в рибностопанските обекти по чл.3, ал.1, т.т. 1 и 2 от ЗРА или в зони от тях, както следва: I. По отношение водите на Черно море:
1. Забранява се стопанският риболов в акваториите на пристанищата и буните с отдалеченост до 1 км от бреговата ивица, с изключение на риболова в специализираните обекти за стопански риболов по чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗРА; ..............................................

Цялата забрана я има тук:
http://www.nafa-bg.org/doc/03.1.1.Zabra ... a-2006.pdf
Е сега разбрах ,че дори и да имаш китап за стопански риболов не можеш да ловиш с мрежести прибори на пристанища ,буни и устия на реки. Значи парашутистите са си яко бракониери :shock: :idea:
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

durumov написа:не чета закони...правилници...или каквото е там...
........обаче - 1 кука-1 прът-1наивник е библията ми в риболова.

...к'во да правиш изкуфял ми е манталитета май........ колкото повече чета из различните теми и винаги достигаме до мрежата - на победата на тарикатите, умнички...хитрички, ама иначе са герои на килограмите и на бройките.
ИСТИНА Е ...МРЕЖИ ИМА НА 15-20 МЕТРА ОТ БРЯГ ...БУНА...ПЛАЖ.......КЪДЕ ЛИ НЕ.

...ами аз понякога като ми заврат лай....... и отивам да се изкъпя с ножката в банския .... и с ножовка съм ходил........ :wink:
........ :?: :?: :?: :?: Можем ли вече да ти казваме ( КАМАТА) :wink: :wink: :wink:
риба къща няма-риба време няма
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”