Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Бихте ли ме посъветвали какво да избера
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Бихте ли ме посъветвали какво да избера
Павел Иванов написа: Значи за въдицата - взимаш си един Премиер на 2.13 с акция фаст , строй медиум лайт от тия образи - http://www.filstar.com/bulgaria/rods/58/

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Живко Василев
- разбира нещата
Е за съжаление в магазина на филстар нямат налични Ст. Кроа.Искаше ми се да я пипна.И цената е 180 кинта приемлива.От всичките предложения тя ми се стори най подходяща за това което търся.Аерото на Шимано е невероятно,ама ми се струва че не съм още толкова навътре в нещата че да си го взема(предвид цената) а и то ще е по скоро на мястото на сегашната гега която имам.
Когато ми го каза останах втрещен и му викам,,Вземи си няколко дена отпуска отиди за риба,,Те така.Утре ше обиколя магазините и ше пробвам.
Дано да успея да си направя малко по-рано коледен подарък.Че ако чакам на жената...
Айде със здраве благодаря че отлкликнахте и ако се сетите за още нещо пишете ще ми е от полза.
Така е знам че има.Ама исках първо с Вас да се посъветвам.В магазина (не познавам и не визирам Локала) си мисля че биха ми продали какво ли не и даже ще ме убедят че тва е най-доброто и ще остана доволен докато не си покажа такъмите на някой и после да ми кажат,,Абе ти що не питаш преди да купуваш,,Има хора и хора.Питах тук щото гледам че много от хората са се отдали на спорта,и са извървели пътя по който сега аз вървя и биха ме посъветвали най добре.Да не говорим че в единия от магазините в който пазаря продавача не е чувал нищо за яз.Овчарицаbutnik;Свържи се с Локала,иди при него,имат голям избор на макари.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бутник , съжалявам че човека попита точно за моят основен начин на риболов и че му отговорих кое е най-добро в случаят за парите които е предвидил ! Да си ме видял някъде да консултирам някой по отношение на директен , щека , мач , фидер ? По принцип не харесвам Шимано щото имам опит с техни макари ( с нито една от ниските им класове де ) и съм уеко разочарован и затова вече нямам такива ! Инак си в мега голяма грешка че правят най-добрите скорости за колела ! Просто правят добри такива за шир потреба като продукцията им изциало ! В случаят мисля че имам доста по-богат опит от теб или от Локал примерно специално за този вид риболов за който се пита без значение дали си имал магазин за риболовни принадлежности или не ! Не искам да те обидя в никакъв случай ама та ти кажа откровенно че понекога верно дразниш
По въпроса за Сасаме , не , не съм имал никакъв опит с тях освен наистина от прочетеното от колеги които го имат но за тия пари това , за още малко Риоби , марка с която наистина съм имал опит и с по-старите и с по-новите и топ продукти от които съм бил много доволен . За още малко човека си купува читава Дайва и тъй ! Ако щеш вервай но наистина в момента най-доброто което се предлага в БГ за този риболов са СТ. Кроа като това го казвам не на база гледане на каталози а притежание на няколко техни геги както и на някои други по-класни от тях които за жалост не се предлагат в България
Относно четенето на каталози то може да се обзаложим че тая година през ръцете са ми минали доста наистина класни въдици и макари от средният , високият и най-високият клас в световните стандарти в спининговият риболов и предполагам че са повече отколкото са минали през твоите за цялата ти магазинерска практика специално за този вид риболов !
Ааааааааа , кат го фане човек нервата на ей такива глюпости къдет са изръсени още преди сутрешното кафе и гуе как разнебитва темата на jivas .
Ангеле като гледам си цитирал за Премиера а споменаваш Авида та да се чудя за коя дължина споменеваш
Инак специално Премиера на 2.13 е една перфектна гегичка за долното течение на Тунджа ( Елхово , Княжево , Стрем ) и докато преди две години за там ползвах по-дълги геги то от две години насам ползвам само тази там
Още повече че образа пита за лек до среден спининг .
jivas , иначе и Риоби Заубер 2000 и Ексия 2000 от тоя ценови клас се балансират чудесно с Премиера ама по-трудно се намират а и на различните места ценовият им клас е различен

Ааааааааа , кат го фане човек нервата на ей такива глюпости къдет са изръсени още преди сутрешното кафе и гуе как разнебитва темата на jivas .
Ангеле като гледам си цитирал за Премиера а споменаваш Авида та да се чудя за коя дължина споменеваш

jivas , иначе и Риоби Заубер 2000 и Ексия 2000 от тоя ценови клас се балансират чудесно с Премиера ама по-трудно се намират а и на различните места ценовият им клас е различен

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Дразни ме отношението ти към една предпочитана марка от много колеги,които имат по 200 риболова на година с нея,и ако не го показваш токова често,може да ми станеш симпатичен.Нищо лично.А колкото за разделите които споменаваш ,по-добре,че само четеш.Привършвам дотук.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Павел Иванов
Не ги и чета даже , не се притеснявай
Инак отношението ми къмто тая марка е точно на база ползването и от мен и съответно натрупана база за сравнение и оттам натам ивентуално да предпаза други да не достигнат до мойте изводи ама то както казва един колега " в България опита се купува " та нищо не е така както изглежда !
Оки , стоп !

