Световната Криза

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Световната Криза

Мнение от Big^Fish »

До скоро си мислих,че цялата тази работа е доста пресилена и не обръщах особено внимание.Къде пък си викам се взе от нищото.Постоянно се тръби за нея,а аз до последно си мисля ,че нещата прекалено се преекспонират.Да ама не. :| Започнаха съкращения при колегите,които стигнаха до 60% от персонала.Тези които останахме ни орязаха парите.Ако не търпим ,оставаме без работа.До преди 2 месеца постоянно яко глад за специалисти и ако на едно място не те устройва,алтернативи много.В настоящия момент обаче,останеш ли без работа,оставаш без хляб,хора не се търсят.В бранша (строителния) всички инвестиции идват от кредитиране.На кредитите обаче банките им затегнаха крана. :| Почвам да се плаша, колеги и да си мисля да бягам на вънка докато отмине тая дивотия,че като гледам то,че е зле зле е ,ама тука в милата татковина нещата винаги се усложняват повече. :?
Не знам,мамка му.Ще изчакам още малко време,че да видим.Проблемът е,че много хора вече изреваха,и то от различни сфери.Дано тази простотия отмине скоро,че и за риба не мога да мисля... :smt087
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
the peasant
новобранец
новобранец

Re: Световната Криза

Мнение от the peasant »

Big^Fish написа:До скоро си мислих,че цялата тази работа е доста пресилена и не обръщах особено внимание.Къде пък си викам се взе от нищото.Постоянно се тръби за нея,а аз до последно си мисля ,че нещата прекалено се преекспонират.Да ама не. :| Започнаха съкращения при колегите,които стигнаха до 60% от персонала.Тези които останахме ни орязаха парите.Ако не търпим ,оставаме без работа.До преди 2 месеца постоянно яко глад за специалисти и ако на едно място не те устройва,алтернативи много.В настоящия момент обаче,останеш ли без работа,оставаш без хляб,хора не се търсят.В бранша (строителния) всички инвестиции идват от кредитиране.На кредитите обаче банките им затегнаха крана. :| Почвам да се плаша, колеги и да си мисля да бягам на вънка докато отмине тая дивотия,че като гледам то,че е зле зле е ,ама тука в милата татковина нещата винаги се усложняват повече. :?
Не знам,мамка му.Ще изчакам още малко време,че да видим.Проблемът е,че много хора вече изреваха,и то от различни сфери.Дано тази простотия отмине скоро,че и за риба не мога да мисля... :smt087
Нема са плашиш , ножа е дървен,
ма уя също :lol:

Батка , нали сме родолюбци и патриоти, къв че го дириш навънка?
_DK_
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от _DK_ »

Навънка май е по-зле,щом брачедите ромковци а и не само те се връщат.А за мен вапроса е, дали няма да отмине по-скоро, щтото щом в строителния бранш не се търсят специалисти, какво остава за един бъдещ прост геодезист :?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Нема да се пуашиш,във София има криза от преди 70години и още сме живи добре сте си в Сливен всичко си имате,туршия в мазето,Сливенска перла каво се оплаквате. :wink:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Няма как да премине бързо нещо което е трупано 25години тука още не е почнала ще стане лошо,но ние сме го яли много пъти кеширай не дръж левове и никви депозити който има кредит да се опита да го върне по бързо :drinkers:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Поборников написа:Нема да се пуашиш,във София има криза от преди 70години и още сме живи добре сте си в Сливен всичко си имате,туршия в мазето,Сливенска перла каво се оплаквате. :wink:
Краси,тя ракията и кризата не мой ми я изпи. :D Ма ако го дам на успокоение и примирение ше заприличам тука на един квартален алкохолик,викаме му Харито.На него все Надежда Михайлова му е виновна. :lol: Смея се а ми се плаче. :smt088
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

beis написа:колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина
Ти специално,за момента не се коси,харчи ги малко тез мангизи,че мишките ги натиснаха!Купувайте шимана,това е конвертируема валута!!!!!!!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

На съдия изпълнителите и събирачи на задължения ще им се отвори работа :|
the peasant
новобранец
новобранец

Мнение от the peasant »

fider написа:На съдия изпълнителите и събирачи на задължения ще им се отвори работа :|
ДА, и не само за тези гадини............
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Първи ще проплачат браншовете,които в българските условия са несъобразно раздути-като строителството и производството на суровини,с които международния пазар е наситен в достатъчна степен.Банковата сфера няма да пострада- в условията на борда и правилата на МВФ,ще остане стабилна.Не се притеснявайте за кредитите ви,просто ще стане малко по-трудно получаването на нови.А риболова е безсмъртен -имам оборудване за 20 години напред да си одим на риба,пък ако трябва полугладен,дрипав и пеша.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

yzyna написа:
beis написа:колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина
Ти специално,за момента не се коси,харчи ги малко тез мангизи,че мишките ги натиснаха!Купувайте шимана,това е конвертируема валута!!!!!!!
:D :D теб ти е лесно даржавна работа чиновник :lol: кеф ти кинти кеф ти шимана :D (чакай че тая сложна дума е пиша по пет пати) :rolleyes: нали знаеш сития на гладния не вярва,това от теб сам го научил(днес май пак изкара за едно шимано) :axe:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

INCUBUS написа:Първи ще проплачат браншовете,които в българските условия са несъобразно раздути-като строителството и производството на суровини,с които международния пазар е наситен в достатъчна степен.Банковата сфера няма да пострада- в условията на борда и правилата на МВФ,ще остане стабилна.Не се притеснявайте за кредитите ви,просто ще стане малко по-трудно получаването на нови.А риболова е безсмъртен -имам оборудване за 20 години напред да си одим на риба,пък ако трябва полугладен,дрипав и пеша.
Ще имаме повече свободно време за риболов и по малко работа,а борда едва ли ще оцелее :drinkers:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

beis написа:
yzyna написа:
:D :D теб ти е лесно даржавна работа чиновник :lol: кеф ти кинти кеф ти шимана :D (чакай че тая сложна дума е пиша по пет пати) :rolleyes: нали знаеш сития на гладния не вярва,това от теб сам го научил(днес май пак изкара за едно шимано) :axe:
Аиде сега,не ме карай да коментирам!!!!!! :D Правиш се на Леонид Брежнев!!! :lol: :lol: :lol:

Сори за спама!
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

ако не друго поне от две неща не могат да ни лишат от риболова и пиенето :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”