Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
С удоволствие чета репортажите на адаша и ги чакам с нетърпение. Не го познавам, но този човек има способности да сплотява хората и да прави риболова интересен.
Правилата са си правила, но като ги разискваме в тази тема всички ги нарушаваме.Оставете това , кажете какво става с рибата.Не съм писала , защото не съм особено впечатлена от неделния улов, но все пак ще дам малко инфо. Излязохте към 7.30 в неделя. Имаше голяма и много студена мъгла. Само на GPS сме се придвижвали. Първо отидохме на свачището, защото си бях наумила да пробваме за заргана.Заргана нямаше, но вреше от илария.Муцуните и се виждаха над водата, но беше дребна. С лед това решихме да отидем пред пантеона за кая. В залива фишфайдера показваше много риба. Оказа се , че е граца, но и тя беше много дребна. По ловихме малко кая по 2-3кг на човек , но и тя беше дребна. Малки бяха по едрите екземпляри. Общо взето риба имаше, но беше дребна . При хубаво време щеше да ми е забавно , но беше толкова студено, че изобщо не си струваше да се стои за тази риба. Е това е от мен.
Успех на всички.
Успех на всички.
Здравейте,
Викат ми Пальо рибаря.
Есента като съм в София с интерес чета във форума къде каква риба има и ми е полезно затова реших и аз да пусна нещо.
Последния уикенд закрихме сезона.
Събота лошо време и вълна. Пред Китен и на Маслен нос епизодично се появаха малки пасажчета сафрид.
25 бр. валиден размер

Викат ми Пальо рибаря.
Есента като съм в София с интерес чета във форума къде каква риба има и ми е полезно затова реших и аз да пусна нещо.
Последния уикенд закрихме сезона.
Събота лошо време и вълна. Пред Китен и на Маслен нос епизодично се появаха малки пасажчета сафрид.
25 бр. валиден размер

Неделя сутринта мъгла и морето тепсия.
Към 10.30 слънце, мъглата се вдигна и газ към Царево. Колегите казаха, че излизъл сафрид предишните дни.
Времето беше прекрасно.
Пред Царево изброих над 50 лодки и няколко риболовни корабчета.

Радара пълен

Здраво чепарене. Добър сафрид, всички еднакви, но не яде. Вземаше трудно и основно на дълбоко по 1, рядко по 2бр, макс. 3 бр. Общо 55бр.
Към 1-2 часа даде чернокоп основно на засечка за гърба 4 бр., в устата само 2 бр. и една кука липса.
И 2бр. попчета на чепарето с куки номер 7. На чернокопското чепаре 2 номер не даде нищо.
Към 2 часа кофата се напълни и излязохме да мием лодката и мотора.

Към 10.30 слънце, мъглата се вдигна и газ към Царево. Колегите казаха, че излизъл сафрид предишните дни.
Времето беше прекрасно.
Пред Царево изброих над 50 лодки и няколко риболовни корабчета.

Радара пълен

Здраво чепарене. Добър сафрид, всички еднакви, но не яде. Вземаше трудно и основно на дълбоко по 1, рядко по 2бр, макс. 3 бр. Общо 55бр.
Към 1-2 часа даде чернокоп основно на засечка за гърба 4 бр., в устата само 2 бр. и една кука липса.
И 2бр. попчета на чепарето с куки номер 7. На чернокопското чепаре 2 номер не даде нищо.
Към 2 часа кофата се напълни и излязохме да мием лодката и мотора.

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Чета четааааааа, да не кажете че проявявам незаинтересованост
Капитан Киро, си е Капитан Киро, квото да направи все си е на място.............................
И труд полага човека, играчка си е да правиш такива репортажи,време отнема, снимки да подбираш, да ги качваш............ ама той не се жали, затова са му хубави и четени постовете.
Значи има още сафридец, аз бях в болница с бъбречна криза и сега имам 20 дена отпуска и се чудя............... абе я да не се чудя, че хората ми казаха покой.
Жената вика че ще прекъсне нета
, да не съм четял форумите, ще прекъсне ама аз и мобилен нет имам
..........
Ехх, така ми се идва.................ама де да знам струва ли си. Пък и снежец го дават за другата седмица...........
Ами ще чета и ще си мечтая за идване.
Айде здраве и успех на всички.

Капитан Киро, си е Капитан Киро, квото да направи все си е на място.............................
И труд полага човека, играчка си е да правиш такива репортажи,време отнема, снимки да подбираш, да ги качваш............ ама той не се жали, затова са му хубави и четени постовете.
Значи има още сафридец, аз бях в болница с бъбречна криза и сега имам 20 дена отпуска и се чудя............... абе я да не се чудя, че хората ми казаха покой.
Жената вика че ще прекъсне нета

Ехх, така ми се идва.................ама де да знам струва ли си. Пък и снежец го дават за другата седмица...........
Ами ще чета и ще си мечтая за идване.
Айде здраве и успех на всички.
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изтрих доста от последните постове в темата,за да разхладя страстите.Призовавам Ви първо към спазване на форумните правила,второ към колегиалност и уважение и без лични нападки,иначе ще се погрижа да има сериозни наказания,а никой не го иска.Надявам се който трябва да си е влез поука.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Здравейте,колеги.Днес се поразходихме с лодка около Царево и имаше малко радост.Даде малко сафрид,за около 2 часа извадихме 17 парчета.Исках да го споделя с вас защото тази година за сефте купих лодка и влизахме само 4 пати и все имаше по нещо в кофата.......Невероятно преживяване е риболова от лодка
Поздрави и късмет на всички.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пальо,само овации за риболова в това време.Малко са смелчагите да се движат из морето по това време,пък и да наловят нещо.palio написа: Радара пълен
Но въпрос за сонара.На каква чувствителност беше насроен ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Кире, чест и почитания, но би ли ми дал линк, където сте измодерирали темата "Специалните чепарета" Аз тамън се подготвих да ходя по магазинитеи гледам няма ми ги запискаите
Благодаря

Благодаря
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами малко по-надолу е темата.Разликата е,че има една чертичка,синя.Но като си натиснеш там,влизаш в темата.
Извинения,но правила.
Извинения,но правила.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
браво много интересно!Киро опитвам се да открия и аз магията на този вид риболов,но обикновенно като седнем да чакаме да клъвне заспивам или ме хващат нервите че не кълве
и започвам само кафета да пия то нали друтите ще искарат риба
пак ще хапнем

Ем явно не ти е тръпка човек,аз съм въртял бомбарда 6 часа без да имам удар,а на дъно този сезон да не ти казвам колко капота имамemilios написа:обикновенно като седнем да чакаме да клъвне заспивам или ме хващат нервите че не кълвеи започвам само кафета да пия то нали друтите ще искарат риба
пак ще хапнем

Зарганолог
Mi7chell написа:Ем явно не ти е тръпка човек,аз съм въртял бомбарда 6 часа без да имам удар,а на дъно този сезон да не ти казвам колко капота имамemilios написа:обикновенно като седнем да чакаме да клъвне заспивам или ме хващат нервите че не кълвеи започвам само кафета да пия то нали друтите ще искарат риба
пак ще хапнем
6 часа

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Ами немога да намеря темата
, върнах се до 2005 година, явно нещо не ме бива. Дайте линк моля?.
Става въпрос за тема "Специалните чепарета"
Благодаря

Става въпрос за тема "Специалните чепарета"
Благодаря
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- Моряка
- кандидат преподавател
В Изкуствени примамки 
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=120
Че има и още една тема
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=64&t=15575

http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... &start=120
Че има и още една тема
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=64&t=15575