Да поговорим за СПИДИТА

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Да поговорим за СПИДИТА

Мнение от butnik »

:D
Последно промяна от butnik на Нед Яну 31, 2010 9:20 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Пичове..Избрах.Еми не намерих друга пръчка с алтернативни качества.Даже повече ..Турчулята са направили два карбонови модела.Единия е с 6 снадки и съответно малко по лигав а моя дето го взех наистина съм очарован(4 секции) .Цената е 45 кинта ама аз като редовен клиент с отстъпката ми дойде под 40.Нямам думи.Алба Стар е марката .4 m дължината. Когато мога ще направя снимки,теглене,мерене, и описание.Знам само едно .С качествата си тази пръка може да струва спокойно около стотака.Само друга "лепенка" е нужна .
:P Благодаря ви за мненията
Поздрави и мерсажи на ЛОКАЛА , че ни открехна за таз пръчка.Не се видяхме в магазина че ходил да щипе колежките :lol:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ей Тишо голям зор ти беше :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Честито,
кажи сега за какво и къде ще го ползваш
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

chirusa_bg написа:Честито,
кажи сега за какво и къде ще го ползваш
Всичко тръгна от ТУК пък да видим къде ще свърши :wink:

ПП. Те конгресите продължават максимум 2 дена :lol: :wink:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

rimohit написа:......Цената е 45 кинта ама аз като редовен клиент с отстъпката ми дойде под 40.Нямам думи.Алба Стар е марката .4 m дължината. Когато мога ще направя снимки,теглене,мерене, и описание.Знам само едно .С качествата си тази пръка може да струва спокойно около стотака.Само друга "лепенка" е нужна .
Колега , имаше ли и петици, и на каква цена :?: Ако случайно си разпъвал и си гледал петица , пиши какви са ти впечатленията , плс.!!!
Изображение
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Ами Краси.. каня се от много време за таава сопица.И като видях и пипнах се реших.Е видях ,че няма конкуренция :)
Инак ще си я ползвам за близък бой.Ще уча малкия на рибарлък.Ще ловя стръв за сом :lol: такиви работи.Ще махам яко и аз като диригент.
Петица има .. питай Краси ( ЛОКАЛА) за нея.Не я разпъвах защото реших, че четворката е за мене.Петицата колкото и да е лека си е петица.
Та туй е от мен.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

4,5,6,7 метра са в серията, утре ще ви кажа по колко тежат :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Local написа:4,5,6,7 метра са в серията, утре ще ви кажа по колко тежат :wink:
Колега , пусни ако не е проблем и ориентировъчните цени на дребно за 5,6 и 7м :roll:
Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Ей ще свършат Албите,Локал запази една четворка :mrgreen:
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

OK и на 2-ма Ви :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не Спиди,ами Супер Спиди- "Шекспир Клиъруотър"5 метра,140 грама -и струваше между 50 и 70 лева /такива дребни цени не ги помня,вервайте ми/.Никога не участвам в състезания,но с това нещо да видите бързина на мъкнене не само на уклеи-вече две лета се случва и на скобари,без ластик,с корда 0,15.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Продължавам да се чудя, къде ги ползвате :lol: От малко над 2 години имам един проклетник 4.20м, вече не го и нося :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Използват се когато рибата е в краката ти..За справка последното състезание по плувка на яз,мандра.Хората ловят на 13 метра а тя тибата в краката им.Дръгия случай е на река средецка(която е доста тясна на моменти)10-15 метра и е бъкана сриба по това време,в такъе случай не ти требе нищо повече от една 4ка летескопче. :|
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Чирузе :) той Жорката (Stront)ти даде един линк с пример.После тука по мандрата рибата дори и лятото е в саза.Тази дистанция е предостатъчна.Другото мясти където ходя - по пресевните около Ягода-с дистанция 4-5 м е най удачна но при 5 м телескоп по трудно се лови заради клоните на места.А има и друго .С 5м телескоп трябва да е супер лек за да го държиш за тапата.Без да го подпираш на лакът не става.А с тази клечица се получава.Мога и 50см по дълъг такъм да пусна без да пречи .Протягането е по лесно.В крайна сметка е въпрос на избор.
А се сетих и за друго нещо.При 5 е особенно при 6 нагоре освен заради по дългия метраж а и заради по големия диаметър въздушното съпротивление е по голямо.Понякога , има нужда от светкавична засечка.ТОгава 4м геги от подобен тип имат предимство.
Айде Локито като каже ТТ данни и цени и пак може да коментираме
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”