Инак отношението ми къмто тая марка е точно на база ползването и от мен и съответно натрупана база за сравнение и оттам натам ивентуално да предпаза други да не достигнат до мойте изводи ама то както казва един колега " в България опита се купува " та нищо не е така както изглежда !
Оки , стоп !
Павел Иванов
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Мммм да недоглеждане от моя страна, щот говориш.... за 2.13 а си му предложил Avid AVS76MLXF2 2.32 където малко се променят нещата, аз бих си взел и повечко 2,44Павел Иванов написа: Ангеле като гледам си цитирал за Премиера а споменаваш Авида та да се чудя за коя дължина споменевашИнак специално Премиера на 2.13 е една перфектна гегичка за долното течение на Тунджа......

Ма нъли бързам да чета

Та говоря за АВИД, Премиер нямам ма се надявам да ми подариш....

Да кажем, че тва е фаворита за момента

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- Живко Василев
- разбира нещата
Днес пак ходих до филстар,и се разбрахме вторник да ми доставят Ст.Кроа и Шимано,да вида как ми стоят на ръката пък тогава да реша.Моделите са;Ст.Кроа Wild River

и Шиманото Аеро каст акция 10-30

ще ги пипна и ще реша
.Естествено Бюджета се увеличи.Ма няма как болест
.За машинка гледах еи този красавец
Шимано TWIN POWER FB Ама после му видях и цената,преглътнах и си казах Не чак толкова още не съм се разболял.Но все пак реших и там да увелича бюджета и ще реша на място.Пък може и да не е шимано макарата
Незнам.А за тези пръчки какво мислите 

и Шиманото Аеро каст акция 10-30

ще ги пипна и ще реша

Шимано TWIN POWER FB Ама после му видях и цената,преглътнах и си казах Не чак толкова още не съм се разболял.Но все пак реших и там да увелича бюджета и ще реша на място.Пък може и да не е шимано макарата

- Павел Иванов
Къде виде с Ангелчо да ти препоръчваме Уайд Ривър
По принцип при всички представители на Филстар в БГ можеш да си поръчаш даден (и) модели геги , да ги пипнеш и коя ти ойдиса тая
КиК са пичове от всекъде и имат перфектно отношение към клиентите си ( сори за рекламата ама са пичове ) и не вервам да се дърпат да изпратят за съпоставка освен Уайд Ривара и Авида и Премиера . Мани друго ами като им станеш клиент и за Коледа картичка ти пращат 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Живко Василев
- разбира нещата
Казваш че ривъра не става 

- Живко Василев
- разбира нещата
И аз няма да правя реклама ама не очаквах да ми изпратят само да вида,е все пак пръчките не са евтини ама нали живеем в Бг и се учудих.Подариха ми шапка шимано и календар,абе пичове големи са. 

- Павел Иванов
Абе става ама сравнение с Премиера ( ако и Ривъра да му е по-дългият вариянт , явно не е за по-дълги геги тая бланка ) и Авида не ме кефи особенно 

Павел Иванов
Павел Иванов
- krokibg
- учете се от него
Павле,пак се заяде със Шиманото нещо
И пак те питам,освин чи са по леки СТ.Кроа как разбра че са по-добри от Шиманото.То бива-бива,ама и ние сме виждали такъми а пък аз от години ползувам шимано и никога,ама никога не са ме предавали.Всичките ми големи риби които съм извадил са със Шимано !!!А че шимано правят колела и не само от най добра класа,и това ли не е вярно !!! Верно и ти страшно дразниш със твоите неспирни професорски твърдения.Ами ти направо ги свали Шимано до най-ниското стъпало на производителите
Айде,да ти го начукам и на Дайвата и на Ст.Кроато 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Мога да кажа че TWIN POWER-а е уникална макарица!Любо,не се дразни,той Павката е малко пристрастен! 

-
- вече хвърля и на тежко
Съгласен! Twinpower e наистина отлична макара.
PS: Който е пристрастен, или пристрастен към нещо,
или ......
- все едно към какво, да не дразни колегите, ами да се откаже
от
......
и да се лекува навреме 
PS: Който е пристрастен, или пристрастен към нещо,

.........!
- Павел Иванов
Любе случайно да прочете за какво ставаше дума по-горе щот струва ми се че не ! Инак ми е писнало специално на теб да ти обяснявам че си си пуснал капаците и само за Шимано приказваш ма айде
Не ми се зафащат пак напълно безмисленни спорове !

Павел Иванов
Павел Иванов