Да поговорим за СПИДИТА
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Да поговорим за СПИДИТА

Последно промяна от butnik на Нед Яну 31, 2010 9:20 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Пичове..Избрах.Еми не намерих друга пръчка с алтернативни качества.Даже повече ..Турчулята са направили два карбонови модела.Единия е с 6 снадки и съответно малко по лигав а моя дето го взех наистина съм очарован(4 секции) .Цената е 45 кинта ама аз като редовен клиент с отстъпката ми дойде под 40.Нямам думи.Алба Стар е марката .4 m дължината. Когато мога ще направя снимки,теглене,мерене, и описание.Знам само едно .С качествата си тази пръка може да струва спокойно около стотака.Само друга "лепенка" е нужна .
Благодаря ви за мненията
Поздрави и мерсажи на ЛОКАЛА , че ни открехна за таз пръчка.Не се видяхме в магазина че ходил да щипе колежките

Поздрави и мерсажи на ЛОКАЛА , че ни открехна за таз пръчка.Не се видяхме в магазина че ходил да щипе колежките

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честито,
кажи сега за какво и къде ще го ползваш
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Всичко тръгна от ТУК пък да видим къде ще свършиchirusa_bg написа:Честито,

ПП. Те конгресите продължават максимум 2 дена

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- учете се от него
Колега , имаше ли и петици, и на каква ценаrimohit написа:......Цената е 45 кинта ама аз като редовен клиент с отстъпката ми дойде под 40.Нямам думи.Алба Стар е марката .4 m дължината. Когато мога ще направя снимки,теглене,мерене, и описание.Знам само едно .С качествата си тази пръка може да струва спокойно около стотака.Само друга "лепенка" е нужна .

-
- сериозен играч
Ами Краси.. каня се от много време за таава сопица.И като видях и пипнах се реших.Е видях ,че няма конкуренция 
Инак ще си я ползвам за близък бой.Ще уча малкия на рибарлък.Ще ловя стръв за сом
такиви работи.Ще махам яко и аз като диригент.
Петица има .. питай Краси ( ЛОКАЛА) за нея.Не я разпъвах защото реших, че четворката е за мене.Петицата колкото и да е лека си е петица.
Та туй е от мен.

Инак ще си я ползвам за близък бой.Ще уча малкия на рибарлък.Ще ловя стръв за сом

Петица има .. питай Краси ( ЛОКАЛА) за нея.Не я разпъвах защото реших, че четворката е за мене.Петицата колкото и да е лека си е петица.
Та туй е от мен.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Local
- учете се от него
4,5,6,7 метра са в серията, утре ще ви кажа по колко тежат 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- учете се от него
Колега , пусни ако не е проблем и ориентировъчните цени на дребно за 5,6 и 7мLocal написа:4,5,6,7 метра са в серията, утре ще ви кажа по колко тежат

- каридата
- учете се от него
Ей ще свършат Албите,Локал запази една четворка 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- кандидат преподавател
Не Спиди,ами Супер Спиди- "Шекспир Клиъруотър"5 метра,140 грама -и струваше между 50 и 70 лева /такива дребни цени не ги помня,вервайте ми/.Никога не участвам в състезания,но с това нещо да видите бързина на мъкнене не само на уклеи-вече две лета се случва и на скобари,без ластик,с корда 0,15.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Продължавам да се чудя, къде ги ползвате
От малко над 2 години имам един проклетник 4.20м, вече не го и нося 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- каридата
- учете се от него
Използват се когато рибата е в краката ти..За справка последното състезание по плувка на яз,мандра.Хората ловят на 13 метра а тя тибата в краката им.Дръгия случай е на река средецка(която е доста тясна на моменти)10-15 метра и е бъкана сриба по това време,в такъе случай не ти требе нищо повече от една 4ка летескопче. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- сериозен играч
Чирузе
той Жорката (Stront)ти даде един линк с пример.После тука по мандрата рибата дори и лятото е в саза.Тази дистанция е предостатъчна.Другото мясти където ходя - по пресевните около Ягода-с дистанция 4-5 м е най удачна но при 5 м телескоп по трудно се лови заради клоните на места.А има и друго .С 5м телескоп трябва да е супер лек за да го държиш за тапата.Без да го подпираш на лакът не става.А с тази клечица се получава.Мога и 50см по дълъг такъм да пусна без да пречи .Протягането е по лесно.В крайна сметка е въпрос на избор.
А се сетих и за друго нещо.При 5 е особенно при 6 нагоре освен заради по дългия метраж а и заради по големия диаметър въздушното съпротивление е по голямо.Понякога , има нужда от светкавична засечка.ТОгава 4м геги от подобен тип имат предимство.
Айде Локито като каже ТТ данни и цени и пак може да коментираме

А се сетих и за друго нещо.При 5 е особенно при 6 нагоре освен заради по дългия метраж а и заради по големия диаметър въздушното съпротивление е по голямо.Понякога , има нужда от светкавична засечка.ТОгава 4м геги от подобен тип имат предимство.
Айде Локито като каже ТТ данни и цени и пак може да коментираме