Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Световната Криза
Модератор: dantho.mihov
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Световната Криза
До скоро си мислих,че цялата тази работа е доста пресилена и не обръщах особено внимание.Къде пък си викам се взе от нищото.Постоянно се тръби за нея,а аз до последно си мисля ,че нещата прекалено се преекспонират.Да ама не.
Започнаха съкращения при колегите,които стигнаха до 60% от персонала.Тези които останахме ни орязаха парите.Ако не търпим ,оставаме без работа.До преди 2 месеца постоянно яко глад за специалисти и ако на едно място не те устройва,алтернативи много.В настоящия момент обаче,останеш ли без работа,оставаш без хляб,хора не се търсят.В бранша (строителния) всички инвестиции идват от кредитиране.На кредитите обаче банките им затегнаха крана.
Почвам да се плаша, колеги и да си мисля да бягам на вънка докато отмине тая дивотия,че като гледам то,че е зле зле е ,ама тука в милата татковина нещата винаги се усложняват повече.
Не знам,мамка му.Ще изчакам още малко време,че да видим.Проблемът е,че много хора вече изреваха,и то от различни сфери.Дано тази простотия отмине скоро,че и за риба не мога да мисля...

Не знам,мамка му.Ще изчакам още малко време,че да видим.Проблемът е,че много хора вече изреваха,и то от различни сфери.Дано тази простотия отмине скоро,че и за риба не мога да мисля...

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
Re: Световната Криза
Нема са плашиш , ножа е дървен,Big^Fish написа:До скоро си мислих,че цялата тази работа е доста пресилена и не обръщах особено внимание.Къде пък си викам се взе от нищото.Постоянно се тръби за нея,а аз до последно си мисля ,че нещата прекалено се преекспонират.Да ама не.Започнаха съкращения при колегите,които стигнаха до 60% от персонала.Тези които останахме ни орязаха парите.Ако не търпим ,оставаме без работа.До преди 2 месеца постоянно яко глад за специалисти и ако на едно място не те устройва,алтернативи много.В настоящия момент обаче,останеш ли без работа,оставаш без хляб,хора не се търсят.В бранша (строителния) всички инвестиции идват от кредитиране.На кредитите обаче банките им затегнаха крана.
Почвам да се плаша, колеги и да си мисля да бягам на вънка докато отмине тая дивотия,че като гледам то,че е зле зле е ,ама тука в милата татковина нещата винаги се усложняват повече.
![]()
ма уя също

Батка , нали сме родолюбци и патриоти, къв че го дириш навънка?
Навънка май е по-зле,щом брачедите ромковци а и не само те се връщат.А за мен вапроса е, дали няма да отмине по-скоро, щтото щом в строителния бранш не се търсят специалисти, какво остава за един бъдещ прост геодезист 

-
- кандидат преподавател
Нема да се пуашиш,във София има криза от преди 70години и още сме живи добре сте си в Сливен всичко си имате,туршия в мазето,Сливенска перла каво се оплаквате. 

Няма как да премине бързо нещо което е трупано 25години тука още не е почнала ще стане лошо,но ние сме го яли много пъти кеширай не дръж левове и никви депозити който има кредит да се опита да го върне по бързо 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Краси,тя ракията и кризата не мой ми я изпи.Поборников написа:Нема да се пуашиш,във София има криза от преди 70години и още сме живи добре сте си в Сливен всичко си имате,туршия в мазето,Сливенска перла каво се оплаквате.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- сериозен играч
Ти специално,за момента не се коси,харчи ги малко тез мангизи,че мишките ги натиснаха!Купувайте шимана,това е конвертируема валута!!!!!!!beis написа:колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина
На съдия изпълнителите и събирачи на задължения ще им се отвори работа 

-
- новобранец
ДА, и не само за тези гадини............fider написа:На съдия изпълнителите и събирачи на задължения ще им се отвори работа
-
- кандидат преподавател
Първи ще проплачат браншовете,които в българските условия са несъобразно раздути-като строителството и производството на суровини,с които международния пазар е наситен в достатъчна степен.Банковата сфера няма да пострада- в условията на борда и правилата на МВФ,ще остане стабилна.Не се притеснявайте за кредитите ви,просто ще стане малко по-трудно получаването на нови.А риболова е безсмъртен -имам оборудване за 20 години напред да си одим на риба,пък ако трябва полугладен,дрипав и пеша.
yzyna написа:Ти специално,за момента не се коси,харчи ги малко тез мангизи,че мишките ги натиснаха!Купувайте шимана,това е конвертируема валута!!!!!!!beis написа:колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина

Ще имаме повече свободно време за риболов и по малко работа,а борда едва ли ще оцелееINCUBUS написа:Първи ще проплачат браншовете,които в българските условия са несъобразно раздути-като строителството и производството на суровини,с които международния пазар е наситен в достатъчна степен.Банковата сфера няма да пострада- в условията на борда и правилата на МВФ,ще остане стабилна.Не се притеснявайте за кредитите ви,просто ще стане малко по-трудно получаването на нови.А риболова е безсмъртен -имам оборудване за 20 години напред да си одим на риба,пък ако трябва полугладен,дрипав и пеша.

-
- сериозен играч
Аиде сега,не ме карай да коментирам!!!!!!beis написа:yzyna написа:Ти специално,за момента не се коси,харчи ги малко тез мангизи,че мишките ги натиснаха!Купувайте шимана,това е конвертируема валута!!!!!!!beis написа:колеги и аз се надявам че всичко ще се нормализира,макар че и аз сам под напрежение защото нещета са доста сериозни наистина![]()
теб ти е лесно даржавна работа чиновник
кеф ти кинти кеф ти шимана
(чакай че тая сложна дума е пиша по пет пати)
нали знаеш сития на гладния не вярва,това от теб сам го научил(днес май пак изкара за едно шимано)

Сори за спама!