Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Абе забавно ми е с вас
Модератор: dantho.mihov
Aбе те червеише че са гнусни,гнусни са но мен това не ме притеснява-
слагам си ги сама на куката.Реша ли да ловя нищо не ме спира.Е,това се случва рядко,но взема ли въдицата много ми върви и винаги хващам по-голяма риба от мъжете.Не энам какъв е тоя моя късмет, но те вместо да се эарадват,сякаш се драэнят и после много време не ме вэимат с тях эа риба...
Айде кажете ми каква е тая мъжка гордост?
слагам си ги сама на куката.Реша ли да ловя нищо не ме спира.Е,това се случва рядко,но взема ли въдицата много ми върви и винаги хващам по-голяма риба от мъжете.Не энам какъв е тоя моя късмет, но те вместо да се эарадват,сякаш се драэнят и после много време не ме вэимат с тях эа риба...
Айде кажете ми каква е тая мъжка гордост?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сека жаба да си знае гьола
жените са непостоянни(освен ако нещо не трьгнат да натякват) и не стават за:писатели,готвачи,таксиметрови шофьори,поети,художници и пр. и пр.,както и за хеви метьли и риболовци
стават само за...те си знаят и то не всичките
бе както казваше 1 приятел:жената е най добрия приятел на човека след...колорадския брьмбар
сега,сигурен сьм,че доста духове ще разбуня с тия ми твьрдения,но факт е че освен с курвальк с друго не са известни-вземете Месалина ,Клеопатра,хубавата Елена,па даже и Далила и пр.некой да ми каже известна жена ГОТВАЧ????нямаааа,не че сьм женомразец или педал( мойте истории с нежния пол са доста добре известни на хората къде ме познават)просто сьм ОБЕКТИВЕН....ама жена/рибар си е направо мрьсна дума
бе както казах-сека жаба да си знае гьола... далаверата е да се отиде малко сред природата,да се полежи на полянката,тогава и любовта нараства...
грижите чезнат и понеделника се струва доста далечен...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
- Обратна връзка:
:)))
Както се казва,жена шофьор и негър скиор няма
Но все пак крайностите не са полезни и хубави неща.А относо ,че понякога жените имат по-голям улов и успех,е само за да ни покажат ,че никога не сме най-великите и можещите....та малко да се приземим:))

- петър власев
- разбира нещата
аз ще ви кажа каво мисля за риболова с жена
ми много е готино и ми харесва да има жени с мен когато съм за риба /естествено не сериозен риболов/
на вас не ви ли е готино до кат си оправите такъмите салатката да е нарязана и пиенето да е сипано а?
един път отидохме за риба само аз и мойта приятелка на язовир Леново пловдивско Локале ти сигорно го знаеш
та захраних и аз едно место дадох и едно перо и е оставих да лови
каракуди
а аз се преместих по нагоре по течението на една река да си фатам едри кефали оти по ме кефи
да ама по едно време чувам вик шараааааан голяяяяям
и припкам аз през храсталаци и клони и що да видя наистина шаран 2.3кг
и сама си го изкарала с кепа браво и чувсво на гордост от моя страна
щот все пак на нещо съм е научил
да ама до края на излета имаше още три пъти такива викове и сиййте ги извади
а за акаракуда да неговорим колко беше хванала направо ме засрами
та на нея това и бяхя първите хванати големи риби и самостоятелно и успешно изкарани на брега
и като и се вдигна адреналина
вечерта нямя да ви разправям за къв секс ставаше на въпрос
та з атва нищо напротив нямям д а си е вземам с мен с изключение когато влизам с лодка някъде
ми много е готино и ми харесва да има жени с мен когато съм за риба /естествено не сериозен риболов/
на вас не ви ли е готино до кат си оправите такъмите салатката да е нарязана и пиенето да е сипано а?
един път отидохме за риба само аз и мойта приятелка на язовир Леново пловдивско Локале ти сигорно го знаеш
та захраних и аз едно место дадох и едно перо и е оставих да лови
каракуди
а аз се преместих по нагоре по течението на една река да си фатам едри кефали оти по ме кефи
да ама по едно време чувам вик шараааааан голяяяяям
и припкам аз през храсталаци и клони и що да видя наистина шаран 2.3кг
и сама си го изкарала с кепа браво и чувсво на гордост от моя страна
щот все пак на нещо съм е научил
да ама до края на излета имаше още три пъти такива викове и сиййте ги извади
а за акаракуда да неговорим колко беше хванала направо ме засрами
та на нея това и бяхя първите хванати големи риби и самостоятелно и успешно изкарани на брега
и като и се вдигна адреналина
вечерта нямя да ви разправям за къв секс ставаше на въпрос
та з атва нищо напротив нямям д а си е вземам с мен с изключение когато влизам с лодка някъде
я чувствась себя очен хорошо
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- новобранец
Абе да си призная това рибар и жена са ми несъвместими,обаче ще ви разкажа за моята приятелка.Обича да си поспива момичето,обаче и тя(както всички жени) любопитна."Как може да ставаш в 3 в неделя?Защо?Толкова ли е гот?"Вземам я за първи път на Огняново.Приготовленията са като за къмпинг,нищо че е за неделята само.
Термоси с кафета,чай,джин-тоник
,манджа,одеала ит.н.Тръгваме в 5часа с много прозявки и мрънкане.На водоема-аз редя пръчки,тя разпъва одеала,мрънка че е студено,сипва си кафе и пали цигара.Това на 4-5 метра от въдиците.Докато се разправям с едното дъно,звънчето на най-близката до нея отлетя в небето,а пръчката се сгъна.
Рева от другия край:"Засичай и вади!!!",а тя ме гледа и пита:"Как се прави това?"
"Ами за дръжката и нагореее!!!"Хвана пръчката,вдигна и почна да намотава.То пък излезе сговорчива каракуда,около половинка и докато дойда я извади.Сложих червей,хвърлих пак и отидох да си довърша работата.Нашето момиче извади още една,заредих и хвърлих нак и докато свърша с последната какво да видя??
Придърпала столче до пръчката,пие кафе,пуши нервно гледайки звънеца и нервно ме пита:"Защо вече 15 мин. не ми кълве?""
Паднах от майтап!
Целия ден го прекара така.
Сега обаче откри прелестите на щукарския риболов!!
Ставаме рано,отиваме,хвърля си две тапи и се опъва на шезлонга!!
Кеф,кафе,книжка,слънчеви бани-и никакво взиране в плувка или звънче!
Та така!Май че това е най-добрия риболов за жени,защото я оставям при колата да си гледа тапите,а аз слагам една блесничка и си обикалям на воля!
А така решавам и въпроса с говоренето
Мълчи си,щото няма с кой!

Сега обаче откри прелестите на щукарския риболов!!

Та така!Май че това е най-добрия риболов за жени,защото я оставям при колата да си гледа тапите,а аз слагам една блесничка и си обикалям на воля!

old fox написа:На такива случаи им казвам - Късмета на новобранеца!!
Защото таъв си е рибарлъка - да зарибява ! И после ела гледай и слушай. А ние "печените" със страшните захранки тъпчеме наоколо, цигара след цигара и се правиме, че ние много гот и че няма и нотка завист.
Но си е по емоцинално с жените на риба!!![]()
Тоя късмет на новобранеца колега май е само при цените, щото аз за първи път като хванах пръчка и не можах една кьорава риба да излъжа.Дано сега да компенсирам

Най-голямата риба е изпуснатата!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: